Jump to content
Dogomania

Zakończony, rozliczony. 6 psich szczęściarzy, zaczyna nowe życie ! Pomóż im dojechać do Szafirki ! Do 15.01.20r, godz. 20.00

Recommended Posts

Posted

Dla 5 szczęśliwców z zamojskiego schronu, Nowy Rok wraz z Anulą, Bogusik, Sarą2011 i Livką, przyniósł najpiękniejszy dar, o jakim marzy każdy, bezdomny pies - szansę na normalne życie, z dala od betonowych, zimnych boksów, beznadziei i kopniaków.

Transportem tym miały jechać również dwa szczeniaczki, ale schroniskowy wet nie wyraził zgody ze względu na okres karencji po szczepieniach.

Do transportu dołączy też Jogi, jako 6 pasażer, z tą tylko różnicą, że będzie jechał do domu stałego. Nowa rodzina odbierze psiaczka z hoteliku Szafirków.

Oto "piątka" wybrańców losu:

Szorstka suczka i mała starsza pod opiekę Anuli i Bogusik:

76fd0aba74d18966gen.jpg

Bura suczka pod opiekę Jo37:

5. Dredzik pod opieką Livki:

mała suczka pod opiekę Sara2011: Gabi

jogi6.jpg

Kochani Dogomaniacy, kolejny raz proszę Was o pomoc w opłaceniu transportu, który będzie kosztował 490 zł.
Z Zamościa do hoteliku PsiArek psiaczki dojadą z Tz Anecik za kwotę 650 zł ( kasa jest już zabezpieczona) a stamtąd Tz Szafirki przetransportuje je do Hoteliku w Nowej Soli. Po drodze wysiądzie Dredzik i zostanie u Dexterki pod Opolem.

Proszę, pomóżcie zebrać tą kwotę. Te 490 zł, to cena biletu do stacji Nowe Życie !

Pieniążki, które zbierzemy ze sprzedaży miseczek z karmą, podzielimy równo pomiędzy wszystkie ogonki z tego transportu, szukające ds, włączając do nich też Freyę, która zamieszkała u Jaagi.

Pieniądze jak zawsze zbiorę na swoje konto a potem wpłacę przelewem na konto Szafirki.

Bazarek potrwa do 15 .01.2020 r. do godz. 20.00

Dla osoby, która zakupi kanisterki za najwyższą kwotę, ufunduję ażurową pisankę z gęsiego jaja z motywem ważki, którą sama "wydziergałam".

• Motyw ważki jest po obu stronach pisanki. Ważka usiadła na delikatnej siateczce, wydzierganej wiertarką. Cała pisanka jest pomalowana farbami akrylowymi i zabezpieczona bezbarwnym lakierem.
  • Ważka symbolizuje pozytywną siłę, energię życiową i szczęście. Kontakt z nią uczy nas odcięcia się i uwolnienia, od tego co nam już nie służy. Zachęca do podążania własna drogą. Pomoże nam także uwierzyć, że Siły Wszechświata zawsze będą nas wspierać i prowadzić.

• Like 3
Posted

W wirtualnej sprzedaży mamy kanisterki z paliwem, niezbędnym do przejechania 490 km i wirtualne miseczki z pyszna karmą po 5 i 10 zł:

787bc87fd0a07ffemed.jpg = 10 zł

630f962caa8385c3med.jpg = 5 zł

Znalezione obrazy dla zapytania kanister na paliwo= 20 zł Podobny obraz= 15 zł Znalezione obrazy dla zapytania kanister = 10 zł Podobny obraz = 5 zł

Czerwone kanisterki sprzedane !

Zielone kanisterki też sprzedane !!!

Niebieskie kanisterki już sprzedane !!!

Żółtych też już nie ma !

