Olena84 Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Ale sie cieszę że mojego Jogusia dodano - Zamojszczaka zresztą! Dziękuję i proszę kanister czerwony 1 Quote
Bogusik Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Tyle tu się dzieje dobrego! :) Serdecznie zapraszamy do pomocy, bo już nie wiele zostało aby dozbierać pieniążki na transport :) Quote
Livka Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 I hopla na pierwszą :) Ostatnie karnistry czekają - zapraszamy bo zabraknie ;) 1 Quote
Jo37 Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Pani Irenka z Katowic prosi o czerwony kanisterek. 1 Quote
elik Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 14 godzin temu, Havanka napisał: Eluś, sprawiłaś mi ogromną niespodziankę swoim przyjściem. Cieszę się, że przytulisz się do nas. Z chęcią skorzystam z Twojej propozycji, tylko po awarii komputera wcięło mi wszystkie adresy. Muszę je ponownie kompletować. Czy mogłabyś mi podrzucić swój na pw, albo na maila? A za zakup kanisterka ogromnie dziękuję !!! Pozdrawiam Eluś serdecznie i życzę udanego, fajnego wieczoru ! Mało mnie teraz na innych wątkach, bo mam sporo do zrobienia u swoich seniorków, bazarki i obsługa finansowa kilku innych psiaczków, no i moje własne domowe ognisko też muszę podtrzymywać :) Ale przecież na Twoim bazarku nie może mnie nie być :) Już poślę Ci na PW adresik e-mail na Twój e-mail :) Pozdrawiam serdecznie i życzę zebrania góry kasy Quote
Tianku Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 2 godziny temu, uxmal napisał: Ciekawe kto dostanie jajo. Quote
Livka Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 W górę hop :) Nadal się pokazujemy :) Kto dołoży ? Quote
Havanka Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 Moje Pszczółki kochane, już jestem ! Zaraz ogarnę wszystko a wieczorkiem powysyłam pw z numerkiem do wpłaty. Proszę jeszcze o chwilkę cierpliwości... Quote
Havanka Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 7 godzin temu, Olena84 napisał: Ale sie cieszę że mojego Jogusia dodano - Zamojszczaka zresztą! Dziękuję i proszę kanister czerwony Olenko, ja też się cieszę, ze możemy pomóc. Dobrze sie złożyło, że można było skomunikować wyjazd Jogusia i psiaczków. Udało się ! Niech Jogi jedzie szczęśliwie do domu ! Serdecznie dziękuję za zakup naszego magicznego paliwa. Przyda się bardzo !!! Pozdrawiam Cie serdecznie ! 7 godzin temu, Bogusik napisał: Tyle tu się dzieje dobrego! :) Serdecznie zapraszamy do pomocy, bo już nie wiele zostało aby dozbierać pieniążki na transport :) Boguniu, zaczynam wierzyć, że "ten transport" będzie należał do szczęśliwych ! Tyle dobrych osób tu przyszło z pomocą, że nie może być inaczej ! Quote
Havanka Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 7 godzin temu, uxmal napisał: Ciekawe kto dostanie jajo. Już wkrótce zobaczymy ! Sama jestem ciekawa... 6 godzin temu, Livka napisał: I hopla na pierwszą :) Ostatnie karnistry czekają - zapraszamy bo zabraknie ;) Tak, hopkamy wysoko, by nas wciąż było widać ! Wkrótce zamienimy magiczne kanisterki na kolorowe SERDUSZKA MOCY ! 6 godzin temu, Jo37 napisał: Pani Irenka z Katowic prosi o czerwony kanisterek. Kochana Pani Irenka ! Zawsze gotowa do pomocy. Z całego serca dziekuję i życzę Pani Irenko tylko dobrych dni w tym 2020 roku ! Niech zdrowie i szczęście zawsze dopisuje !!! Quote
