Jump to content
Dogomania

ROZLICZONY ZAKOŃCZONY Bazarek cegiełkowy na zakup klatki łapki i klatki bytowej do 7-go marca do godz.22-giej

Recommended Posts

Posted

Mała prywata. Pilnie potrzebuję znaleźć wątek przytuliska w Głownie. Kiedyś było w woj. łódzkim, ale nie mogę się go doszukać. Czy któraś z dziewczyn tam działających jest jeszcze na dogo ? 

Posted
11 minut temu, Aska7 napisał:

Mała prywata. Pilnie potrzebuję znaleźć wątek przytuliska w Głownie. Kiedyś było w woj. łódzkim, ale nie mogę się go doszukać. Czy któraś z dziewczyn tam działających jest jeszcze na dogo ? 

https://www.dogomania.com/forum/topic/72064-przytulisko-dla-zwierz%C4%85t-w-g%C5%82ownie/page/128/

Na dogomanii  już dawno ich nie ma lecz jest stronka na fb.

https://www.facebook.com/przytuliskoglowno

Posted

Wszystkim obecnym na wątku bardzo dziękuję za udział w bazarku. Dzięki Wam udało się sprzedać 110 cegiełek. Zebrane pieniądze pozwolą na zakup klatki-łapki, klatki kennelowej oraz po doliczeniu środków ze zbiórki na zrzutka.pl może wystarczy na drugą klatkę kennelową. 

Bardzo dziękuję za obecność i hojność dla szczebrzeszyńskich kotów. Do zobaczenia.

Znalezione obrazy dla zapytania: BUKIETY KWIATÓW DO POBRANIA ZA DARMO

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, bakusiowa napisał:

po doliczeniu środków ze zbiórki na zrzutka.pl może wystarczy na drugą klatkę kennelową. 

Na finał się spóźniłem, dobrze że chociaż niezłe wieści mogłem przeczytać na dobranoc:)

• 3 weeks later...
Posted

Rozliczenie kwoty zebranej na bazarku.

Sprzedano 110 cegiełek co daje kwotę 1110 zł.

Nadpłata 15 zł.

------------------------------------------------

Razem 1115 zł.

Jednak jedna osoba nie wpłaciła. Ostatnio logowała się w dniu zakupu cegiełek i wysłania numeru konta. Tak prawdę mówiąc to trochę martwię się o nią. 

Powinno być 1115 zł minus brakująca wpłata 50 zł co daje rzeczywistą zebraną kwotę 1065 zł.

Wydatkowano.

250zł - zaliczka na klatkę-łapkę robioną na zamówienie.

150 zł - następna wpłata na klatkę-łapkę.

299,80 klatka kennelowa TrIxie XXL  zakupiona w Zooplus -jest u guccio

299,80 klatka kennelowa Trixie XXL zakupiona w Zooplus - jest u Kasi.

65,40 klatka kennelowa L - jest u sue-/brakująca kwotę dołożyłam z własnych środków/.

------------------------------------------------------------------------------------------------  

RAZEM 1065 ZŁ

Posted

Potwierdzam otrzymanie klatki L oraz zakończenie zamówienia klatki łapki (z bazarku 400 zł i 160 zł ze zrzutki, razem 560 zł). 

Klatka łapka jest już wykonana i czeka na odbiór.

Bardzo dziękuję :)

Rozmawiałam z guccio i Kasią, które w rozmowach potwierdziły otrzymanie klatek (do Kasi doszła 23.03)

Posted

Wszystkie wpłaty zeszły się w związku z tym mała korekta do rozliczenia bazarku. Konkretnie do ostatniej pozycji.

Rozliczenie kwoty zebranej na bazarku.

Sprzedano 110 cegiełek co daje kwotę 1110 zł.

Nadpłata 15 zł.

------------------------------------------------

Razem 1115 zł.

Wydatkowano.

250zł - zaliczka na klatkę-łapkę robioną na zamówienie.

150 zł - następna wpłata na klatkę-łapkę.

299,80 klatka kennelowa TrIxie XXL  zakupiona w Zooplus -jest u guccio

299,80 klatka kennelowa Trixie XXL zakupiona w Zooplus - jest u Kasi.

115,40 klatka kennelowa L - jest u sue-/brakująca kwotę dołożyłam z własnych środków/.

------------------------------------------------------------------------------------------------  

RAZEM 1115 zł

Bazarek został rozliczony i definitywnie zakończony.