yucca Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Dziękuję Ewuniu, jak tylko paka dotrze to powiadomię :) Właśnie puściłam kasę za książkę dla Kropeczka :* 1 Quote
beataczl Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 a fantuski juz u mnie:) bardzo dziekuje Nadziejko :):) Quote
Nadziejka Posted February 6, 2020 Author Posted February 6, 2020 2 godziny temu, yucca napisał: Dziękuję Ewuniu, jak tylko paka dotrze to powiadomię :) Właśnie puściłam kasę za książkę dla Kropeczka :* 1 godzinę temu, beataczl napisał: a fantuski juz u mnie:) bardzo dziekuje Nadziejko :):) Beacku dziekuje slicznie dziekuje Aneciu kochana dziekuje ogromnie podaje num paczki 00 3 5900773 3 10865998 7 Quote
Nadziejka Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 14 godzin temu, yucca napisał: Dziękuję Ewuniu, jak tylko paka dotrze to powiadomię :) Właśnie puściłam kasę za książkę dla Kropeczka :* 1 godzinę temu, Radek napisał: Miłego dnia wszystkim. 13 godzin temu, beataczl napisał: a fantuski juz u mnie:) bardzo dziekuje Nadziejko :):) 14 godzin temu, Olena84 napisał: Z zaproszenia hopam!!! Serca Dobreduszki zapraszam na malenki wyczarowany na szybko kramcik Pomozmy suni wyrwanej z koszmaru - malenki sercem dla Czarnusi od Dory1020 1 Quote
Radek Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: a ja ponad ciut A ja już weekendowo. Quote
Nadziejka Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 Dnia 6.02.2020 o 18:25, yucca napisał: Dziękuję Ewuniu, jak tylko paka dotrze to powiadomię :) Właśnie puściłam kasę za książkę dla Kropeczka :* 10 godzin temu, beataczl napisał: zmykam, to jeszcze siup Beacku Aneciu Dziekuje dziekuje dziekuje pozdrawiam pieniazki wszystkie juz przylecialy Quote
Recommended Posts