Katarzyna 1975 Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 (edited) Witam czy ktoś może miał taki przypadek że w suce po cesarce lekarze zostawili szczenię moja suka zaczęła się szczenię sama ale nie dała rady więc zawiozłem ja do kliniki tam stwierdzili że wymagana jest cesarka no i się zaczęło lekarze wyjeli 9 szczeniąt w tym 1 martwe zaszyli i oddali mi suke i szczenięta wizyta kontrolna po 2 dniach zastrzyki temperatura i do domu po 3 dniach A właściwie 2 wieczorem zaczynają umierać szczenięta 3 dnia z 11 zostaje 5 weterynarz do którego udało mi się dodzwonić każe natychmiast odstawić szczeniaki od matki bo ma toksyczne mleko szczeniaki nadal umierają zostaje 3 dostaje zastrzyki elektrolity i sztuczne mleko po 4 dniach suka wyszczenila jeszcze martw szczenię i wielki szok u mnie jak oni mogli przegapić szczenię mając otwarta macica lekarz mi mówi że oni nie otwierają całej macicy tylko kawałek i wyjmuje szczenięta po kolei i że to jest nie możliwe przecież ja tego nie wymyśliłem oni umywaja ręce A ja straciłam 10 szczeniąt z których jeden wart jest 4000zl czy ktoś z was miał lub słyszał o czymś takim teraz czeka mnie już tylko złożenie pozwu do sądu Edited January 12, 2020 by Katarzyna 1975 Quote
bou Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 5 godzin temu, Katarzyna 1975 napisał: czeka mnie już tylko złożenie pozwu do sądu Otóz to.musisz mieć tylko całą dokumentację z tej lecznicy dotyczącą leczenia,zabiegu etc. Quote
Katarzyna 1975 Posted January 13, 2020 Author Posted January 13, 2020 A czy ktoś już miał takie zderzenie Quote
dwbem Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Pierwszy raz słyszę o takim przypadku. Z jakiego miasta jesteś? Współczuję, sama byłam wiele lat hodowczynią ale miałam cudownego weterynarza przez 34 lata, niestety w sierpniu ub.r. nagle mi zmarł i jestem załamana. Już nie hoduję ale psy mam i boję się, żeby mi nie chorowały bo gdzie znajdę drugiego takiego. Quote
dwbem Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 Współczuję, dobrze że chociaż sunia ci przeżyła ale radzę poszukać innego weta, żeby ten nie wykończył ci i jej. Quote
Recommended Posts