Jump to content
Dogomania

Zakończony, rozliczony. 6 psich szczęściarzy, zaczyna nowe życie ! Pomóż im dojechać do Szafirki ! Do 15.01.20r, godz. 20.00

Recommended Posts

Posted
14 godzin temu, Havanka napisał:

Eluś, sprawiłaś mi ogromną niespodziankę swoim przyjściem. Cieszę się, że przytulisz się do nas. Z chęcią skorzystam z Twojej propozycji, tylko po awarii komputera wcięło mi wszystkie adresy. Muszę je ponownie kompletować. Czy mogłabyś mi podrzucić swój na pw, albo na maila?

A za zakup kanisterka ogromnie dziękuję !!! Pozdrawiam Eluś serdecznie i życzę udanego, fajnego wieczoru !

Mało mnie teraz na innych wątkach, bo mam sporo do zrobienia u swoich seniorków, bazarki i obsługa finansowa kilku innych psiaczków, no i moje własne domowe ognisko też muszę podtrzymywać  :)

Ale przecież na Twoim bazarku nie może mnie nie być  :)

Już poślę Ci na PW adresik e-mail na Twój e-mail  :)

Pozdrawiam serdecznie i życzę zebrania góry kasy 

Posted
7 godzin temu, Olena84 napisał:

Ale sie cieszę że mojego Jogusia dodano - Zamojszczaka zresztą! Dziękuję i proszę kanister czerwony

Olenko, ja też się cieszę, ze możemy pomóc. Dobrze sie złożyło, że można było skomunikować wyjazd Jogusia i psiaczków. Udało się ! Niech Jogi jedzie szczęśliwie do domu ! Serdecznie dziękuję za zakup naszego magicznego paliwa. Przyda się bardzo !!! Pozdrawiam Cie serdecznie !

7 godzin temu, Bogusik napisał:

Tyle tu się dzieje dobrego! :) Serdecznie zapraszamy do pomocy, bo już nie wiele zostało aby dozbierać pieniążki na transport :)

Boguniu, zaczynam wierzyć, że "ten transport" będzie należał do szczęśliwych ! Tyle dobrych osób tu przyszło z pomocą, że nie może być inaczej !

Posted
7 godzin temu, uxmal napisał:

Ciekawe kto dostanie jajo.

Już wkrótce zobaczymy ! Sama jestem ciekawa...

6 godzin temu, Livka napisał:

I hopla na pierwszą :)

Ostatnie karnistry czekają - zapraszamy bo zabraknie ;)

Tak, hopkamy wysoko, by nas wciąż było widać ! Wkrótce zamienimy magiczne kanisterki na kolorowe SERDUSZKA MOCY !

6 godzin temu, Jo37 napisał:

Pani Irenka z Katowic prosi o czerwony kanisterek. 

Kochana Pani Irenka ! Zawsze gotowa do pomocy. Z całego serca dziekuję i życzę Pani Irenko tylko dobrych dni w tym 2020 roku ! Niech zdrowie i szczęście zawsze dopisuje !!!

Posted
2 minuty temu, elik napisał:

Eluniu,  jakie piękne jest to Twoje jajo  getattach-mid-370907-mpid-15-min-1-uid-8

Eluś, dziekuję pięknie ! Zaraz wstawię na pierwszą stronę.

Chcę tylko dodać, ze zdjęcie nie oddaje prawdziwego uroku. Motyw ważki jest po obu stronach pisanki a sama ważka usiadła na siateczce wydzierganej wiertarką szybkoobrotową. Jajo jest pomalowane farbami akrylowymi i zabezpieczone bezbarwnym lakierem. Będzie cieszyć oko wiele, wiele lat ( jeżeli oczywiście nie spadnie ).

Posted
Przed chwilą, Havanka napisał:

Eluś, dziekuję pięknie ! Zaraz wstawię na pierwszą stronę.

Chcę tylko dodać, ze zdjęcie nie oddaje prawdziwego uroku. Motyw ważki jest po obu stronach pisanki a sama ważka usiadła na siateczce wydzierganej wiertarką szybkoobrotową. Jajo jest pomalowane farbami akrylowymi i zabezpieczone bezbarwnym lakierem. Będzie cieszyć oko wiele, wiele lat ( jeżeli oczywiście nie spadnie ).

Masz niewątpliwie talent w rękach Eluś   :)

Posted
5 godzin temu, elik napisał:

Mało mnie teraz na innych wątkach, bo mam sporo do zrobienia u swoich seniorków, bazarki i obsługa finansowa kilku innych psiaczków, no i moje własne domowe ognisko też muszę podtrzymywać  :)

Ale przecież na Twoim bazarku nie może mnie nie być  :)

Już poślę Ci na PW adresik e-mail na Twój e-mail  :)

Pozdrawiam serdecznie i życzę zebrania góry kasy 

Podobnie było ze mną, tylko z powodów zdrowotnych. Dziękuję, ze znalazłaś czas i zajrzałaś na bazarek. Miejmy nadzieję, ze zbierzemy potrzebną kasę ! Jeszcze raz serdeczne dzięki !!!

Posted
Przed chwilą, Havanka napisał:

Podobnie było ze mną, tylko z powodów zdrowotnych. Dziękuję, ze znalazłaś czas i zajrzałaś na bazarek. Miejmy nadzieję, ze zbierzemy potrzebną kasę ! Jeszcze raz serdeczne dzięki !!!

Eluniu zdrowia, zdrowia, zdrowia. Niech Cię nie opuszcza!

Pomoc psiakom to nasza wspólna sprawa, nas wszystkich Dogomaniaków   :) 

• Upvote 1
Posted
5 godzin temu, Jolanta08 napisał:

Już niedługo krolikellie.gif

Tak, to juz jutro Joluś ! Można już zaciskać kciuki !

5 godzin temu, Tianku napisał:

rofl-smiley.png

Izuniu,  naprawdę mamy jajo do obdarowania. Dostanie je ktoś, kto wspomoże psiaczki największą kwotą.

3 godziny temu, Livka napisał:

W górę hop :)

Nadal się pokazujemy :)

Kto dołoży ?

Myślę, że jeszcze ktoś wpadnie...

1 minutę temu, elik napisał:

Masz niewątpliwie talent w rękach Eluś   :)

Miałam... teraz gdzieś się zapodział.

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Eluniu zdrowia, zdrowia, zdrowia. Niech Cię nie opuszcza!

Pomoc psiakom to nasza wspólna sprawa, nas wszystkich Dogomaniaków   :) 

Nic wiecej mi nie trzeba oprócz zdrowia. Dziękuję !!!

Dobrze to napisałaś Elu.

Posted
53 minuty temu, Nesiowata napisał:

I na górę wracamy...

Dobry wieczór Danusiu !!!

33 minuty temu, uxmal napisał:

Idę zatem zobaczyć jajo.

Niestety, nie potrafię, robić dobrych zdjeć. Lampa za bardzo naświetla. Może przy świetle dziennym wyszłyby lepsze ?

22 minuty temu, Tianku napisał:

Wooooo ale ladne JAJO

Gdybym jutro znalazła czas w dzień, to spróbuję ponownie zrobić zdjęcie, bez lampy. Może wyjdzie lepiej.

Posted

Chciałam Wam napisać, że magiczne paliwo już się skończyło, ale sprowadziłam MISECZKI Z PYSZNĄ KARMĄ dla naszych szczęśliwców ! Są już w sprzedaży po 5 zł i 10 zł.

Gdyby ktoś zechciał podreperować zdrowie i kondycję ogonków, to niech się nie krępuje i odważnie kupuje !

• Like 2