Tola Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 Przed chwilą, b-b napisał: Na jakie miasto mam jej zrobić/ To już trzeba chyba poczekać na Jo37... Szczecin? Poznań? Warszawa? Quote
Havanka Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 Zrobiłam OLX na Zieloną Górę. Jak trzeba to zmienię na inne miasto. https://www.olx.pl/oferta/gretka-mala-suczka-czeka-na-dom-i-kochajaca-rodzine-CID103-IDDCRPK.html Quote
b-b Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 33 minuty temu, Tola napisał: To już trzeba chyba poczekać na Jo37... Szczecin? Poznań? Warszawa? Zrobiłam na Szczecin Który nr telefonu ma być w ogłoszeniu . Podany Twój i Havanki się różnią. Quote
Jo37 Posted February 11, 2020 Author Posted February 11, 2020 1 godzinę temu, b-b napisał: Zrobiłam na Szczecin Który nr telefonu ma być w ogłoszeniu . Podany Twój i Havanki się różnią. Bardzo dziękuję. A możesz zmienić na Poznań. Szczecin jest pechowy dla moich psiaków. Quote
Tola Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 1 godzinę temu, b-b napisał: Zrobiłam na Szczecin Który nr telefonu ma być w ogłoszeniu . Podany Twój i Havanki się różnią. Havanka podała nr do szafirki, ja umieściłam swój, zrobię wstępna selekcję;). Myślę, ze też podaj numer do szafirki. Quote
b-b Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 1 godzinę temu, Jo37 napisał: Bardzo dziękuję. A możesz zmienić na Poznań. Szczecin jest pechowy dla moich psiaków. zmieniam :) https://www.olx.pl/oferta/ona-tez-chce-miec-swoj-dom-CID103-IDDD0cn.html Quote
Jo37 Posted February 12, 2020 Author Posted February 12, 2020 9 godzin temu, b-b napisał: zmieniam :) https://www.olx.pl/oferta/ona-tez-chce-miec-swoj-dom-CID103-IDDD0cn.html Bardzo dziękuję. Quote
agat21 Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 Dnia 11.02.2020 o 21:01, Jo37 napisał: Bardzo dziękuję. A możesz zmienić na Poznań. Szczecin jest pechowy dla moich psiaków. Heh, coś z tym Szczecinem jest na rzeczy :/ Kciuki za śliczną psinę nieustająco! Quote
Jaaga Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 Marzena napisała mi, że wpłaciła na wirtualna dopcję 80 zł za luty na konto ZEA Quote
Tola Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 9 godzin temu, Jaaga napisał: Marzena napisała mi, że wpłaciła na wirtualna dopcję 80 zł za luty na konto ZEA Jutro będę miała wydruk, to potwierdzę. Quote
Tola Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Dnia 17.02.2020 o 10:44, Jaaga napisał: Marzena napisała mi, że wpłaciła na wirtualna dopcję 80 zł za luty na konto ZEA Jest wpłata 80 zł - p. Marzena L. Chorzów - adopcja wirtualna Grety - pięknie dziękujemy 1 Quote
szafirka Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Greta ma się dobrze. Od czasu sesji zdjęciowej lubi przysmaki :) Wcześniej nawet nie zwracała na nie uwagi, odwracała głowę, aby zrobić te zdjęcia wyciągnęłam herbatniki, które chrupała ze smakiem i to przełamało lody, od wtedy jest wręcz smakoszem wszystkiego. Zdarza jej się popiskiwać, gdy zamykam drzwi do sypialni, a ona zostaje, albo gdy mamy gości, a ona nie może wejść do salonu. Przedwczoraj była u nas inspektorka OTOZ z fotografką, aby porobić zdjęcia ich psiakom i Greta jako towarzyszka innej suni towarzyszyła nam i wręcz wchodziła im na kolana, ramiona, zajadała smaczki, była bardzo otwarta i radosna. Popołudniu zawitała do nas rodzina poznać psiaki do adopcji i Greta chowała się za mną, wyglądała na smutną, bojaźliwą. Rodzina wybrała innego pieska, a Greta szczęśliwa wróciła do swoich psich znajomych. Sunia prawdopodobnie wybierze sobie w swoim domu jedną osobę za przewodnika. Myślę, że na początku przyszłego tygodnia dostanę kilka zdjęć mistrzyni drugiego planu, to będzie można podmienić w ogłoszeniach :) Quote
