DORA1020 Posted May 16, 2020 Author Posted May 16, 2020 9 godzin temu, Murka napisał: Mam nadzieję, że wszystko ok u suni. Rozliczenie końcowe: Stan konta na 4 maj wynosił +84,20 zł +100 zł Baltimoore -100 zł za transport -60 zł hotelowanie 5-9.05 Pozostałość po hotelowaniu suni wynosi +24,20 zł. Dziękuję Murko za rozliczenie:) to co zostało będzie dla innego psiaka U Mittsu wszystko ok:) wczoraj rozmawiałam z panią chociaż może nie jest tak rewelacyjnie jak mi się wydawało na początku sunia chciała spac na fotelu i nie pozwolono jej,pani położyła gazety,żeby sunia tam nie wchodziła ale poza tym wszystko ok. została zabezpieczona przeciwko kleszczom,chodzi na spacerki,wulkan energii,kopie doły,pani obiecał wysłać kilka zdjęć 1 Quote
Murka Posted May 17, 2020 Posted May 17, 2020 Może i lepiej z tym fotelem, bo jeszcze by się sunia za bardzo rozpanoszyła:) Quote
Poker Posted May 25, 2020 Posted May 25, 2020 Jak leży kołami do góry , to jest dobrze. Chyba pluszaka zabiła. 1 Quote
beataczl Posted June 6, 2020 Posted June 6, 2020 Mala rozrabia :) nastepna dobra wiadomosc -sunia w ds /zagladam od Maxa/ Quote
Murka Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 Spadek po Mittsu przejmie Fabio, który do nas właśnie zawitał. Jest bardzo miły i łagodny. Psiak jest typowo średni, waga ok. 20 kg. Wątek psiaka: https://www.dogomania.com/forum/topic/351881-kolejny-psiak-w-potrzebiew-fabiojuż-u-murkibardzo-proszę-o-finansowe-wsparcie-psiakaktóry-teraz-ma-szanse-na-lepsze-życie/ Quote
Recommended Posts