Nadziejka Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Rozliczony! Dziekujemy stoookrosci! 200 zl z kramku poslalam do Alvenki cudnej Cyganek juz po ciezkiej operacji ..czarny piekny ksiaze uratowany przez Alvenke Prosimy o pomoc kochani Zapraszam na kramik maly dla czarnuskiego biedunkiego Cyganka oto jego historia na forum Miau , gdzie Anna61 ratuje maluteczka jest już po pierwszej operacji historia Cygunia choć nie calunia .. kopiuje z bazareczku Koki99 która poczarowala cudny bazarus; ,,Anna61 działa aktywnie na miau pomagając kotom. Na jej drodze los postawił psa w potrzebie i oczywiście trzeba mu pomóc. Piesek miał nienaturalnie wykręconą tylną łapkę. Nie było wiadomo czy to wada wrodzona, wynik urazu czy wypadku, czy jeszcze coś innego. Okazało się, że to wada, a zdiagnozowanie i wyleczenie, aby psiak mógł chodzić będzie potwornie drogie. Próbujemy uzbierać gdzie tylko się da pieniądze na ten cel i stąd mój bazarek. Będzie jednocześnie prowadzony na miau. Zasady i ceny takie same. Obowiązuje kup teraz, a koszt przesyłki do ustalenia indywidualnie, może być wysyłka inpostem lub pocztą. Niestety nie mam dostępu do innych form. Bazarek potrwa przez miesiąc. Link do wątku pieska, historia i opis choroby, zdjęcia i filmiki na miau https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=196820 Wiadomość z dziś od Anna61 na miau: Dzisiaj znowu zadzwoniłam do szpitala i mają mi do wieczora przesłać dokumentację aby ruszyć ze zbiórką. Cyganek powoli próbuje stawać na tej nodze ale jeszcze ciężko mu to idzie, musi się nauczyć, że ma tą nogę i może się nią podpierać. Ma wstawione implanty. ,, Dobreduszki zajrzyjcie proszę i tutaj i tam podzieliłam się na szybko , tym co mam kramik potrwa do 30 stycznia godz 22.00 Zapraszam na kramik maly dla czarnuskiego biedunkiego Cyganka oto jego historia na forum Miau , gdzie Anna61 ratuje maluteczka jest już po pierwszej operacji historia Cygunia choć nie calunia .. kopiuje z bazareczku Koki99 która poczarowala cudny bazarus; ,,Anna61 działa aktywnie na miau pomagając kotom. Na jej drodze los postawił psa w potrzebie i oczywiście trzeba mu pomóc. Piesek miał nienaturalnie wykręconą tylną łapkę. Nie było wiadomo czy to wada wrodzona, wynik urazu czy wypadku, czy jeszcze coś innego. Okazało się, że to wada, a zdiagnozowanie i wyleczenie, aby psiak mógł chodzić będzie potwornie drogie. Próbujemy uzbierać gdzie tylko się da pieniądze na ten cel i stąd mój bazarek. Będzie jednocześnie prowadzony na miau. Zasady i ceny takie same. Obowiązuje kup teraz, a koszt przesyłki do ustalenia indywidualnie, może być wysyłka inpostem lub pocztą. Niestety nie mam dostępu do innych form. Bazarek potrwa przez miesiąc. Link do wątku pieska, historia i opis choroby, zdjęcia i filmiki na miau https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=196820 Wiadomość z dziś od Anna61 na miau: Dzisiaj znowu zadzwoniłam do szpitala i mają mi do wieczora przesłać dokumentację aby ruszyć ze zbiórką. Cyganek powoli próbuje stawać na tej nodze ale jeszcze ciężko mu to idzie, musi się nauczyć, że ma tą nogę i może się nią podpierać. Ma wstawione implanty. ,, Dobreduszki zajrzyjcie proszę i tutaj i tam podzieliłam się na szybko , tym co mam kramik potrwa do 30 stycznia godz 22.00 Cegielka Zycia Elf i Mango 12 zl mam na koncie dziekuje pieknie! Cegielka Zycia koja 10 zl mam na koncie dziekuje pieknie Cegielka Zycia Wiedzma 10 zl dziękujemy stokrosci mam na koncie! Cegielka ZyciaCiocia Nesiowata 10 zl dziękujemy stokrosci mam na koncie! Cegielka Zycia wujenek b-d 40 zl mam na koncie dziekuje pieknie! Ciocia Figunia