Livka - Znalezione obrazy dla           zapytania kanister na paliwo+   787bc87fd0a07ffemed.jpg +  787bc87fd0a07ffemed.jpg787bc87fd0a07ffemed.jpg = 5o zł

Onaa - Podobny obrazPodobny obrazPodobny obrazPodobny obraz = 20 zł

Nesiowata - Znalezione obrazy dla           zapytania kanister na paliwo = 20 zł

Mta82 - Znalezione obrazy dla           zapytania kanister = 10 zł

Tianku - Znalezione obrazy dla           zapytania kanister = 10 zł

B-b - Znalezione obrazy dla           zapytania kanister = 10 zł

Elficzkowa - Znalezione obrazy dla           zapytania kanister = 10 zł

Danuta1 - Podobny obrazPodobny obrazZnalezione obrazy dla           zapytania kanister  + 630f962caa8385c3med.jpg  = 35 zł

Uxmal - Podobny obraz= 15 zł

Jo37 - Znalezione obrazy dla           zapytania kanister = 10 zł

Bogusik - Znalezione obrazy dla           zapytania kanisterZnalezione obrazy dla           zapytania kanisterZnalezione obrazy dla           zapytania kanister = 30 zł

MikAga - Podobny obrazPodobny obrazZnalezione obrazy dla           zapytania kanister na paliwo 787bc87fd0a07ffemed.jpg 787bc87fd0a07ffemed.jpg 787bc87fd0a07ffemed.jpg  = 80 zł

Jolanta08 - Podobny obraz = 15 zł

Anula - Znalezione obrazy dla           zapytania kanister na paliwo   = 20 zł

Kado - Znalezione obrazy dla           zapytania kanister na paliwoZnalezione obrazy dla           zapytania kanister na paliwoZnalezione obrazy dla           zapytania kanister = 50 zł

Terra - Znalezione obrazy dla           zapytania kanister na paliwo = 20 zł

Elik - Podobny obrazPodobny obraz = 10 zł

Tola - Podobny obraz= 15 zł

B-d - Znalezione obrazy dla           zapytania kanister na paliwo 787bc87fd0a07ffemed.jpg  = 30 zł

Sonia71 - Podobny obraz  Podobny obrazZnalezione obrazy dla           zapytania kanister na paliwo= 50 zł

Olena84 -Podobny obraz Podobny obraz = 20 zł

Pani Irenka z Katowic - Podobny obraz + Podobny obraz = 20 zł

Malti - 630f962caa8385c3med.jpg630f962caa8385c3med.jpg= 10 zł

Koja - 787bc87fd0a07ffemed.jpg787bc87fd0a07ffemed.jpg787bc87fd0a07ffemed.jpg = 30 zł

Pani A.G-R -  787bc87fd0a07ffemed.jpg787bc87fd0a07ffemed.jpg787bc87fd0a07ffemed.jpg = 30 zł

Mgog - 787bc87fd0a07ffemed.jpg= 10 zł

Jo37 - 4 zł ( pozostała kwota z bazarku Uxmal )  = 4 zł

Ze sprzedaży kanisterków  zebraliśmy 490 zł !

Ze sprzedaży miseczek zebraliśmy 140 zł

Reszta z bazarku Uxmal   - 4 zł

----------------------------------------------------------

Razem            -                     634 zł - 300 zł transport = 334 zł

334 zł : 6 pasażerów = 56 zł

Każdy psiaczek jadący tym transportem do hoteliku, otrzyma na start 56 zł.

Posted
1 godzinę temu, Livka napisał:

To ja pierwsza :)

Poproszę karnister za 20 zł :)

1 godzinę temu, Onaa napisał:

To ja druga :), proszę 4 żółte karnisterki.

15 minut temu, Nesiowata napisał:

Jeden czerwony poproszę.

14 minut temu, Mta82 napisał:

Poproszę jeden niebieski karnister.

Ojejej !!! Ale cudna niespodzianka !!! Nie zdążyłam wrzucić linku do bazarku na wątki a tu już mili goście przybyli !!!

Livko, dziękuję Ci pięknie za Dredzika ! Dałaś mu szansę na lepsze życie. Pomogę Ci w ogłoszeniach, kiedy zadecydujesz, ze juz pora.

Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i dziękuję też za zakup kanisterka z paliwem.

Jest i nasza niezawodna Oneeczka ! Witaj kochana Renatko ! Cieszę się bardzo, że zawsze jesteś na moich bazarkach i pomagasz. Zostawiam Ci buziaczki i pozdrawiam serdecznie !

