Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
14 minut temu, auraa napisał:

Tak często bywa, że psy chore żyjące w trudnych warunkach po uratowaniu poddają się. Szkoda suni :( 

Wyciągnięcie z tej obskurnej, ale znanej od lat budy,  podróż, nowe miejsce pobytu, badania weterynaryjne to musiał być dla nich ogromny stres. A to zwykle przyśpiesza ujawnienie się choroby.

Oby Bambino nie przeżył za bardzo samotności.

Posted

Mazowszanko, ona te guzy miała od dawna i płyn w worku osierdziowym nie zebrał się w pół godziny. Cierpiała od dawna , ale nie miała pomocy , więc cierpiała w ciszy.  Za parę dni i tak by umarła tyle , że sama w tej cholernej budzie.

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
5 godzin temu, Mazowszanka13 napisał:

Obejrzałam dwa filmiki i one są makabryczne. Ona ledwo dyszy, dlatego Wam go nie pokazuję.

I zdjęcie wystarczająco pokazuje jej bardzo zły stan  :(

Posted
54 minuty temu, konfirm31 napisał:

Ładny psiak :). Chociaż smutny

14 minut temu, elik napisał:

Jak się zadba o jego futerko będzie pięknym psiakiem. Teraz musi odreagować traumę w jakiej dotąd żył biedaczek.

On całe życie (8 lat ?) spędził z Kają. A tu nagle został sam w zupełnie nowym miejscu.

Szkoda, że do wielu (zbyt wielu) ludzi nie dociera, że zwierzęta pod wieloma względami są podobne do ludzi.

• Upvote 1
Posted
9 minut temu, Mazowszanka13 napisał:

On całe życie (8 lat ?) spędził z Kają. A tu nagle został sam w zupełnie nowym miejscu.

Jak już pisałam, na pewno będzie tęsknił za matką, a do tego wszystko nowe. Póki nie poczuje się bezpieczny, nie zaakceptuje nowej sytuacji, będzie żył w stresie  :( 

Posted
9 minut temu, Mazowszanka13 napisał:

Serce sie kraje, pewnie tęskni za Kają :(

Całe swoje życie spędził z nią teraz bardzo tęskni :( :( :(

Posted

Biedne psiaki ale Kaja przynajmniej odeszła zaopiekowana a nie samotnie w brudnejbudzie gdzie pewnie nikt by nawet nie zajrzał a psiak by żyl z martwąmatką u boku. Teraz tęskni ale jak poczuje się bezpiecznie napewno odżyje. Jest bardzo ładny i może znajdzie dobry dom. Ja niestety mam dwa psy i 80 lat więc nie mogę go wziąć.

• Like 2