Nadziejka Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Rozliczonko poslalam 77 zl calosci do agatki i juz sa ! Cegielenki Zycia Ciocia Nesiowata 10 zl mam na koncie dziekuje Cegielenka Zycia beataczl 2 zl mam na koncie dziekuje Cegielenka Zycia wujcio Radek 5 zl fantuski Anulka kup teraz Num 3 zel C thru 250 mll 8 zl Num 5 dezodorant C thru Diamond Bliss 8 zl Num 7 mydelka p Walewska 3 zl mam na koncie plus 5 zl nadplaty dziekuje slicznie ciociu! razem dla piesia 24 zl beataczl kup teraz Num 1 a zaslony cienkie fioletki na koleczkach 2 sztuki 14 zl Num 6 rekawisie rozowe 4 zl paczka wyslana z kilku bazareczkow wszytko razem! mam na koncie dziekuje! dla piesia 18 zl Anecia yucca kup teraz Num 2 Max Czornyj ,,Inna,, thiller niezwykly 12 zl mam na koncie dziekuje! dla piesia 12 zl UlaFeta Num 4 a serce drewniane serduszko z zawieszka 2 zl za wywol Num 7 a zestaw 2 szt czekolada na goraco i 2 sztuki budynki czekoladowe 4 zl wywol Serca Dobreduszki zapraszam na watus biedunia bieleczka Kropeczka nasza agat21 walczyla aby zabrac bialasia ku nowemu zyciu udalo sie udalo...! zapraszam na kramik malusi ,zKropeczek Kropek Agatkowy wyrwany uratowany ,ku nowemu zyciu! Zapraszam z calego serducha z Nadziejkowa kramik potrwa do 16 lutego godz 24.00 Quote
Nadziejka Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 Num 1 S. King thiller , stan bardzo dobry choć wiele razy czytana okladka miekka, maly format polecam polecam ogromnie przecudna ksiazka kto nie czytal niechaj zdobedzie ... cena wywol 6 zl nowa cena 5 zl Num 1 a zaslony cieniutkie na kolkach stan idealny kolor jasny fiolecik 2 sztuki cena kup teraz 14 zl kupila beataczl dziekuje dziekuje dziekuje! Quote
Nadziejka Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 Num 2 swiatny swietny thiller ,,Inna,, polecam polecam str 352 okladka miekka stan idealny! cena wywol 9 zl kup teraz 12 zl Anecia yucca kup teraz dziekuje cudnie! Max Czornyj „Jestem porywaczem, a może również mordercą”. Mikołaj Popławski budzi się w luksusowej rezydencji nad Bałtykiem. Poza swoim imieniem i nazwiskiem nie pamięta niemal niczego. W piwnicy odnajduje skrępowaną kobietę. Czy to możliwe, że jest porywaczem? Czy odważy się zdjąć knebel z ust dziewczyny, aby usłyszeć o sobie prawdę? Num 2 a pierscionek zielony aksamit cudny rozmiar uniwersalny dla mlodych i starszych cena wywol 9 zl nowa cena 6 zl cena sklepowa ok 34 zl Quote
Nadziejka Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 Num 3 zel nowy pachnacy Harmony Bliss Cthru 250 mll cudny zapach cena wywol 5 zl kup teraz 8 zl Anulka kup teraz dziekuje cudnie! Num 3 a ksiazka ,,Szklana zupa,, stan b dobry cena wywol 1 zl Quote
Nadziejka Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 Num 4 oslonka duza na doniczunie filcowa nowa cena wywol 6 zl 80 gr nowa cena 5 zl Num 4 a serce drewniane z zawieszka sliczne cena wywol 2 zl UlaFeta za wywol dziekuje Quote
Nadziejka Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 Num 5 C-Thru Diamont Bliss dezodorant nowiutenki zapach delikatny cudny cena kup teraz 8 zl Anulka kup teraz dziekuje cudnie! Quote
Nadziejka Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 Num 6 rekawisie nowe rozowe cieplutenkie cena kup teraz 4 zl kupila beataczl dziekuje Quote
Nadziejka Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 Num 7 mydelko Pani Walewska 1 szt cudny zapach , 100 gram cena kup teraz 3 zl Anulka kup teraz dziekuje cudnie! Num 7 a zestaw slodkosci 2 sztuki czekolada na goraco 2 sztuki budyn expresowy czekolada cena wywol 4 zl UlaFeta za wywol dziekuje Quote
Nadziejka Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 Num 8 i 8 a oslonki na doniczki biale metalowe azurkowe wysokosc 11 cm cena wywol 1 szt 2 zl nowa cena 2 sztuki za 2 zl Quote
Nadziejka Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 Piesio spragniony czułości i głasków. W podróży zero problemów. Cichy, spokojny 1 Quote
Nesiowata Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Nadziejko - podrzuć cegiełkę za dychę. 1 Quote
Nadziejka Posted February 4, 2020 Author Posted February 4, 2020 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Nadziejko - podrzuć cegiełkę za dychę. 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: 4a i 7 a za wyw. Ciociu Nesiu Dziekuje Najmocniej Dziekuje Ulenko Dziekuje Stokrotnie Ale przemila niespodzianka z samiuckiego ranka Pozdrawiam Was Dobreduszenki ;lece pedze za chwilenke do pracenki... Zaopiekowane wymaszerowane wysmarowane moje lapenki w domku ostawiam na godzin moze kilka Najpiekniejsza z mymi Skarbenkami kazda chwilka Quote
Kamila Proc Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 jeszcze na dobre sie nie zaczelo, a juz ruch jak w ulu Quote
beataczl Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 nr 1a za cw prosze:) a 6 na dorosla osobe czy dziecko? 1 Quote
agat21 Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Ale tu fajnie się dzieje :) Kocham Was!! ♡♡♡♡♡ 1 Quote
Nadziejka Posted February 4, 2020 Author Posted February 4, 2020 1 godzinę temu, beataczl napisał: nr 1a za cw prosze:) a 6 na dorosla osobe czy dziecko? Dobraduszenko Nasza Beackoooo!Pieknie Ogromnie Dziekuje Dziekuje Dziekuje dziekuje bardzo bardzo raduje wszytko razem poleci w paczuni wielkuuuskiej hihiii Beacku rekawiczki na dorosla osobe pooozdrawiam pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted February 4, 2020 Author Posted February 4, 2020 15 godzin temu, Nesiowata napisał: Nadziejko - podrzuć cegiełkę za dychę. Ciociu Cudna Nasza Dziekuje Dziekuje Cegielenka 10 zl mam na koncie Dziekuje! Quote
Nadziejka Posted February 4, 2020 Author Posted February 4, 2020 Dziekuje Ogromnie Beatko Klaniam serdecznie kłaniam Quote
Recommended Posts