Jump to content
Dogomania

ROZLICZONY ZAKOŃCZONY Bazarek cegiełkowy na zakup klatki łapki i klatki bytowej do 7-go marca do godz.22-giej

Recommended Posts

Posted
4 minuty temu, Aldrumka napisał:

a ile potrzeba - ile klatki kosztuja ?

(nie jest zapisane ile Ola spoza dogo wpłaciła :))

Nie wpisałam z wrażenia że wysupłała kasę. Już uzupełnione.

Odnośnie klatek to potrzeba około 1300 zł. Tak wyliczyły Dora1020 i sue. Łapak będzie robiony na zamówienie. Potrzebne są też dwie klatki kennelowe. Takie porządniejsze. Nie, że przyjdą w paczce już powyginane druty.Teraz jest jedna klatka lecz pożyczona, do oddania. Jedna klatka bytowa będzie u sue a druga u Kasi która z dziewczynami współpracuje. Od niej przyjechał mój tymczasowicz Radzio. Kennele musza być duże żeby zmieściło się wszystko czego kot potrzebuje.

Posted
47 minut temu, Radek napisał:

Czy dobrze widzę, że są już 103 cegiełki? 

biegam za Tobą:) ! ile by nie było sprzedanych , potrzeb jest o wiele więcej ! zapraszamy :):) przypominam bazarek trwa do jutra! 

• Like 1
Posted
11 godzin temu, Poker napisał:

Fajnie by było przeczytać w pierwszych postach ile potrzeba kasy i ile już jest uzbierane.

W pierwszym poście pisze, ze potrzebne jest 1300 zł. Według mnie sprzedanych zostało 105 cegiełek plus 5 zł nadpłata. Na zbiórce na zrzutka.pl której link jest  zamieszczony na wątku szczebrzeszyniaków i wszyscy go widzą zostało zebrane 175 zł. Wpłaciły trzy osoby. Ja wpłaciłam, Ingrid44 i moja znajoma z FB Barbara K. Aby uzbierać 1300 zł brakuje jeszcze 70 zł. Jeżeli nazbierało by się coś więcej lub po zakupie klatek coś zostało to nie zmarnuje się. Jeżeli będzie brakować to oczywista sprawa, że ja albo Baltimoore dołożymy.

Posted

Czyli plan minimum to jeszcze 23 cegiełki?

To ja jeszcze jedną poproszę. 

( Tylko, żeby mi stado czarnych kotów pod bramę nie przyszło)

Posted
5 godzin temu, Magdarynka napisał:

Mam 2 czarne koty, więc poproszę 2 czarne koty i numer konta ;)

kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0567kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0567

4 godziny temu, Olena84 napisał:

Cegiełkę proszę

kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0567

4 godziny temu, gabim napisał:

Czyli plan minimum to jeszcze 23 cegiełki?

To ja jeszcze jedną poproszę. 

kot-i-kicia-ruchomy-obrazek-0567

Bardzo dziękuję.

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Dora1020. Powiedziała, że bardzo by się przydały nawet trzy klatki kennelowe. Niedługo będzie wysyp kotów. Po odbytej kwarantannie w lecznicy zdrowe koty mogłyby w tych klatkach czekać na domy stałe u sue i u Kasi. Trzymając takie koty w lecznicy płacimy 10 zł na dobę. Dlatego bardzo zachęcam do pomocy w postaci kupowania cegiełek.

• Like 1