elik Posted October 25, 2020 Author Posted October 25, 2020 Dostałam wiadomość od Pani Małgosi, że Albinkowi coś dolega. Początkowo było podejrzenie, że to przepełnione gruczoły kołoodbytowe, ale ich opróżnienie nie dało oczekiwanego efektu. Albinek nadal unikał głaskania zadu. Teraz trwają badania mające na celu ustalenie przyczyny bólu okolic pupy. Dostanę wiadomość, gdy będzie już wiadomo co dolega Albinkowi. Albinek ze swoją uluibioną zabaweczką - piszczący kurczak Quote
Tyśka) Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 Mam nadzieję, że to nic poważnego... :( Czy będzie miał/miał już robione prześwietlenie? Bądź zdrów, Albinku. Quote
elik Posted October 25, 2020 Author Posted October 25, 2020 59 minut temu, Tyśka) napisał: Mam nadzieję, że to nic poważnego... :( Czy będzie miał/miał już robione prześwietlenie? Bądź zdrów, Albinku. Obawiam się, że to jednak nie coś błahego :( Albinek miał już kilka badań w tym także prześwietlenie, ale jak na razie nie wiadomo jaka to przyczyna. Ma mieć jeszcze badania. Oby to nie coś z kręgosłupem :( Quote
elik Posted November 23, 2020 Author Posted November 23, 2020 Niestety potwierdziły się moje obawy. Powodem bólu jest poważna nieprawidłowość kręgosłupa. Brak dysku pomiędzy ostatnim i przedostatnim kręgiem :( Na razie Albinek jest na środkach przeciwbólowych i dzikuje niemożliwie. Pani Małgosia mówiła o Albinku z wielką czułością w głosie. Wie, że środki przeciwbólowe nie mogą być podawane w nieskończoność. Alternatywą jest operacja polegająca na zespoleniu tych dwu kręgów, żeby pracowały jako jeden. Na razie nie wiadomo kiedy mogłaby się odbyć ta operacja. Podejrzewam, że koszt będzie znaczny :( Pani Małgosia obiecała poinformować mnie gdy już będzie coś wiadomo w sprawie operacji. Quote
Nadziejka Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 Z calego serducha sciskamy za Albinia i za Panciow 1 Quote
Nadziejka Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Szczescia Spokoju Zdrowka Zdrowka Zdrooowenka Cudnosci Swiateczkowych Albinkowi Rodzince Quote
Recommended Posts