Aldona z Sosnowca Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Dzień dobry Wiek już stateczny u mnie, to i skleroza dipadła ;) Byłam pewna, że meldowałam już o odebranej przesyłce. Ale wiadomo, co w życiu jest pewne ;) Kajam się więc i dziękuję za błyskawiczną przesyłkę Obie książki już przeczytane Nie dość, że sklerotyczka to i ślepaea.Bo chyba jest kilka książek, które chciałam, a widziałam że sprzedane. Teraz widzę, że jednak nie... Zerknę trzeci raz . Quote
elik Posted February 23, 2020 Author Posted February 23, 2020 14 minut temu, Aldona z Sosnowca napisał: Dzień dobry Wiek już stateczny u mnie, to i skleroza dipadła ;) Byłam pewna, że meldowałam już o odebranej przesyłce. Ale wiadomo, co w życiu jest pewne ;) Kajam się więc i dziękuję za błyskawiczną przesyłkę Obie książki już przeczytane Nie dość, że sklerotyczka to i ślepaea.Bo chyba jest kilka książek, które chciałam, a widziałam że sprzedane. Teraz widzę, że jednak nie... Zerknę trzeci raz . Witam bardzo serdecznie i dziękuję pięknie za potwierdzenie otrzymania fantów. Jeśli chodzi o książki to nic straconego, bo dołożę je do bazarku, który robię, a jego link jest w moim podpisie :) Dopiero zaczęłam, a z doświadczenia bazarkowego wiem, że dokończenie zajmie mi około tydzień. Zapraszam więc za tydzień :) Quote
elik Posted February 23, 2020 Author Posted February 23, 2020 2 godziny temu, Plaster1 napisał: Wszystko dotarło, dziękuję bardzo;) Ja także bardzo dziękuję za wiadomość :) Quote
Aldona z Sosnowca Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 18 godzin temu, elik napisał: Witam bardzo serdecznie i dziękuję pięknie za potwierdzenie otrzymania fantów. Jeśli chodzi o książki to nic straconego, bo dołożę je do bazarku, który robię, a jego link jest w moim podpisie :) Dopiero zaczęłam, a z doświadczenia bazarkowego wiem, że dokończenie zajmie mi około tydzień. Zapraszam więc za tydzień :) Problem w tym, że na telefonie Twojego podpisu nie widzę Podeślij mi proszę zaproszenie na bazarek, jak skończysz. Wielkie dzięki Quote
elik Posted February 24, 2020 Author Posted February 24, 2020 15 minut temu, Aldona z Sosnowca napisał: Problem w tym, że na telefonie Twojego podpisu nie widzę Podeślij mi proszę zaproszenie na bazarek, jak skończysz. Wielkie dzięki Ok rozumiem :) Wyślę Ci na PW link do tego bazarku, który robię, a jak skończę to wyślę taż zaproszenie. A czy nie chciałabyś przeznaczyć na bazarek tych książek, które już przeczytałaś? Zwolniłoby Ci się miejsce na nowe :) Quote
elik Posted February 24, 2020 Author Posted February 24, 2020 20 minut temu, gryf80 napisał: odebrałam dzieki Dziękuję za wiadomość: :) Quote
mdk8 Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 Na konto Balbinki wpłynęło 176,- . Dziękuję . Quote
elik Posted February 24, 2020 Author Posted February 24, 2020 51 minut temu, mdk8 napisał: Na konto Balbinki wpłynęło 176,- . Dziękuję . Bardzo pięknie dziękuję za potwierdzenie. Quote
elik Posted February 24, 2020 Author Posted February 24, 2020 21 minut temu, jankamałpa napisał: Paczka dotarła. Wielkie dzięki za wiadomość :) Quote
Mazowszanka13 Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 Odebrałam kolczyki od mdk8 Dziękuję za kolczyki i piękne pakowanie :) Quote
elik Posted February 24, 2020 Author Posted February 24, 2020 1 godzinę temu, Mazowszanka13 napisał: Odebrałam kolczyki od mdk8 Dziękuję za kolczyki i piękne pakowanie :) Dzięki za wiadomość :) Sama zachwycałam się pięknym pakowaniem. To "robota" Basi :) Quote
Nesiowata Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Melduję posłusznie, że wszystko odebrałam. I nawet zdążyłam wrócić do domu przed deszczem! Quote
elik Posted February 26, 2020 Author Posted February 26, 2020 30 minut temu, Nesiowata napisał: Melduję posłusznie, że wszystko odebrałam. I nawet zdążyłam wrócić do domu przed deszczem! Dzięki Nesiu kochana :) Cieszy mnie to bardzo, a najbardziej fakt, że zdążyłaś nie zmoknąć :) Ja dzisiaj byłam na badaniach i też zdążyłam nie zmoknąć, a to z tej przyczyny, że u nas, znaczy się w kraku, deszczu nie ma :) Quote
Nesiowata Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 10 minut temu, elik napisał: Dzięki Nesiu kochana :) Cieszy mnie to bardzo, a najbardziej fakt, że zdążyłaś nie zmoknąć :) Ja dzisiaj byłam na badaniach i też zdążyłam nie zmoknąć, a to z tej przyczyny, że u nas, znaczy się w kraku, deszczy nie ma :) Jak dochodziłam do drzwi - zaczynało kropić. Chwilowo jednak przestało. Quote
elik Posted February 26, 2020 Author Posted February 26, 2020 10 minut temu, Nesiowata napisał: Jak dochodziłam do drzwi - zaczynało kropić. Chwilowo jednak przestało. Oby na dłużej :) Quote
iwna5702 Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Wczoraj odebrałam fanty od mdk8 - w tym coś dla Jo37 :) i dziś będę u themagda po bransoletkę :) Quote
elik Posted February 27, 2020 Author Posted February 27, 2020 19 godzin temu, themagda napisał: dziś fant odebrała Nesiowata 3 godziny temu, iwna5702 napisał: Wczoraj odebrałam fanty od mdk8 - w tym coś dla Jo37 :) i dziś będę u themagda po bransoletkę :) Bardzo dziękuję za wieści Quote
iwna5702 Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Potwierdzam odbiór bransoletki i pierścionka od themagdy :) 1 Quote
elik Posted February 27, 2020 Author Posted February 27, 2020 55 minut temu, iwna5702 napisał: Potwierdzam odbiór bransoletki i pierścionka od themagdy :) Dzięki :) Quote
themagda Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 no miałam zapisać ze iwna odebrała ale mnie uprzedziła Quote
iwna5702 Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 12 minut temu, themagda napisał: no miałam zapisać ze iwna odebrała ale mnie uprzedziła Dzięki :) Quote
Recommended Posts