dog193 Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Nie wiem po co ten zadziorny ton. Nie ma nicku i nie musisz przytaczać mojego postu, bo ja nie zamierzam dopisać i kłamać, że byłaś zapisana. To nie w moim stylu. Fanty wysłane, a chyba to najważniejsze. Wystarczyło zwyczajnie zapytać. Zapisałam, że opłata wyniosła 7,76 zł, a umknęłaś mi przy wpisaniu do kogo poszły paczki. EDIT Musze się wycofać z tego co napisałam. Twoja paczka dopiero dzisiaj zostanie nadana. 14.02. wypisałam list przewozowy i zapłaciłam, stąd napisałam, że wysyłka kosztuje 7,76, ale ten kiosk z którego miałam wysłać w soboty jest czynny tylko do godz. 13-tej i zwyczajnie nie zdążyłam. Gdy dzisiaj naskoczyłaś na mnie, popatrzyłam na I stronę i jak zobaczyłam kwotę nadania, sprawdziłam i byłaś w paczkach wysłanych. Z emocji zapomniałam, że 3 ostatnie pozycje, to zapłacone, ale nie wysłane. Wyślę je dzisiaj, bo są zapakowane i zapłacone, tylko zanieść do kiosku. Za godzinę będą wysłane. Naskoczyłam :O Wypisuję się z dalszej dyskusji. Quote
Livka Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 Fancik odebrany z kiosku - bardzo dziękuję :) Quote
Babcia Ania Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 Dobry wieczór. Eliku, zrobiłam przelew uzupełniający: 4 zł wyrównanie za wysyłkę paczki + 20 zł dla Pimpety = 24 zł. Zgodnie z tym co pisałam w PW, proszę Cię o doliczenie te 20 zł do konta Pimpety. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru> :)) Quote
Patrycja96 Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 Przesyłka dotarła. Dziękuję BARDZO.I ślicznie dziękuję za gratisiki Quote
themagda Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 Uxmal mozesz przyjśc pod koniec tygodnia w czwartek mam badania i lekaeza myśle ze do 16 się wyrobię i zapraszam w piątek zaoraszam cały dzień sobota cały dzień niedziela cała to wybierz kiedy przyjdziesz ty będziesz brała też fanty dla Rozi. a jo37 chyba sama odbiera nie wiem. wiem ze Nesiowata to zawsze sama przychodzi po fanty jeszcze sie nie zgłosiła. Quote
uxmal Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 6 minut temu, themagda napisał: Uxmal mozesz przyjśc pod koniec tygodnia w czwartek mam badania i lekaeza myśle ze do 16 się wyrobię i zapraszam w piątek zaoraszam cały dzień sobota cały dzień niedziela cała to wybierz kiedy przyjdziesz ty będziesz brała też fanty dla Rozi. a jo37 chyba sama odbiera nie wiem. wiem ze Nesiowata to zawsze sama przychodzi po fanty jeszcze sie nie zgłosiła. Oki, to się odezwę.Narazie jutro idę do lekarza, bo się przeziębiłam . Ale do soboty muszę być na nogach. Więc w niedzielę bym chętnie przyszła do Ciebie. Quote
themagda Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 Będę cały dzię , dzis jestem zdenerwowana bo jutro mi znów kroją Pimpetę Quote
uxmal Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 2 minuty temu, themagda napisał: Będę cały dzię , dzis jestem zdenerwowana bo jutro mi znów kroją Pimpetę Rozumiem :( trzymaj się. Quote
elik Posted February 17, 2020 Author Posted February 17, 2020 2 godziny temu, beataczl napisał: prosba-czy jutro moze do mnie wyjsc paczka? bo jesli nie to prosze o nie wysylanie ,dopiero po moim powrocie Paczkę nadałam i żeby zastała Cie na pewno, w gratisie dopłaciłam do priorytetu, a że to niewielka kwota, nie ma o czym mówić. Przynajmniej mamy pewność (odpukać), że dotrze zanim wyjedziesz :) Quote
elik Posted February 17, 2020 Author Posted February 17, 2020 2 godziny temu, Livka napisał: Fancik odebrany z kiosku - bardzo dziękuję :) Pięknie dziękuję za wiadomość :) 1 Quote
elik Posted February 17, 2020 Author Posted February 17, 2020 2 godziny temu, Babcia Ania napisał: Dobry wieczór. Eliku, zrobiłam przelew uzupełniający: 4 zł wyrównanie za wysyłkę paczki + 20 zł dla Pimpety = 24 zł. Zgodnie z tym co pisałam w PW, proszę Cię o doliczenie te 20 zł do konta Pimpety. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru> :)) Będzie jak sobie życzysz, Pimpeta dostanie od Ciebie 20,00 zł :) Bardzo dziękuję i w3zajemnie miłego wieczoru :) 1 Quote