Havanka Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 2 minuty temu, elik napisał: Eluniu, jakie piękne jest to Twoje jajo Eluś, dziekuję pięknie ! Zaraz wstawię na pierwszą stronę. Chcę tylko dodać, ze zdjęcie nie oddaje prawdziwego uroku. Motyw ważki jest po obu stronach pisanki a sama ważka usiadła na siateczce wydzierganej wiertarką szybkoobrotową. Jajo jest pomalowane farbami akrylowymi i zabezpieczone bezbarwnym lakierem. Będzie cieszyć oko wiele, wiele lat ( jeżeli oczywiście nie spadnie ). Quote
elik Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Przed chwilą, Havanka napisał: Eluś, dziekuję pięknie ! Zaraz wstawię na pierwszą stronę. Chcę tylko dodać, ze zdjęcie nie oddaje prawdziwego uroku. Motyw ważki jest po obu stronach pisanki a sama ważka usiadła na siateczce wydzierganej wiertarką szybkoobrotową. Jajo jest pomalowane farbami akrylowymi i zabezpieczone bezbarwnym lakierem. Będzie cieszyć oko wiele, wiele lat ( jeżeli oczywiście nie spadnie ). Masz niewątpliwie talent w rękach Eluś :) Quote
Havanka Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 5 godzin temu, elik napisał: Mało mnie teraz na innych wątkach, bo mam sporo do zrobienia u swoich seniorków, bazarki i obsługa finansowa kilku innych psiaczków, no i moje własne domowe ognisko też muszę podtrzymywać :) Ale przecież na Twoim bazarku nie może mnie nie być :) Już poślę Ci na PW adresik e-mail na Twój e-mail :) Pozdrawiam serdecznie i życzę zebrania góry kasy Podobnie było ze mną, tylko z powodów zdrowotnych. Dziękuję, ze znalazłaś czas i zajrzałaś na bazarek. Miejmy nadzieję, ze zbierzemy potrzebną kasę ! Jeszcze raz serdeczne dzięki !!! Quote
elik Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Przed chwilą, Havanka napisał: Podobnie było ze mną, tylko z powodów zdrowotnych. Dziękuję, ze znalazłaś czas i zajrzałaś na bazarek. Miejmy nadzieję, ze zbierzemy potrzebną kasę ! Jeszcze raz serdeczne dzięki !!! Eluniu zdrowia, zdrowia, zdrowia. Niech Cię nie opuszcza! Pomoc psiakom to nasza wspólna sprawa, nas wszystkich Dogomaniaków :) 1 Quote
Havanka Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 5 godzin temu, Jolanta08 napisał: Już niedługo Tak, to juz jutro Joluś ! Można już zaciskać kciuki ! 5 godzin temu, Tianku napisał: Izuniu, naprawdę mamy jajo do obdarowania. Dostanie je ktoś, kto wspomoże psiaczki największą kwotą. 3 godziny temu, Livka napisał: W górę hop :) Nadal się pokazujemy :) Kto dołoży ? Myślę, że jeszcze ktoś wpadnie... 1 minutę temu, elik napisał: Masz niewątpliwie talent w rękach Eluś :) Miałam... teraz gdzieś się zapodział. Quote
Havanka Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 1 minutę temu, elik napisał: Eluniu zdrowia, zdrowia, zdrowia. Niech Cię nie opuszcza! Pomoc psiakom to nasza wspólna sprawa, nas wszystkich Dogomaniaków :) Nic wiecej mi nie trzeba oprócz zdrowia. Dziękuję !!! Dobrze to napisałaś Elu. Quote
Tianku Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 10 minut temu, uxmal napisał: Wooooo ale ladne JAJO Quote
Havanka Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 53 minuty temu, Nesiowata napisał: I na górę wracamy... Dobry wieczór Danusiu !!! 33 minuty temu, uxmal napisał: Idę zatem zobaczyć jajo. Niestety, nie potrafię, robić dobrych zdjeć. Lampa za bardzo naświetla. Może przy świetle dziennym wyszłyby lepsze ? 22 minuty temu, Tianku napisał: Wooooo ale ladne JAJO Gdybym jutro znalazła czas w dzień, to spróbuję ponownie zrobić zdjęcie, bez lampy. Może wyjdzie lepiej. Quote
Havanka Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 Chciałam Wam napisać, że magiczne paliwo już się skończyło, ale sprowadziłam MISECZKI Z PYSZNĄ KARMĄ dla naszych szczęśliwców ! Są już w sprzedaży po 5 zł i 10 zł. Gdyby ktoś zechciał podreperować zdrowie i kondycję ogonków, to niech się nie krępuje i odważnie kupuje ! 2 Quote
Recommended Posts