Danusiu, miło Cię znów widzieć ! Jestem bardzo wdzięczna za pomoc, z jaką zawsze przychodzisz. Tym razem też nie zawiodłaś... Jesteś kochana !!! Dziękuję !!!

Witam serdecznie miłego gościa na moim bazarku !!! Mta82, fajnie, że przyłączyłaś sie do nas i wsparłaś finansowo transport. Dziękuję Ci serdecznie !!! Będzie mi bardzo miło, jeśli będziesz tu do nas też zaglądać. Wpadaj w miarę możliwości. Buziaczki !!!

Posted
22 minuty temu, Tianku napisał:

też się przywitam :) i poproszę niebieski kanister :)

Witaj Izuniu ! Dzięki, że odwiedziłaś nasz bazarek i zakupiłaś kanisterek z magicznym paliwem. Przyda się, bo w najbliższą sobotę rusza transport. Przytul ode mnie swoją piękność z avatarka ! Kocham konie !

Posted
26 minut temu, b-b napisał:

I dla mnie jeden niebieski :)

Boguniu dla Ciebie nie może zabraknąć ! Dziękuję, ze wciąz jesteś i za pomoc, z którą zawsze przychodzisz. Pozdrawiam serdecznie !!!

Posted
18 minut temu, elficzkowa napisał:

Poproszę niebieski kanister :)

Witaj Aniu ! Kanisterek już napełniony, czeka na odbiór. Dziękuję za zakup i za odwiedziny ! Życzę Ci miłego wieczoru.

Posted
2 godziny temu, danuta1 napisał:

Witam serdecznie :)

Poproszę za 30,- paliwa :) 

Witaj Danusiu ! Cieszę sie ogromnie, że Cię znów"widzę" na moim bazarku ! Bardzo, bardzo dziękuję za pomoc i przygotuję dla Ciebie kanisterek zielony, żółty i niebieski. Zostawiam słodkie buziaczki i życzę mile spędzonego wieczoru !!!

Posted
1 minutę temu, uxmal napisał:

To poproszę zielony karnisterek.

Ps. Jesteś niesamowita.:)

Jest, jest moja kochana Martusia !!! Dziękuję, ze odnalazłaś ten bazarek i przygarnęłaś zielony kanisterek ! Nie wierzyłam, ze w pierwszym dniu, a raczej pierwszego wieczora, będą miały takie powodzenie ! Przyklejam całuska i jeszcze raz dziękuję !

Ps. Martuś, Tobie nigdy nie dorównam...

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Jo37 napisał:

Dzień dobry. Poproszę niebieski kanisterek.

Dzień dobry Joasiu ! Niebieskie kanisterki mają największe powodzenie.  Pięknie dziękuję że zakupiłaś jeden z nich. Zaraz naleję do niego magicznego paliwa. Niech psiaczki szczęśliwie dojadą do celu. Pozdrawiam najserdeczniej !!!

1 godzinę temu, Bogusik napisał:

Eluniu pięknie dziękujemy za kolejny bazarek transportowy dla zamojskich psiaków :) Jesteś kochana! :) b-yszcz-ca-r-a.gif

Trzy niebieskie poproszę :)

Bogusiu, ten bazarek to grupa wspaniałych LUDZI, z którymi można góry przenosić !

Za zakup kanisterków i  przyjście, pięknie dziękuję !!!

1 godzinę temu, MikAga napisał:

Witaj Eluniu,

wprosiłyśmy się z Mikuśką na bazarek  i tankujemy za 50 zł,

pozdrawiamy noworocznie i zostawiamy miziaki dla Misia,pa

Agusia z Mikusią mnie odnalazły ! Witajcie kochane !!! Dawno już "nie widziałyśmy się". Mój Misio bardzo chorował a i ja sama też otarłam się o SOR. Jakiś czas rzadko udzielałam się na dogo. Oby limit tych nieszczęść już sie wyczerpał...

Bardzo dziękuję za tak hojne zakupy i również przekazuję najserdeczniejsze życzenia na cały Nowy Rok a dla Mikusi solidne czochranka za uszkiem !