Jump to content
Dogomania

Albinek jest już kochany i szczęśliwy w swoim domku od 4.04.2020 r. :) Albinek już po operacji. Czekamy na wynik. Mały psiak z guzem w pyszczku. W schronie czekała go pewna śmierć głodowa, bo kto zauważyłby, że biedak nie je?

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Tak na prawdę to on jeszcze nie ma imienia. Rufi to takie bardzo "robocze" imię, które Basia wymyśliła żeby było wiadomo, o którym piesku mówimy, a nie mówić  - ten piesek z guzem w pyszczku.

On bardzo potrzebuje kasy na operację i ew., inną opiekę weterynaryjną, jak odrobaczenie, szczepienia itp. Bardzo przydałby mu się bazarek imienny. Piękne i oryginalne bazarki tematyczne robią Havanka i uxmal. Nie mam śmiałości prosić, bo wiem, że Obie mają huk obowiązków. Mam nadzieję, ż któraś ulituje się nad malcem i przyjdzie mu z pomocą, robiąc bazarek imienny    gif__prosz%C4%85cy.gif

Poproś uxmal ( nie bij mnie ! ). Pomysł już był, przypomnę go jej.

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, ewu napisał:

Udało się załatwić pdt u Mamy Wolontariuszki.

Piesio ( bo na razie nie ma imienia) we środę opuści schronisko i już z dt pojedzie w piątek na zabieg.

Basieńko dziękuję z całego serca za to DT dla maluszka, no i za pokazanie go  kwietki-Kopia.jpg

Posted
36 minut temu, Poker napisał:

Poproś uxmal ( nie bij mnie ! ). Pomysł już był, przypomnę go jej.

Dzięki wielgachne Pokerku    serce_dmucha.jpg  

Już lece do uxmal po prośbie  :)

Posted
5 minut temu, Anula napisał:

Eluniu ten banerek nie działa w Twoim podpisie,pokazuje się obrazek a nie wątek np.Ptysia.

Dzięki Anulko, już to naprawiam  :)

EDIT

Naprawiony  :)

Posted
Przed chwilą, jaguska napisał:

Nie umiem wstawić tego banerka wyskakuje mi takie coś "Serwer www.dogomania.com odrzucił połączenie."

Może spróbuj skopiować z wątku i bezpośrednio i wstawić do sygnatury oczywiście "wchodząc" w Ustawienia konta, a potem w Sygnatura.

Powinno się udać, a jeśli się nie, to chyba będzie trzeba przez serwer zewnętrzny.

Ale miałaś już go w swoim podpisie?

Posted
8 minut temu, jaguska napisał:

To był Elu tylko obrazek i nie prowadził do wątku, tak jak napisała Anula, a tego naprawionego nie potrafię wstawić w sygnaturkę bo wyskakuje ten komunikat. 

To zróbmy tak:

Musisz mieć otwarte dwa okna. W jednym już przygotowany obrazek banerka wklejony w sygnaturę ten nie podlinkowany, a w drugim oknie I stronę tego wątku.

• skopiuj link do I strony tego wątku
  • przejdź na okno, gdzie masz obrazek banerka. Kliknij szybko 2 razy lewym klawiszem myszki w obrazek. Pojawi się okno dialogowe i na górze tego okna będzie  napis link, a pod nim prostokąt. Wklej w ten prostokąt link do wątku i zapisz - na dole po prawej stronie.

I to by było na tyle  :)  

Acha i wykasuj sobie te puste miejsca w podpisie  :)

Posted
Przed chwilą, auraa napisał:

To bardzo dobra wiadomość, że piesek będzie miał dt

Tak, to bardzo, bardzo dobra wiadomość     bardzo-dobrze.jpg

Posted
43 minuty temu, elik napisał:

Zapraszam na bazarek, z którego część dochodu jest przeznaczona dla tego biedaka.

Link do bazarku w moim podpisie.

Eluniu, popraw w linku datę bazarku:) Masz tam wpisaną datę 2.09, zamiast 2.02:) To może mylić i mniej osób wejdzie na bazarek:)

Posted
46 minut temu, Ewa Marta napisał:

Eluniu, popraw w linku datę bazarku:) Masz tam wpisaną datę 2.09, zamiast 2.02:) To może mylić i mniej osób wejdzie na bazarek:)

O rety Ewuniu bardzo dziękuję  :) Faktycznie, czeski błąd  :)  Już poprawiam, dzięki  :)

Posted
3 godziny temu, Havanka napisał:

Kliknęłam na wymowny banerek w podpisie Eli i przyprowadził mnie na wątek tej bidusi. Pomyślę nad formą pomocy.

Witam Cię Elu serdecznie   buziaczki-6.jpg
Myślałam o Tobie intensywnie, ale nie śmiałam Cię namawiać na cokolwiek, bo wiem jak dużo masz obowiązków i domowych i tu na dogo. Ogromnie się cieszę, że zaglądnęłaś do maluszka. Każda pomoc będzie cenna, a bywanie na wątku jest wręcz oczywiste  :)
Bywaj u maluszka najczęściej jak tylko możesz. W swoim czasie będę się uśmiechać do Ciebie o ogłaszanie kawalera, ale to melodia przyszłości. Na razie musi się oporządzić :)

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, dorcia01 napisał:

20 zł stałej. Poproszę nr konta.

Witam gorąco i serdecznie u biedactwa. Na szczęście zaświeciło sie dla niego światełko w tunelu, ale jak to zwykle w takich przypadkach, kasa potrzebna.
Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc dla tego biedaka   serce_7.gif

Nr konta podam na PW

Posted

W natłoku spraw i obowiązków tu na dogo i domowych, dopiero teraz znalazłam czas, żeby  napisać, że nasza koleżanka Alaskan malamutte  zadeklarowała dla piesionka jednorazową wpłatę w wysokości 50,00 zł.

Asiu kochana, bardzo serdecznie  Ci dziękuję   serce_7.gif

Posted

hurra.gif  uxmal zgodziła się zrobić bazarek imienny dla psiaczka. Początek prawdopodobnie w środę.

Bardzo serdecznie dziękuję uxmal

dzi-kuj-2.jpg

A ja już teraz bardzo gorąco proszę o aktywne uczestniczenie w bazarku. Biedak jest na razie goły, choć nie wesoły :(  

Posted

Z puli otrzymanej od Małgosi i Rafała, a także ze zbiórki w mojej firmy tzw. bluzgających złotówek udało się wygospodarować dla piesulka 250 zł. Poproszę numer konta, najchętniej już jutro zrobiłabym przelew:)

• Like 3
  • Upvote 1