Aska7 Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 3 minuty temu, themagda napisał: sorry nie mogę pisac bo się sąsiedzi biją i chyba się pozabijają tak wrzeszczą. Co za sąsiedztwo mi sie trafiło. Nie przeszkadzaj. Im mniej ludzi na świecie tym lepiej 1 1 Quote
elik Posted March 5, 2020 Author Posted March 5, 2020 2 minuty temu, themagda napisał: A ja nie jestem zahartowana psychicznie i nawet jak piszesz ze ktos do niej strzelał to aż mi się flaki wywracają , właśnie dlaczego sie na takiej planecie pełnej zwyrodnialców urodziłam ze muszę o tym wiedzieć że takie rzeczy robią takim cudownym istotom jak psy , ukochaj tą maleńką ode mnie bym ja uściskała , sorry nie mogę pisac bo się sąsiedzi biją i chyba się pozabijają tak wrzeszczą. Co za sąsiedztwo mi sie trafiło. Ja ją Madziu ściskam i całuję co trochu więc jej powiem, że któreś uściski to od Ciebie :) Quote
elik Posted March 5, 2020 Author Posted March 5, 2020 1 minutę temu, Aska7 napisał: Nie przeszkadzaj. Im mniej ludzi na świecie tym lepiej Quote
Radek Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Ja jakoś nie jestem w stanie się psychicznie zahartować. Jak psu coś dolega, to nie potrafię się nie denerwować. Quote
themagda Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 ja to tak kocham wszystkie pieski ze gdybym była trochę młodsza to dalej bym brała chore niedokarmione i skrzywdzone jak mieszkałam w Afryce to brałam rózne kundle bezpańskie co to sie włuczyły i też koty brałam no miałam dom 9 pokojowy i ogród aż zrobiło się 17 kotów w domu i mój mąż nie wytrzymał zapowiedział ze jeśli jeszcze jeden pies czy kot a kotow głownie bo ich niezbyt lubiał to on się wyprowadza i z samochodem ze bedę chodzic na piechotę wiec przestałam zbierać te znajdy a teraz jak poznałam tą kobietę z chodowli ze pozal się Boze to juz znów nabrałam chorych biedaków . Już z tym skończyłam bo jednak stara jestem ale bardzo mnie przeszkadza to co sie ze zwierzentami dzieje na swiecie i jak człowiek bywa straszny. 1 Quote
elik Posted March 5, 2020 Author Posted March 5, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Ja jakoś nie jestem w stanie się psychicznie zahartować. Jak psu coś dolega, to nie potrafię się nie denerwować. Radku, ja bardzo przeżywam wszystko co się moimi i nie tylko moimi psami i innymi zwierzętami dzieje, ale nerwy w niczym mi nie pomogą, a nawet wręcz przeciwnie, nie pozwolą racjonalnie działać. Quote
elik Posted March 5, 2020 Author Posted March 5, 2020 38 minut temu, themagda napisał: ja to tak kocham wszystkie pieski ze gdybym była trochę młodsza to dalej bym brała chore niedokarmione i skrzywdzone jak mieszkałam w Afryce to brałam rózne kundle bezpańskie co to sie włuczyły i też koty brałam no miałam dom 9 pokojowy i ogród aż zrobiło się 17 kotów w domu i mój mąż nie wytrzymał zapowiedział ze jeśli jeszcze jeden pies czy kot a kotow głownie bo ich niezbyt lubiał to on się wyprowadza i z samochodem ze bedę chodzic na piechotę wiec przestałam zbierać te znajdy a teraz jak poznałam tą kobietę z chodowli ze pozal się Boze to juz znów nabrałam chorych biedaków . Już z tym skończyłam bo jednak stara jestem ale bardzo mnie przeszkadza to co sie ze zwierzentami dzieje na swiecie i jak człowiek bywa straszny. Masz dobre serce, a takim ludziom w życiu nie jest łatwo. Quote
themagda Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Na tym forum spotkałam się wreszcie ze szlachetnymi ludźmi co maja serce nigdzie nie ma takich ludzi jak na forum o psach bo po prostu jak ktos kocha psy to wiadomo kto to jest. Żli ludzie nie kochaja zierząt. 2 Quote
Aska7 Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Źli ludzie nikogo nie kochają, no oprócz siebie : ( 1 Quote
Radek Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 7 godzin temu, elik napisał: nerwy w niczym mi nie pomogą, a nawet wręcz przeciwnie, nie pozwolą racjonalnie działać. W teorii zdaję sobie z tego sprawę, a nerwy i tak przychodzą. Quote
elik Posted March 6, 2020 Author Posted March 6, 2020 7 godzin temu, Aska7 napisał: Źli ludzie nikogo nie kochają, no oprócz siebie : ( Samo sedno niestety. Quote
elik Posted March 6, 2020 Author Posted March 6, 2020 2 godziny temu, Radek napisał: W teorii zdaję sobie z tego sprawę, a nerwy i tak przychodzą. Bo tak już w życiu jest. I wszystkich nas to dopada, tyle tylko, że w różnych momentach i w różnym natężeniu. Ale staram się nie poddawać :) 1 Quote
elik Posted March 6, 2020 Author Posted March 6, 2020 1 godzinę temu, danusia vel danka488 napisał: zapraszamy na bazarek! :) Nieustannie :) Quote
elik Posted March 6, 2020 Author Posted March 6, 2020 Wczoraj tj. 6.03. powędrowała paczuszka do jaguska. Opłata wyniosła 15,00 zł. Wysłałam jako paczkę, bo list polecony byłby droższy, co prawda tylko o 0,60 zł, ale każdy grosz się liczy :) Quote
elik Posted March 6, 2020 Author Posted March 6, 2020 41 minut temu, Kamila Proc napisał: okazalo sie, ze juz otwarte I to od kilku godzin! 1 Quote
elik Posted March 6, 2020 Author Posted March 6, 2020 1 minutę temu, Kamila Proc napisał: a nawet dni Nawet dni :) Quote
Recommended Posts