Alvenka Posted February 5, 2020 Author Posted February 5, 2020 Dziękuję kochane cioteczki za podnoszenie bazarku dla moich podopiecznych. Może ktoś by chciał kotki do adopcji? https://www.olx.pl/oferta/czarnidelka-osmiomiesieczne-szukaja-domkow-CID103-IDCMkxA.html Niedługo zacznie się sezon na maluszki a ja zostanę ze stadem..... Quote
beataczl Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 6 minut temu, Alvenka napisał: Dziękuję kochane cioteczki za podnoszenie bazarku dla moich podopiecznych. Może ktoś by chciał kotki do adopcji? https://www.olx.pl/oferta/czarnidelka-osmiomiesieczne-szukaja-domkow-CID103-IDCMkxA.html Niedługo zacznie się sezon na maluszki a ja zostanę ze stadem..... mam konto, a jakby wyroznic na mc? moge zaplacic a Ty wyroznisz? ja nie umiem 1 Quote
Alvenka Posted February 5, 2020 Author Posted February 5, 2020 2 godziny temu, beataczl napisał: mam konto, a jakby wyroznic na mc? moge zaplacic a Ty wyroznisz? ja nie umiem Super, dziękuję Ja je ostatnio wyróżniałam i nic, teraz te wyróżniłam na miesiąc i też nic https://www.olx.pl/oferta/roczne-mlodziaki-szukaja-domkow-po-kastracji-CID103-IDvHT9z.html i tak w kółko. Quote
Koki-99 Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Ale fajne czarnuchy :) Moje dwa też są z maja. Quote
Alvenka Posted February 5, 2020 Author Posted February 5, 2020 47 minut temu, Koki-99 napisał: Ale fajne czarnuchy :) Moje dwa też są z maja. O, też masz młodziaki. Quote
Koki-99 Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Tylko nie do adopcji. Kotka szara i kocurek czarny forumowy 1 Quote
Alvenka Posted February 5, 2020 Author Posted February 5, 2020 1 godzinę temu, Koki-99 napisał: Tylko nie do adopcji. Kotka szara i kocurek czarny forumowy Tylko 2 kotki masz? Quote
Nadziejka Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 3 godziny temu, Koki-99 napisał: Tylko nie do adopcji. Kotka szara i kocurek czarny forumowy 6 godzin temu, Alvenka napisał: Dziękuję kochane cioteczki za podnoszenie bazarku dla moich podopiecznych. Może ktoś by chciał kotki do adopcji? https://www.olx.pl/oferta/czarnidelka-osmiomiesieczne-szukaja-domkow-CID103-IDCMkxA.html Niedługo zacznie się sezon na maluszki a ja zostanę ze stadem..... Niechaj sie darzy dobrosci zdrowko cieplo bezpieczenstwo Kazdego dnia tygryskom wszystkim Quote
Nadziejka Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Alvenko dziekuje slicznie ja bede prosic wysyleczke szaliczkow listem zupelnie zwyklym nierejestrowanym nie musi byc teraz moze byc nawet za miesiac czy dwa Quote
Nadziejka Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Alvenko Cudne Serce Mnostwo mnostwo pozdrowien Modlitwy Dla Was dla Cygunia i tygrysiow Dziekuje za przemile piekne slowa pw jak tylko wplace to zaraz dam znac napisze Poprosimy jeszcze Cegielenke wirtualna za 10 zl Quote
Alvenka Posted February 6, 2020 Author Posted February 6, 2020 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Alvenko Cudne Serce Mnostwo mnostwo pozdrowien Modlitwy Dla Was dla Cygunia i tygrysiow Dziekuje za przemile piekne slowa pw jak tylko wplace to zaraz dam znac napisze Poprosimy jeszcze Cegielenke wirtualna za 10 zl Dziękujemy, to tylko słowa, czyny i dobroć serca się liczą. 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: Cyganek czeka Dziękujemy Quote
Alvenka Posted February 6, 2020 Author Posted February 6, 2020 8 godzin temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) Dzień dobry 42 minuty temu, Kamila Proc napisał: wciaz zapraszamy Zapraszamy, bazarek już zakończony w licytacji ale dalej można coś sobie wybrać za cenę wywoławczą. Wieczorkiem lub jutro rano postaram się powysyłać do wszystkich kupujących wiadomość. Dziękuję serdecznie za zakupy na bazarku pomocowym. Quote
Alvenka Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 Jeszcze raz serdecznie dziękuję za zakupy na bazarku i pomoc w podrzucaniu, dziękuję kochani. Wysłałam na priv wiadomości dla kupujących. Quote
Alvenka Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 Oczywiście bazarek dalej działa ale bez opcji kup teraz. Zapraszam. Quote
Recommended Posts