Figunia Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Doloze swoje 5 groszy do tego interesu, czyli cegiełkę poproszę. 1 Quote
bakusiowa Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 1 minutę temu, Figunia napisał: Doloze swoje 5 groszy do tego interesu, czyli cegiełkę poproszę. Super. Bardzo dziękuję. Quote
Aska7 Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Mała prywata. Pilnie potrzebuję znaleźć wątek przytuliska w Głownie. Kiedyś było w woj. łódzkim, ale nie mogę się go doszukać. Czy któraś z dziewczyn tam działających jest jeszcze na dogo ? Quote
bakusiowa Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 11 minut temu, Aska7 napisał: Mała prywata. Pilnie potrzebuję znaleźć wątek przytuliska w Głownie. Kiedyś było w woj. łódzkim, ale nie mogę się go doszukać. Czy któraś z dziewczyn tam działających jest jeszcze na dogo ? https://www.dogomania.com/forum/topic/72064-przytulisko-dla-zwierz%C4%85t-w-g%C5%82ownie/page/128/ Na dogomanii już dawno ich nie ma lecz jest stronka na fb. https://www.facebook.com/przytuliskoglowno Quote
bakusiowa Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 Wszystkim obecnym na wątku bardzo dziękuję za udział w bazarku. Dzięki Wam udało się sprzedać 110 cegiełek. Zebrane pieniądze pozwolą na zakup klatki-łapki, klatki kennelowej oraz po doliczeniu środków ze zbiórki na zrzutka.pl może wystarczy na drugą klatkę kennelową. Bardzo dziękuję za obecność i hojność dla szczebrzeszyńskich kotów. Do zobaczenia. 1 Quote
Radek Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 1 godzinę temu, bakusiowa napisał: po doliczeniu środków ze zbiórki na zrzutka.pl może wystarczy na drugą klatkę kennelową. Na finał się spóźniłem, dobrze że chociaż niezłe wieści mogłem przeczytać na dobranoc:) Quote
bakusiowa Posted March 26, 2020 Author Posted March 26, 2020 Rozliczenie kwoty zebranej na bazarku. Sprzedano 110 cegiełek co daje kwotę 1110 zł. Nadpłata 15 zł. ------------------------------------------------ Razem 1115 zł. Jednak jedna osoba nie wpłaciła. Ostatnio logowała się w dniu zakupu cegiełek i wysłania numeru konta. Tak prawdę mówiąc to trochę martwię się o nią. Powinno być 1115 zł minus brakująca wpłata 50 zł co daje rzeczywistą zebraną kwotę 1065 zł. Wydatkowano. 250zł - zaliczka na klatkę-łapkę robioną na zamówienie. 150 zł - następna wpłata na klatkę-łapkę. 299,80 klatka kennelowa TrIxie XXL zakupiona w Zooplus -jest u guccio 299,80 klatka kennelowa Trixie XXL zakupiona w Zooplus - jest u Kasi. 65,40 klatka kennelowa L - jest u sue-/brakująca kwotę dołożyłam z własnych środków/. ------------------------------------------------------------------------------------------------ RAZEM 1065 ZŁ Quote
sue Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 Potwierdzam otrzymanie klatki L oraz zakończenie zamówienia klatki łapki (z bazarku 400 zł i 160 zł ze zrzutki, razem 560 zł). Klatka łapka jest już wykonana i czeka na odbiór. Bardzo dziękuję :) Rozmawiałam z guccio i Kasią, które w rozmowach potwierdziły otrzymanie klatek (do Kasi doszła 23.03) Quote
Grażka123 Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 Bardzo przepraszam za spóźnienie z wpłatą, już odrabiam zaległości i zadeklarowaną kwotę dziś wpłaciłam na podane konto. Serdecznie wszystkich pozdrawiam. Quote
bakusiowa Posted March 31, 2020 Author Posted March 31, 2020 Wszystkie wpłaty zeszły się w związku z tym mała korekta do rozliczenia bazarku. Konkretnie do ostatniej pozycji. Rozliczenie kwoty zebranej na bazarku. Sprzedano 110 cegiełek co daje kwotę 1110 zł. Nadpłata 15 zł. ------------------------------------------------ Razem 1115 zł. Wydatkowano. 250zł - zaliczka na klatkę-łapkę robioną na zamówienie. 150 zł - następna wpłata na klatkę-łapkę. 299,80 klatka kennelowa TrIxie XXL zakupiona w Zooplus -jest u guccio 299,80 klatka kennelowa Trixie XXL zakupiona w Zooplus - jest u Kasi. 115,40 klatka kennelowa L - jest u sue-/brakująca kwotę dołożyłam z własnych środków/. ------------------------------------------------------------------------------------------------ RAZEM 1115 zł Bazarek został rozliczony i definitywnie zakończony. Quote
Recommended Posts