elik Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 4 minuty temu, Radek napisał: Wiem coś o tym. Gajulka co miesiąc ma badanie ogólne i rozszerzony profil, a do tego leki. Teraz nas czeka jeszcze usunięcie gruczolaka z powieki. Serdecznie współczuję Radku. Znam ten ból. gdy ukochanego zwierzaczka czeka operacja Niestety ostatnio mam to i w domu i na dogo :( Quote
elik Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 6 minut temu, Radek napisał: Słuch może mam lepszy, ale jak czegoś nie zapiszę, to zdarza się zapomnieć:) Skutek ten sam 1 Quote
Radek Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 12 minut temu, elik napisał: Serdecznie współczuję Radku. Na szczęście Gajulka jest stabilna (odpukać w niemalowane). Wizty głównie kontrolne i ustawianie leczenia. Ale też i jakieś prześwietlenie się trafi i USG. Quote
elik Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 3 minuty temu, Radek napisał: Na szczęście Gajulka jest stabilna (odpukać w niemalowane). Wizty głównie kontrolne i ustawianie leczenia. Ale też i jakieś prześwietlenie się trafi i USG. Moja staruszka też była stabilna, ale do czasu :( Teraz jest po zapaleniu trzustki i podczas usg stwierdzono 3 niedobre zmiany. 6.02. mamy zrobić nowe usg, które wykaże czy rosną, czy nie. Quote
iwna5702 Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Dobry Wieczór, Poproszę bransoletkę 4b za KT :) Quote
elik Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 Przed chwilą, iwna5702 napisał: Dobry Wieczór, Poproszę bransoletkę 5a za KT :) Witam wieczorowo To bransoletka na zamówienie, specjalnie dla Ciebie :) Pędzę zanotować, coby nikt jej nie sprzątnął ;) 1 Quote
Radek Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 2 godziny temu, elik napisał: Teraz jest po zapaleniu trzustki i podczas usg stwierdzono 3 niedobre zmiany. 6.02. mamy zrobić nowe usg, które wykaże czy rosną, czy nie. Zaciskam kciuki za wyniki USG. 1 Quote
elik Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 9 minut temu, iwna5702 napisał: Dobry Wieczór, Poproszę bransoletkę 5a za KT :) Bardzo Cię przepraszam, ale muszę zmienić numer tej bransoletki. 5A ten numer już ma pierścionek. Bardzo proszę popraw w swoim poście na nr 4 B, bo taki musiałam dać tej bransoletce. Quote
Patrycja96 Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Proszę jeszcze 112 Kup teraz i 130 KUP TERAZ 1 Quote
elik Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 3 godziny temu, Radek napisał: Podrzucam z rana i życzę miłego dnia. 1 godzinę temu, tatankas napisał: Poniedziałkowo zapraszamy :) Witam poranne ptaszki i życzę miłego dnia :) Quote
elik Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 3 godziny temu, Patrycja96 napisał: Proszę jeszcze 112 Kup teraz i 130 KUP TERAZ Witaj ponownie Patrycjo Bardzo dziękuję za dodatkowe zakupy i pomoc psiaczkom. Już biegnę zanotować 1 Quote
elik Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 12 minut temu, Kamila Proc napisał: witanko Witanko, witanko. Było dobre spanko :) Quote
Kamila Proc Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 6 minut temu, elik napisał: Witanko, witanko. Było dobre spanko :) bywalo lepiej. spanko jest dobre, choc lepsze ... Quote
iwna5702 Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 15 godzin temu, elik napisał: Bardzo Cię przepraszam, ale muszę zmienić numer tej bransoletki. 5A ten numer już ma pierścionek. Bardzo proszę popraw w swoim poście na nr 4 B, bo taki musiałam dać tej bransoletce. Juz poprawiłam :) Quote
iwna5702 Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 15 godzin temu, elik napisał: Witam wieczorowo To bransoletka na zamówienie, specjalnie dla Ciebie :) Pędzę zanotować, coby nikt jej nie sprzątnął ;) Bardzo dziękuję za realizację specjalnego zamówienia dla mnie :) pisałam z telefonu wcześniej podziękowanie na wątek, ale coś mi się nie zapisało, więc teraz z komputerka, żeby nie poleciało gdzieś w powietrze Quote
elik Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 2 godziny temu, iwna5702 napisał: Juz poprawiłam :) Dziękuję i jeszcze raz przepraszam za zamieszanie 1 Quote
elik Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: bywalo lepiej. spanko jest dobre, choc lepsze ... Quote
elik Posted February 3, 2020 Author Posted February 3, 2020 2 godziny temu, iwna5702 napisał: Bardzo dziękuję za realizację specjalnego zamówienia dla mnie :) pisałam z telefonu wcześniej podziękowanie na wątek, ale coś mi się nie zapisało, więc teraz z komputerka, żeby nie poleciało gdzieś w powietrze Tom razom doleciało :) Cieszę się, że zamówienie trafione, zakup zrobiony. Pięknie dziękujemy. Quote
Recommended Posts