sue Posted April 12, 2020 Author Posted April 12, 2020 Jeszcze raz bardzo bardzo wszystkim dziękuję za udział w bazarku! I za wspieranie poza bazarkiem. Dzięki Wam dług znacznie się zmniejszył. Bazarek jest zakończony. We wtorek przeleję na konto Izbicy uzbierane po przedłużeniu 62 zł. 1 Quote
Baltimoore Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Chciałam bardzo serdecznie podziękować Anuli i Bogusik za podarowanie 240 zł koteczce Lusi, uratowanej po postrzeleniu śrutami, na dług za wielomiesięczne leczenie. Są to pieniądze z nadwyżki z wątku transportowego, które miały przypaść 2 psom, uratowanym przez nie z Zamojskiego schroniska, ale zrzekły się na rzecz Lusi. Jestem bardzo wzruszona. Quote
sue Posted April 16, 2020 Author Posted April 16, 2020 Dnia 13.04.2020 o 20:44, Baltimoore napisał: Chciałam bardzo serdecznie podziękować Anuli i Bogusik za podarowanie 240 zł koteczce Lusi, uratowanej po postrzeleniu śrutami, na dług za wielomiesięczne leczenie. Są to pieniądze z nadwyżki z wątku transportowego, które miały przypaść 2 psom, uratowanym przez nie z Zamojskiego schroniska, ale zrzekły się na rzecz Lusi. Jestem bardzo wzruszona. Jesteście kochane dziewczyny <3 Quote
sue Posted April 16, 2020 Author Posted April 16, 2020 https://www.dogomania.com/forum/topic/351732-kup-dla-siebie-maseczkę-wspomożesz-koteczkę-do-16052020 Zapraszam na bazarek z maseczkami, część pieniędzy pójdzie na dług Lusi Quote
Recommended Posts