elik Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 3 godziny temu, bukowa napisał: przesyłka odebrana, dziękuję I ja bardzo dziękuję za wiadomość Quote
elik Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 5 godzin temu, ewu napisał: Mam nadzieję ,że drugie kolczyki też dotarły. Po każdej wysyłce proszę o potwierdzenie otrzymania fantów, a mimo to nie zawsze dostaję :( Quote
elik Posted April 6, 2020 Author Posted April 6, 2020 1 godzinę temu, Yoana napisał: Przesyłka dotarła- dziękuję :) I ja piekniście dziękuję za wiadomość 1 Quote
majowa Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 W końcu po bardzo długiej podróży pocztowej przesyłka dotarła i dzięki reklamacji Guziki fantastyczne :) Quote
elik Posted April 17, 2020 Author Posted April 17, 2020 9 minut temu, majowa napisał: W końcu po bardzo długiej podróży pocztowej przesyłka dotarła i dzięki reklamacji Guziki fantastyczne :) Super wiadomość :) Dziękuję :) Quote
Recommended Posts