Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, themagda napisał:

sorry nie mogę pisac bo się sąsiedzi biją i chyba się pozabijają tak wrzeszczą. Co za sąsiedztwo mi sie trafiło.

Nie przeszkadzaj. Im mniej ludzi na świecie tym lepiej

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
2 minuty temu, themagda napisał:

A ja nie jestem zahartowana psychicznie i nawet jak piszesz  ze ktos do niej strzelał to aż mi się flaki wywracają , właśnie dlaczego sie na takiej planecie pełnej zwyrodnialców urodziłam ze muszę o tym wiedzieć że takie rzeczy robią takim cudownym istotom jak psy , ukochaj tą maleńką ode mnie bym ja uściskała , sorry nie mogę pisac bo się sąsiedzi biją i chyba się pozabijają tak wrzeszczą. Co za sąsiedztwo mi sie trafiło.

Ja ją Madziu ściskam i całuję co trochu więc jej powiem, że któreś uściski to od Ciebie  :) 

Posted

ja to tak kocham wszystkie pieski ze gdybym była trochę młodsza to dalej bym brała chore niedokarmione i skrzywdzone jak mieszkałam w Afryce to brałam rózne kundle bezpańskie co to sie włuczyły i też koty brałam no miałam dom 9 pokojowy i ogród aż zrobiło się 17 kotów w domu i mój mąż nie wytrzymał zapowiedział ze jeśli jeszcze jeden pies czy kot a kotow głownie bo ich niezbyt lubiał to on się wyprowadza i z samochodem ze bedę chodzic na piechotę wiec przestałam zbierać te znajdy a teraz jak poznałam tą kobietę z chodowli ze pozal się Boze to juz znów nabrałam chorych biedaków . Już z tym skończyłam bo jednak stara jestem ale bardzo mnie przeszkadza to co sie ze zwierzentami dzieje na swiecie i jak człowiek bywa straszny.

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Radek napisał:

Ja jakoś nie jestem w stanie się psychicznie zahartować. Jak psu coś dolega, to nie potrafię się nie denerwować. 

Radku, ja bardzo przeżywam wszystko co się moimi i nie tylko moimi psami i innymi zwierzętami dzieje, ale nerwy w niczym mi nie pomogą, a nawet wręcz przeciwnie, nie pozwolą racjonalnie działać.

Posted
38 minut temu, themagda napisał:

ja to tak kocham wszystkie pieski ze gdybym była trochę młodsza to dalej bym brała chore niedokarmione i skrzywdzone jak mieszkałam w Afryce to brałam rózne kundle bezpańskie co to sie włuczyły i też koty brałam no miałam dom 9 pokojowy i ogród aż zrobiło się 17 kotów w domu i mój mąż nie wytrzymał zapowiedział ze jeśli jeszcze jeden pies czy kot a kotow głownie bo ich niezbyt lubiał to on się wyprowadza i z samochodem ze bedę chodzic na piechotę wiec przestałam zbierać te znajdy a teraz jak poznałam tą kobietę z chodowli ze pozal się Boze to juz znów nabrałam chorych biedaków . Już z tym skończyłam bo jednak stara jestem ale bardzo mnie przeszkadza to co sie ze zwierzentami dzieje na swiecie i jak człowiek bywa straszny.

Masz dobre serce, a takim ludziom w życiu nie jest łatwo.

Posted

Na tym forum spotkałam się wreszcie ze szlachetnymi ludźmi co maja serce nigdzie nie ma takich ludzi jak na forum o psach bo po prostu jak ktos kocha psy to wiadomo kto to jest. Żli ludzie nie kochaja zierząt.

• Like 2
Posted
7 godzin temu, elik napisał:

nerwy w niczym mi nie pomogą, a nawet wręcz przeciwnie, nie pozwolą racjonalnie działać.

W teorii zdaję sobie z tego sprawę, a nerwy i tak przychodzą. 

Posted
2 godziny temu, Radek napisał:

W teorii zdaję sobie z tego sprawę, a nerwy i tak przychodzą. 

Bo tak już w życiu jest. I wszystkich nas to dopada, tyle tylko, że w różnych momentach i w różnym natężeniu. Ale staram się nie poddawać  :)

• Like 1
Posted

Wczoraj tj. 6.03. powędrowała paczuszka do jaguska.  Opłata wyniosła 15,00 zł.
Wysłałam jako paczkę, bo list polecony byłby droższy, co prawda tylko o 0,60 zł, ale  każdy grosz się liczy  :)