szafirka Posted February 28, 2020 Posted February 28, 2020 Za hotel w lutym poproszę 290 zł. (29 dób x 10 zł) Quote
Tola Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Na konto ZEA wpłynęło 80 zł - od p. Marzeny L. Chorzów - adopcja wirtualna Grety (marzec) - pięknie dziękujemy Poproszę fakturę na 160 zł (2x 80 zł) - hotelowanie Grety. Quote
Tola Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Dzisiaj miałam bardzo optymistyczny tel z Wrocławia w sprawie Grety (w OLX podałam swój nr tel). Państwo mieszkają w bloku, ale letnie miesiące spędzają w swoim domu (nie dopytałam, w jakim regionie Polski) Pani pytała, czy Greta faktycznie waży 5,80 kg, byla też ciekawa całej procedury adopcyjnej i póżniejszego transportu. W domu jest piesek staruszek. Odesłałam panią do Hani, przekazałam nr tel. Pani ma jeszcze rozmawiać z mężem i potem zadzwonić do Hani. Potrzebne kciuki, bo domek wydaje się dobrze rokować. Quote
Havanka Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 Jezeli domek dobrze rokuje, to oczywiście zaciskam kciuki ! Quote
Anula Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 Sugerując się tytułem to z Gorzowa Wlkp.jest Sara2014. Quote
Jo37 Posted March 18, 2020 Author Posted March 18, 2020 Sara2011 odpisała mi, że jest chora. Na drugą wiadomość mi nie odpowiedziała. Rozmawiałam z panią, że nie mam wizytatora. Państwo niby czekają ale ja mam wątpliwości. Wizytę musi zrobić doświadczona osoba. Jeżeli pojawi się dobry dom to go sprawdzimy. Greta musi trafić do takie domu, który daje pewność. Quote
Tyśka) Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 W tej chwili ciężko o wizytatora, ludzie nie chcą się narażać wchodząc w nieznane środowisko (zwłaszcza, że ludzie potrafią okłamywać inawet ratowników medycznych, że nie mieli kontaktów z osobą zarażoną COVID-19, więc co tu dopiero okłamać psiarzy...), w związku z tym od paru dni praktykowane są wizyty online przez video-czat. Robią je opiekunowie prawni psiaka. Jednak może znajdziesz kogoś stacjonarnie, trzymam kciuki - ja niestety nie kojarzę nikogo. Quote
Tola Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 Dnia 17.03.2020 o 21:16, Tola napisał: Dzisiaj miałam bardzo optymistyczny tel z Wrocławia w sprawie Grety (w OLX podałam swój nr tel). Państwo mieszkają w bloku, ale letnie miesiące spędzają w swoim domu (nie dopytałam, w jakim regionie Polski) Pani pytała, czy Greta faktycznie waży 5,80 kg, byla też ciekawa całej procedury adopcyjnej i póżniejszego transportu. W domu jest piesek staruszek. Odesłałam panią do Hani, przekazałam nr tel. Pani ma jeszcze rozmawiać z mężem i potem zadzwonić do Hani. Potrzebne kciuki, bo domek wydaje się dobrze rokować. Dnia 18.03.2020 o 01:24, Havanka napisał: Jezeli domek dobrze rokuje, to oczywiście zaciskam kciuki ! Pani zadzwoniła do mnie - po rozmowie z mężem na razie wstrzymają się z adopcją kolejnego psa. Quote
Poker Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 Może mają świadomość , że w związku z obecną sytuacją pogorszy się ich sytuacja finansowa. Quote
Jo37 Posted March 21, 2020 Author Posted March 21, 2020 21 minut temu, Poker napisał: Może mają świadomość , że w związku z obecną sytuacją pogorszy się ich sytuacja finansowa. Wszystko jest możliwe. 5 godzin temu, Tola napisał: Pani zadzwoniła do mnie - po rozmowie z mężem na razie wstrzymają się z adopcją kolejnego psa. Trudno. Quote
Recommended Posts