Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY. ROZLICZONY Znowunowy bazarek dla bardzo potrzebujących psiaków. <PIMPETA po operacji> 24.01. - 9.02.2020 r. godz. 21:00

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Nie wiem po co ten zadziorny ton. Nie ma nicku i nie musisz przytaczać mojego postu, bo ja nie zamierzam dopisać i kłamać, że byłaś zapisana. To nie w moim stylu. Fanty wysłane, a chyba to najważniejsze. Wystarczyło zwyczajnie zapytać. Zapisałam, że opłata wyniosła 7,76 zł, a umknęłaś mi przy wpisaniu do kogo poszły paczki.

przepraszam2.jpg

EDIT

Musze się wycofać z tego co napisałam. Twoja paczka dopiero dzisiaj zostanie nadana.
14.02. wypisałam list przewozowy i zapłaciłam, stąd napisałam, że wysyłka kosztuje 7,76, ale ten kiosk z którego miałam wysłać w soboty jest czynny tylko do godz. 13-tej i zwyczajnie nie zdążyłam. Gdy dzisiaj naskoczyłaś na mnie, popatrzyłam na I stronę i jak zobaczyłam kwotę nadania, sprawdziłam i byłaś w paczkach wysłanych. Z emocji zapomniałam, że 3 ostatnie pozycje, to zapłacone, ale nie wysłane. Wyślę je dzisiaj, bo są zapakowane i zapłacone, tylko zanieść do kiosku. Za godzinę będą wysłane.

Naskoczyłam :O Wypisuję się z dalszej dyskusji.

Posted

Dobry wieczór.

Eliku, zrobiłam przelew uzupełniający: 4 zł wyrównanie za wysyłkę paczki + 20 zł dla Pimpety = 24 zł.

Zgodnie z tym co pisałam w PW, proszę Cię o doliczenie te 20 zł do konta Pimpety.

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru> :))

Posted

Uxmal mozesz przyjśc pod koniec tygodnia w czwartek mam badania i lekaeza myśle ze do 16 się wyrobię i zapraszam w piątek zaoraszam cały dzień sobota cały dzień niedziela cała to wybierz kiedy przyjdziesz ty będziesz brała też fanty dla Rozi. a jo37 chyba sama odbiera nie wiem. wiem ze Nesiowata to zawsze sama przychodzi po fanty jeszcze sie nie zgłosiła.

Posted
6 minut temu, themagda napisał:

Uxmal mozesz przyjśc pod koniec tygodnia w czwartek mam badania i lekaeza myśle ze do 16 się wyrobię i zapraszam w piątek zaoraszam cały dzień sobota cały dzień niedziela cała to wybierz kiedy przyjdziesz ty będziesz brała też fanty dla Rozi. a jo37 chyba sama odbiera nie wiem. wiem ze Nesiowata to zawsze sama przychodzi po fanty jeszcze sie nie zgłosiła.

Oki,  to się odezwę.Narazie jutro idę do lekarza,  bo się przeziębiłam .  Ale do soboty muszę być na nogach. Więc  w niedzielę bym chętnie przyszła do Ciebie. 

Posted
2 godziny temu, beataczl napisał:

prosba-czy jutro moze do mnie wyjsc paczka? bo jesli nie to prosze o nie wysylanie ,dopiero po moim powrocie

Paczkę nadałam i żeby zastała Cie na pewno, w gratisie dopłaciłam do priorytetu, a że to niewielka kwota, nie ma o czym mówić. Przynajmniej mamy pewność (odpukać), że dotrze zanim wyjedziesz :)

Posted
2 godziny temu, Babcia Ania napisał:

Dobry wieczór.

Eliku, zrobiłam przelew uzupełniający: 4 zł wyrównanie za wysyłkę paczki + 20 zł dla Pimpety = 24 zł.

Zgodnie z tym co pisałam w PW, proszę Cię o doliczenie te 20 zł do konta Pimpety.

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru> :))

Będzie jak sobie życzysz, Pimpeta dostanie od Ciebie 20,00 zł   :)

Bardzo dziękuję  i w3zajemnie miłego wieczoru  :)

• Like 1
Posted
2 godziny temu, Patrycja96 napisał:

Przesyłka dotarła. Dziękuję BARDZO.I ślicznie dziękuję za gratisiki

Bardzo dziękuję za wiadomość  :)

• Like 1
Posted

Dzisiaj po południu powędrowały jeszcze paczuszki do:

• dog193     -  opłata   7,76 zł
  • beataczl   -  opłata 18,00 zł
  • anica         -  opłata   7,76 zł
  • Gabi79      -   opłata   7,76 zł 

Bardzo proszę o wiadomość, gdy dotrą do adresatek  :)

Dziękuję  :)

• Like 1
Posted
2 godziny temu, themagda napisał:

dzis jestem zdenerwowana bo jutro mi znów kroją Pimpetę 

Będzie dobrze, musi być.

Paczka odebrana dzisiaj z kiosku. Wszystko w porządku. Bardzo dziękuję.

• Like 1
Posted
2 minuty temu, Radek napisał:

Paczka odebrana dzisiaj z kiosku. Wszystko w porządku. Bardzo dziękuję.

Dzięki za wiadomość  :)  Niech słoniki przyniosą Wam szczęście  :)

• Like 2
Posted
11 godzin temu, themagda napisał:

Elik jak ten piesek co go operowałaś?

Dziękuję, że pytasz  :) Już prawie jednakowo korzysta z obu łapek. Jeszcze czasem utyka na tą łapkę, ale to chyba tylko z przyzwyczajenia, niż faktycznie z potrzeby.

W tym tygodniu umówimy się na kontrolne RTG tej łapki, żeby mieć pewność, że rekonstruowane ścięgna jest ok.

• Like 3
Posted
25 minut temu, Aska7 napisał:

Dostałam przesyłkę i gratisy. Biżu od themagdy jest zaje..fajne, dziękuję : )

Bardzo dziękuję za potwierdzenie  :)

• Like 1
Posted

No Pimpetka już po i poszło dobrze miała szytą otrzewną , miesnie no i skórę ale chirurg powiedział ze zeszył na fest i nie powinno puscić . Mam nadzieję ze będzie ok , teraz tylko ten guz Lali i ten polip w tchawicy a ona ma 16-ty rok zycia czyli stareńka jest bardzo czy da rade 2 operacje , czyli już z Lalą będzie 7 operacji i nawet wet powiedział ze to dziwne nawet jesli pieski zaniedbane to aż tyle operacji jest zastanawiajace , no ale znów na krechę będzie wszystko , dzie,ki temu bazarkowi znów mogłam mieć odroczoną płatnośc  bo spłaciłam tamtą operację  dzieki wam. Bardzo dziękuję i Pimpetka dziękuje mimo że nie sama a przeze  mnie teraz juz będzie zdrowa. I mam nadzieje ze Lala da radę , robi się stara , całe dnie spi i mało je schudła bardzo , nawet raz odmówiła spaceru co u niej niewyobrażalne bo bardzo lubi spacery , jeszcze raz dziekuję bardzo za pomoc .

Posted
1 godzinę temu, themagda napisał:

No Pimpetka już po i poszło dobrze miała szytą otrzewną , miesnie no i skórę ale chirurg powiedział ze zeszył na fest i nie powinno puscić .

Cieszę się, że dobrze poszło.

Jakby był jakiś bazarek dla Pimpety, to poproszę o info.

• Like 2