i Pan Jerzy Sercem Calem janiolek maly num 10 za 50 zl! mam juz na koncie dziekuje stokrosci! Ciocia Anulka kup teraz Num 5 mgielka Avon jabłuszko 6 zl Num 3 mydelko oriflame z cunamonem 1 zl 80 gr wszystko z kilka kramoow poslalam podaje nuer paczuni 00 3 5900773 3 21585323 0 Otrzymane! dziekuje za nadplate 5 zl 20 gr Nadziejkowa Dyrektor Ania za wywolawcza Num 1 ksiazka Johny Deep 12 zl Wiedzma kup teraz Num 8 a obrus duzy zakardzik kremowy 3 zl przylecialo 5 zl dziekuje dziekuuje Koki 99 kup teraz Num 2 lampion duzy bialy drewno ażurek 14 zl Num 4 ziaja krystaliczne mydlo pod prysznic 500 mll 8 zl Num 7 skarpetunie szare w kropenki 3 zl Num 7 a skarpetunie biale w kwiateczki 3 zl mam na koncie wszytko dziekuje cudnie! mila-ada kup teraz Num 8 zel pachanacy do kapieli ziaja 500 mll 8 zl Quote
Nadziejka Posted January 16, 2020 Author Posted January 16, 2020 Num 1 ksiazka ,,Johny Deep Sekretne Zycie,, stan b dobry 496 stron jedna z tysiąca moich ulubionych ksiazka iezwykla o Gwiazdorze cena wywol 12 zl za wywol Pani Anna Dyrektorowa Nadziejkowa dziekuje cudnie! kup teraz 16 zl ,,Najnowsza biografia Johnnyego Deppa zdradza kulisy powstawania filmów, w których wystąpił oraz najciekawsze sekrety z życia aktora. Johnny Depp: nie znosi oglądać filmów, w których zagrał ma w swoich żyłach indiańską krew jest ulubionym aktorem mistrza czarnego humoru Tima Burtona otrzymał trzy nominacje do Oscara i siedem do Złotego Globu wziął udział w kilku teledyskach, m.in. Toma Pettyego, The Lemonheads, Shanea Mac Gowana i zespołu The Pogues gościnnie wystąpił na scenie jako gitarzysta m.in. z Oasis, Iggym Popem, Marilynem Mansonem, Vanessą Paradis twierdzi, że gdyby nie był aktorem, pisałby muzykę lub malował obrazy Książka „Johny Depp. Sekretne życie” - oprawa miękka - Wydawnictwo Pascal. Książka posiada 496 stron i została wydana w 2012 r.,, Num 1 a zaslony cieniutkie na kolkach stan idealny kolor jasny fiolecik 2 sztuki cena wywol 17zl nowa cena wywol 13 zl za komplet Quote
Nadziejka Posted January 16, 2020 Author Posted January 16, 2020 Num 2 lampion niezwyklej urody bialy z drewienka plus szybki wycięte serca na calem lampionie, serca azrkowe piękniejsze wzory dość duzy ! stan idealny obnizeczka ! nowa cena wywol 10 zl kup teraz 14 zl Koki 99 dziekuje stokroć! ps ...porwallam moim dzieciom z pokoju ... Quote
Nadziejka Posted January 16, 2020 Author Posted January 16, 2020 Num 3 mydelko Oriflame z cynamonem piękny zapach ale ale już rozdarlam opakowanie .. zapakowałam szczelnie aby nie stracilo zapachu tu zdj z google cena wywol 1 zl kup teraz 1 zl 80 gr Ciocia Anulka dziekuje slicznie! Quote
Nadziejka Posted January 16, 2020 Author Posted January 16, 2020 Num 4 Ziaja krystaliczne mydlo pod prysznic i do kapieli nowiuteńkie 500 mll cena wywol 6 zl kup teraz 8 zl Koki 99 dziekuje stokroć! ps ..porwałam jak nic wzielam i porwallam moim ukochanym z poleczki.. Quote
Nadziejka Posted January 16, 2020 Author Posted January 16, 2020 Num 5 Avon nowiutenka mgielka do ciala Apple Blossom 100 mll cena wywol 4 zl kup teraz 6 zl Ciocia Anulka dziekuje pięknie! Quote
Nadziejka Posted January 16, 2020 Author Posted January 16, 2020 Num 6 janiolek filcowy cudna ozdoba mieciutenki leciutenki cena wywol 2 zl nowa cena wywol 0, 50 gr Quote
Nadziejka Posted January 16, 2020 Author Posted January 16, 2020 Num 7 i 7 a 7 skarpetunie mlodziezowe ale ale uwaga szare w biale kropeczki podobne b jak tu na zdj krótkie ,bardzo fajnie się nosi nowe rozmiar 39-42 cena wywol 2 zl kup teraz 3 zl Koki 99 dziekuje stokroć! 7 a skarpetunie biale w kwiateczki podobne jak tu ale delikatniejsze rozmiar 39-42 cena wywol 2 zl kup teraz 3 zl Koki 99 dziekuje stokroć! Quote
