Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
36 minut temu, Koki-99 napisał:

Już wiadomo, a rozciągliwa czy nie? Raczej wezmę w kt, ale proszę jeszcze o to info.

Jest lekko rozciągliwa  :)

Posted
34 minuty temu, Aska7 napisał:

2 i 6 w KT

Witam Cię serdecznie i bardzo dziękuję za pomoc psiakom      30885235_buziaczki6a.jpg.b7c0755d417d797b8f2779ba88c758be.jpg

Biegnę zanotować     biegnie.jpg.909c0b47a9ce65f1c8eb7ab367a7d064.jpg

Posted
2 minuty temu, Ewa Marta napisał:

Dzień dobry, bardzo dziękuję za uwzględnienie Sebusia w bazarku:) Podrzucam:)

Witaj Ewuniu  :) Podrzucanie bardzo wskazane  :)  Dzięki   choinka4.gif.341f8e630ca6d2192c55f9a38dcffa6f.gif

Posted
20 minut temu, Ewa Marta napisał:

Z wielu rzeczy mogę zrezygnować, ale nie z czytania:) Dlatego poproszę nr 106, 107, 108, 109 i 111 w opcji KT. Na zdrowie dla psiaków:)

Łooołłł dzięki wielkie w imieniu psiaczków   dzi-kuj-2.jpg

Pędzę coby zanotować         biegne.gif.60e0cd1586a8fb97e105a27cd7c952f1.gif

Posted
Przed chwilą, elik napisał:

Łooołłł dzięki wielkie w imieniu psiaczków   dzi-kuj-2.jpg

Pędzę coby zanotować         biegne.gif.60e0cd1586a8fb97e105a27cd7c952f1.gif

Mam taki fajny układ z koleżanką, że kupujemy książki na pół i wymieniamy się nimi. Polecam, warto:)

Posted
4 minuty temu, Ewa Marta napisał:

Mam taki fajny układ z koleżanką, że kupujemy książki na pół i wymieniamy się nimi. Polecam, warto:)

Bardzo dobry pomysł, wart zastosowania  :) Dzięki

Posted
1 godzinę temu, MALWA napisał:

Witam,

nr 117 srebrny komplet jaki to materiał i czy jest choć ciut rozciągliwy w pasie (spodnie) ?

Proszę o ewentualna rezerwację.

Witaj Agnieszko  :)  Materiał to 100% poliester. Garnitur bardzo ładnie się prezentuje, ale, jak to poliester nie jest rozciągliwy. Są jednak takie sprytne "urządzenia" które można zastosować, gdy obwód w pasie jest większy od obwody spodni, czy spódnicy. Warunkiem jest tylko noszenie w takim wypadku bluzki wyłożonej na, a nie wpuszczonej w spodnie, czy spódnicę.

Rezerwuję  :) Na jak długo?

Posted
1 godzinę temu, Koki-99 napisał:

Poproszę o wysłanie koszulki pocztą zwykłym listem priorytetowym.

Ok bardzo dziękuję, będzie zgodnie z życzeniem  :)

Posted
8 minut temu, Negra & Anna napisał:

Proszę encyklopedię dla dzieci - wszystkie tomy - kt

witam.gif   i bardzo dziękuję za przybycie i pomoc psiaczkom  :)

Szybciutko biegnę zanotować     biegnie.jpg.0d935b96c3d97914bd7eab31372953b7.jpg    

Gratuluję decyzji.  To wydawnictwo jest bardzo pomocne w edukacji najmłodszych.

Posted

Co do guzików to są na zamówienie to tylko wzory mozna zamówić ile sie chce  są po 2 zł  i naprzykład jeśli toś chce zmienić sobie guziki w np żakiecie i potrzebuje np 5 sztuk to niech pisze ile który model ,jaki kolor  i wielkość ,jeśli chce malutkie guziki np do jakiejś bluzki to będą tańsze, jeśli by to komus pasowało to zrobie wiecej wzorów , ja kiedyś sprzedawałam gusziki na Etsy i kupowały np panie co sobie szyły cyz przerabiały ubrania , dziewczyny co robią na drutach i czasm ktoś co chciał bajeroskie guziki do czegoś, czasem mi rysowały wzory i robiłam , też i ceramiczne robiłam te  są z polimerów.