Jump to content
Dogomania

Effi i Fanni suczki,które otrzymały szanse na godne życie.Od 11.01.20 są już ulokowane w Hoteliku.Effi-31.01.20 w DS;Fanni-30.01.20 w DS.

Recommended Posts

Posted
17 godzin temu, Tola napisał:

Bardzo się cieszę, że tak szybko jest odzew z ogłoszenia:)

Trzymam kciuki za wizytę!

To dzięki Tobie.Tylko teraz czekamy na wizytę i żeby pani nie rozmyśliła się.Z doświadczenia wiemy także,że zainteresowani mają upatrzone kilka piesków i mogą zmienić decyzję czekając długo na wizytę.

Posted
1 godzinę temu, Anula napisał:

To dzięki Tobie.Tylko teraz czekamy na wizytę i żeby pani nie rozmyśliła się.Z doświadczenia wiemy także,że zainteresowani mają upatrzone kilka piesków i mogą zmienić decyzję czekając długo na wizytę.

No niestety ale tym razem z tą wizytą  idzie jak po grudzie....Dzisiaj jeszcze napisałam do jednej dziewczyny z fb prośbę o wizytę i na razie czekam....Z Panią Martą jestem w kontakcie i puki co, cierpliwie czeka....

• Upvote 1
Posted
14 godzin temu, Bogusik napisał:

Mam wiadomość od Tobciu,że wizyta będzie albo jutro, albo w niedzielę,także możemy zacząć zaciskać kciuki!:)

To zaciskamy mocno za wizytę i za to aby Effi miała domek najcudowniejszy na świecie.

Posted
Dnia 18.01.2020 o 16:22, szafirka napisał:

Fanni utrzymuje czystość w 80 % Ładnie chodzi na smyczy, nie ciągnie, nie szarpie, nie jest porywcza.

Haniu,czy Fanni utrzymuje już czystość w 100%? W ogłoszeniu napisałam,że Fani utrzymuje czystość w 80% i czekam na info bo bym chciała zmienić.

Posted

Już po wizycie i Tobciu jak najbardziej daje zielone światło :) Jeszcze raz bardzo,bardzo dziękuję za przeprowadzenie tej wizyty,tym bardziej,że wiele rodzinnych spraw ograniczało czasowo :)

Uzgodniłam z p.Martą,że ze względów zawodowych przyjedzie po Effi w przyszły piątek.Hania już też powiadomiona, więc pozostaje teraz odliczać dni....:)

• Like 2
  • Upvote 1