elik Posted February 17, 2020 Author Posted February 17, 2020 2 godziny temu, Patrycja96 napisał: Przesyłka dotarła. Dziękuję BARDZO.I ślicznie dziękuję za gratisiki Bardzo dziękuję za wiadomość :) 1 Quote
themagda Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 Babcia Ania Bardzo ci dziękuję , bardzo bo znów mam kataklizm z operacjami, bardzo jestem wdzięczna za Pimpetkę bo oa nie umie podziekować. Quote
elik Posted February 17, 2020 Author Posted February 17, 2020 Dzisiaj po południu powędrowały jeszcze paczuszki do: dog193 - opłata 7,76 zł beataczl - opłata 18,00 zł anica - opłata 7,76 zł Gabi79 - opłata 7,76 zł Bardzo proszę o wiadomość, gdy dotrą do adresatek :) Dziękuję :) 1 Quote
Radek Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 2 godziny temu, themagda napisał: dzis jestem zdenerwowana bo jutro mi znów kroją Pimpetę Będzie dobrze, musi być. Paczka odebrana dzisiaj z kiosku. Wszystko w porządku. Bardzo dziękuję. 1 Quote
elik Posted February 17, 2020 Author Posted February 17, 2020 2 minuty temu, Radek napisał: Paczka odebrana dzisiaj z kiosku. Wszystko w porządku. Bardzo dziękuję. Dzięki za wiadomość :) Niech słoniki przyniosą Wam szczęście :) 2 Quote
themagda Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 Elik jak ten piesek co go operowałaś? Quote
elik Posted February 17, 2020 Author Posted February 17, 2020 2 minuty temu, zachary napisał: Dzisiaj dostałam przesyłkę. Dzięki za informację :) Przeczytaj proszę PW. 1 Quote
elik Posted February 17, 2020 Author Posted February 17, 2020 11 godzin temu, themagda napisał: Elik jak ten piesek co go operowałaś? Dziękuję, że pytasz :) Już prawie jednakowo korzysta z obu łapek. Jeszcze czasem utyka na tą łapkę, ale to chyba tylko z przyzwyczajenia, niż faktycznie z potrzeby. W tym tygodniu umówimy się na kontrolne RTG tej łapki, żeby mieć pewność, że rekonstruowane ścięgna jest ok. 3 Quote
Aska7 Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Dostałam przesyłkę i gratisy. Biżu od themagdy jest zaje..fajne, dziękuję : ) 1 Quote
elik Posted February 18, 2020 Author Posted February 18, 2020 25 minut temu, Aska7 napisał: Dostałam przesyłkę i gratisy. Biżu od themagdy jest zaje..fajne, dziękuję : ) Bardzo dziękuję za potwierdzenie :) 1 Quote
gryf80 Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 zapłacone, potwierdze gdy odbiore fanty Quote
themagda Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 No Pimpetka już po i poszło dobrze miała szytą otrzewną , miesnie no i skórę ale chirurg powiedział ze zeszył na fest i nie powinno puscić . Mam nadzieję ze będzie ok , teraz tylko ten guz Lali i ten polip w tchawicy a ona ma 16-ty rok zycia czyli stareńka jest bardzo czy da rade 2 operacje , czyli już z Lalą będzie 7 operacji i nawet wet powiedział ze to dziwne nawet jesli pieski zaniedbane to aż tyle operacji jest zastanawiajace , no ale znów na krechę będzie wszystko , dzie,ki temu bazarkowi znów mogłam mieć odroczoną płatnośc bo spłaciłam tamtą operację dzieki wam. Bardzo dziękuję i Pimpetka dziękuje mimo że nie sama a przeze mnie teraz juz będzie zdrowa. I mam nadzieje ze Lala da radę , robi się stara , całe dnie spi i mało je schudła bardzo , nawet raz odmówiła spaceru co u niej niewyobrażalne bo bardzo lubi spacery , jeszcze raz dziekuję bardzo za pomoc . Quote
Radek Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 1 godzinę temu, themagda napisał: No Pimpetka już po i poszło dobrze miała szytą otrzewną , miesnie no i skórę ale chirurg powiedział ze zeszył na fest i nie powinno puscić . Cieszę się, że dobrze poszło. Jakby był jakiś bazarek dla Pimpety, to poproszę o info. 2 Quote
Recommended Posts