Tyśka) Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 6 minut temu, Anula napisał: Sporo jest psiaków,które zalegają w hotelach,dlaczego,bo nie są ogłaszane. Oj, nie zawsze brak domu to brak ogłoszeń, czego przykładem może być Kori, moja Mimi czy Orion. :( Co nie zmniejsza faktu, że jestem pełna podziwu jak umiecie szybko wyczarowywać domy i oby dobra passa Was nie opuszczała. Quote
Bogusik Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Mamy już wszystkie wpłaty z bazarku,więc go rozliczyłam i dla suń uzbierało się 895,50zł.Anulko potwierdź na wątkach. https://www.dogomania.com/forum/topic/351222-rozliczam-bazarek-z-masą-różnościzapraszam-do-250120/ Quote
Anula Posted February 5, 2020 Author Posted February 5, 2020 3 godziny temu, Bogusik napisał: Mamy już wszystkie wpłaty z bazarku,więc go rozliczyłam i dla suń uzbierało się 895,50zł.Anulko potwierdź na wątkach. https://www.dogomania.com/forum/topic/351222-rozliczam-bazarek-z-masą-różnościzapraszam-do-250120/ Potwierdzam,kwota 895,50zł jest na koncie Effi i Fanni. Quote
Bogusik Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 U Effi a teraz Dilli wszystko dobrze.Wspaniale się już zaaklimatyzowała i widać,że czuje się już bezpiecznie.Jest wesoła,szaleje po mieszkaniu,a na spacerkach napotkane psiaki wita przyjaźnie.Bez problemu zostaje sama w domu, a gdy p.Marta wraca z pracy, to kręci piruety radości.Dzisiaj były cały odzień u mamy gdzie jest kot i też na niego w ogóle nie zareagowała,co bardzo obie ucieszyło :) Pani Marta mi powiedziała,że cała rodzina oszalała na jej punkcie,a mama wprost za nią przepada i przytulaniom oraz głaskom nie ma końca.Oczywiście Dilli to uwielbia! :) Fajnie było usłyszeć od p.Marty,że jest bardzo,bardzo szczęśliwa,że właśnie ją adoptowała i nie zamieniłaby jej na żadnego innego psiaka! :) Na środę są umówione w spa u znajomej gromerki. 4 2 Quote
Bogusik Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 U fanni też wszystko bardzo dobrze.Jest spokojna i sporo uczy się od rudego psiaka.Bidulka pierwszy raz na otwartej przestrzeni nawet nie umiała biegnąć tylko podskakiwała jak sarenka.Ale po obserwacji innych psiaków szybko załapała w czym rzecz :) Pomału poznaje gryzaki i zabawki ale to jeszcze potrwa zanim i tego się nauczy.Pani Marta mi powiedziała,że nie pojmuje,jak można było tak kochanego i bezproblemowego psa oddać do schroniska...Fanni już się zaaklimatyzowała i czuje się w swojej rodzinie bardzo dobrze, bezpiecznie :) Była też u weta i otrzymała tabletki na zewnętrzne i wewnętrzne robaki.Czip zarejestrowany. 3 Quote
Nesiowata Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Oby tylko takie wieści były. Dziewczyna śliczna, bezpieczna i szczęśliwa (tylko lajki poszły sobie). 1 Quote
b-b Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 Dnia 9.02.2020 o 18:32, Bogusik napisał: U Effi a teraz Dilli wszystko dobrze. 23 godziny temu, Bogusik napisał: U fanni też wszystko bardzo dobrze. Cieszą tak dobre wieści o dziewczynach :)) Cieszy fakt,że rodziny są szczęśliwe i zakochane w nich a one dobrze czują się w swoich domkach :) Samych szczęśliwych dni maleńkie! 1 2 Quote
Bogusik Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Wiadomości i zdjęcia z domku Effi/Dolli Kilka zdjęć :) U nas wszystko super- byłyśmy w salonie więc teraz nie ma żadnych kłaków i ma piękną sierść, Pani jej nawet położyła odżywkę :) Ale podczas kąpieli nie była zadowolona.... Do lekarza nas umówiłam na przyszły tydzień dopiero, chyba że się zwolni miejsce w czwartek :) 3 2 Quote
Poker Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 dziób mi się rozjechał od ucha do ucha. Quote
Havanka Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 11 godzin temu, Poker napisał: dziób mi się rozjechał od ucha do ucha. Mnie też. Quote
Bogusik Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 Wczoraj otrzymałam takie słodkie życzenia na dobranoc...:) 2 Quote
Anula Posted February 19, 2020 Author Posted February 19, 2020 No,cudne są nasze sunie.A Fanni imię zostaje? Quote
Bogusik Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 1 godzinę temu, Anula napisał: No,cudne są nasze sunie.A Fanni imię zostaje? Ponieważ była "burzliwa" dyskusja nad 3 imionami od Pań,więc stanęło na tym,że imię Fanni będzie najlepszym rozwiązaniem tego sporu...:) 1 Quote
Anula Posted February 20, 2020 Author Posted February 20, 2020 18 godzin temu, Bogusik napisał: Ponieważ była "burzliwa" dyskusja nad 3 imionami od Pań,więc stanęło na tym,że imię Fanni będzie najlepszym rozwiązaniem tego sporu...:) No i super.Chyba Fanni reaguje już na to imię.Jeżeli chodzi o odrobaczenie to Hania odrobaczyła ją tylko nie wiem czy wpisała w książeczkę.Wcześniej przeczytałam,że pani wybiera się z sunią do weta aby odrobaczyć ją,nie wiem czy to jest konieczne. Quote
Bogusik Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 3 godziny temu, Anula napisał: No i super.Chyba Fanni reaguje już na to imię.Jeżeli chodzi o odrobaczenie to Hania odrobaczyła ją tylko nie wiem czy wpisała w książeczkę.Wcześniej przeczytałam,że pani wybiera się z sunią do weta aby odrobaczyć ją,nie wiem czy to jest konieczne. Fanni otrzymała tabletkę na wewnętrzne i zewnętrzne pasożyty bo tak zalecił wet.Wszystko jest ok. :) Quote
b-b Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 I znowu dzięki Wam kolejne sunie mają swoje kochające domki. I oby tak dalej szczęście psiakom i Wam dopisywało :) 2 Quote
Anula Posted March 6, 2020 Author Posted March 6, 2020 Od P.Joli od Destino/Joszki nadeszła wpłata dla naszych psiaków 30,00zł.Wpisałam ją na ten wątek. P.Jolu,bardzo dziękujemy za pamięć. Quote
Tola Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 Zdrowych, spokojnych Świąt, abyśmy wszyscy przetrwali ten trudny czas. Quote
Bogusik Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 Cudowna Fani wraz ze swoją cudowną rodziną pozdrawiają :) 2 1 Quote
Tola Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 Wspaniale ogląda się zdjęcia radosnych, szczęśliwych czworonogów, mając w jeszcze w pamięci ich obraz zza krat schroniska. Nic tak nie dodaje sił i motywacji do dalszej pomocy, jak tak pięknie zakończone historie:) 1 Quote
Recommended Posts