rozi Posted May 2, 2021 Author Posted May 2, 2021 39 minut temu, uxmal napisał: Ale zleciało. To tak różnie. Czasem wydaje mi się, że kika at, a czasem, że przed chwią :) Quote
rozi Posted May 3, 2021 Author Posted May 3, 2021 Może i nabroił - fotkę dostałam od tego gryzionego syna :D Quote
Aska7 Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 Chociaż może inaczej się ustawił, bo w tle forsycja i podagrycznik. To może i aktualne. Nabroił ? Poczciwina czyste złoto. Quote
uxmal Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 Aha! czyli to pod forsycją to podagrycznik? Bardzo fajnie to wygląda. Quote
Aska7 Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 2 minuty temu, uxmal napisał: Aha! czyli to pod forsycją to podagrycznik? Bardzo fajnie to wygląda. To chwast, ale tak naprawdę to nie ma chwastów. Są tylko rośliny, które rosną nie tam, gdzie powinny : ))) 1 1 Quote
uxmal Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 7 minut temu, Aska7 napisał: To chwast, ale tak naprawdę to nie ma chwastów. Są tylko rośliny, które rosną nie tam, gdzie powinny : ))) szukam takich "chwastów" Hortensję otoczyłam miętą (to nie chwast). 🙂 Jak mi chryzantemy w górę urosną to te suche badyle na dole czymś trzeba osłonić. Poda..coś tam ma ładne kwiatki. edit: kurde błąd ort zrobiłam Mam nadzieję że Rozi nie zauważy Quote
rozi Posted May 3, 2021 Author Posted May 3, 2021 Zabrać jej wszystko. Aktualne. Zdjęcie znaczy. Quote
rozi Posted January 20, 2023 Author Posted January 20, 2023 Umarła Pestka. Duża, ruda, bez Łapki. Śpi pod krzaczkiem z żółtymi kwiatkami. Śpij, piesuniu. Quote
rozi Posted April 14, 2023 Author Posted April 14, 2023 Wczoraj wieczorem odszedł Nuncek, duży rudy, znaleziony gdzieś w lesie ze związanymi łapami Śpi w ogrodzie. Quote
Poker Posted April 14, 2023 Posted April 14, 2023 Bardzo smutna wiadomość. Miał dobre życie u Anny G-R i to jest najważniejsze. Quote
Recommended Posts