Nadziejka Posted January 16, 2020 Author Posted January 16, 2020 Num 8 mydlo zel pod prysznic Ziaja nowiuteńki cud zapach 500 mll cena wywol 6 zl kup teraz 8 zl ciocia Milada kup teraz dziekuje tez porwane ..upsik ..haha Num 8 a cudny obrus zakardowy wielki w drobne wzorki bardzo elegancki stan bardzo dobry zdjęcia podobne z googla wymiary 150 cm na 200 cm cena wywol 2 zl kup teraz 3 zl Wiedzma dziekuje cuudnie! Quote
Nadziejka Posted January 16, 2020 Author Posted January 16, 2020 Dokladam fantuskiiii wyprzedazowo Num 9 pierscionek zielony aksamit cudny rozmiar uniwersalny dla mlodych i starszych cena wywol 6 zl nowa cena wywol 4 zl Num 10 janiol szydelkowy z zawieszeczka stan idealny cena wywol 1 zl niesamowita nasza Figunia i Pan Jerzy Sercem 50 zl! dziekujemy dziekujemy klaniamy! num 11 ksiazka ,,Szklana zupa,, stan b dobry cena wywol 1 zl nowa cena wywol 0,50 gr Zapraszamy z Nadziejkowa zapraszamy kochani Quote
Alvenka Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Bardzo dziękujemy Nadziejka za bazarek pomocowy dla Cyganka :) Cyganka jutro lub pojutrze trzeba zabrać ze szpitala, dosyć, że trzeba opłacić leczenie to jeszcze nie ma gdzie go zabrać.:( 1 Quote
elik Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Podrzucam jedynie, bo kasiorki brak. Psiaczki mi chorusiają :( 1 Quote
Nadziejka Posted January 16, 2020 Author Posted January 16, 2020 1 godzinę temu, Alvenka napisał: Bardzo dziękujemy Nadziejka za bazarek pomocowy dla Cyganka :) Cyganka jutro lub pojutrze trzeba zabrać ze szpitala, dosyć, że trzeba opłacić leczenie to jeszcze nie ma gdzie go zabrać.:( Aniu Alvenko witaj serce witaj o matuniu ... Niechaj się ulozy wszystko ogromnie ogromnie zasylamy Quote
Nadziejka Posted January 16, 2020 Author Posted January 16, 2020 36 minut temu, elik napisał: Podrzucam jedynie, bo kasiorki brak. Psiaczki mi chorusiają :( Spokojnej nocy lapenkom Quote
Nadziejka Posted January 16, 2020 Author Posted January 16, 2020 Jutro doloze książki wyprzedazowo zapraszam na dobranocun z nadzieja na lepsze Witaj wujeneczku dziekuje za odwiedzinka 1 Quote
Nadziejka Posted January 16, 2020 Author Posted January 16, 2020 Dobranoc wszystkim do jutra Mam telefoniczna licytacje numeru 1 moja była Pani Dyrektor Anna za wywolawcza Johnego Deepa Dziekuje najmocniej dziekuje Quote
Anula Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 Poproszę w KT nr.5 i mydełko z cynamonem. 1 Quote
Nadziejka Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 30 minut temu, Anula napisał: Poproszę w KT nr.5 i mydełko z cynamonem. 14 minut temu, Nesiowata napisał: Cegiełkę za 10 zł poprosimy... Bardzo bardzo pięknie dziekuje z radoscia nadzieja zapisuje Serdecznie pozdrawiam Ciociu Anulko wszystko razem z kilku bazarkow poleci w paczuni , z niespodzianeczkami które już przygotowalam Quote
Nadziejka Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 Serduszka pod num 8 a dodałam wielki obrus elegancki piękny polecam polecam wywolawcza 2 zlociszki kremowy w drobne kwiateczki z jednej strony tylko trzeba ciutenke zawinąć podwinąć na maszynie edt obejrzallam teraz dokładnie i nic nie trzeba podszywać jest bardzo elegancja Quote
Nadziejka Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 Ciociu Anulko już posylam pw Dziekuje najmocniej Quote
Nadziejka Posted January 17, 2020 Author Posted January 17, 2020 4 minuty temu, Olena84 napisał: Zapraszamy serdecznie! Witaj golabeczkooo witajze a może i wujenek Ptys zajrzy znaczy Paczus paczunio ... Quote
Recommended Posts