kropka73 Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Witam Paczuszkę odebrałam - bardzo dziękuję. pozdrawiam Quote
elik Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 12 godzin temu, Radek napisał: Ceny leczenia psiaków powalają z nóg:/ Są niejednokrotnie wyższe niż ceny za leczenie ludzi. Quote
elik Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 3 godziny temu, Radek napisał: Miłej niedzieli:) 2 godziny temu, ewu napisał: Zapraszamy:) Miłej i spokojnej niedzieli Quote
Radek Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 3 godziny temu, elik napisał: Muszę sobie przerwę w odpoczynku zrobić. Choinka sama się nie rozbierze. Dekoracje balkonowe też;) Quote
rozi Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Poproszę o informację, jaki rozmiar pierścionka 39A I do tego czasu rezerwację pierścionka oraz bransoletki nr.2 Quote
elik Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 3 minuty temu, rozi napisał: Poproszę o informację, jaki rozmiar pierścionka 39A I do tego czasu rezerwację pierścionka oraz bransoletki nr.2 Dobry z wieczora :) themagda nurkuje za fantami i jak wypłynie, to poda rozmiary :) 1 Quote
rozi Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Przed chwilą, elik napisał: Dobry z wieczora :) themagda nurkuje za fantami i jak wypłynie, to poda rozmiary :) Nie pali się. Może jeszcze coś znajdzie :))) Quote
elik Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Muszę sobie przerwę w odpoczynku zrobić. Choinka sama się nie rozbierze. Dekoracje balkonowe też;) Ja zleciłam tę robotę panu mężowi, ale pan mąż chyba nie dosłyszał, bo choinka jak stała, tak stoi nadal :) A Twoja? Masz może lepszy słuch ;) 2 Quote
elik Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 Przed chwilą, rozi napisał: Nie pali się. Może jeszcze coś znajdzie :))) Niewykluczone :) Quote
elik Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 2 minuty temu, Kamila Proc napisał: ci faceci to sa przyglusi niestety Najczęściej, ale jakiś wybiórczy ten słuch mają, bo jak coś chcesz dać, to zawsze słyszą :) Radeczku kochany, to nie dotyczy oczywiście Ciebie. Wyjątki potwierdzają regułę :) 1 Quote
elik Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 43 minuty temu, rozi napisał: Poproszę o informację, jaki rozmiar pierścionka 39A I do tego czasu rezerwację pierścionka oraz bransoletki nr.2 Pierścionek 16-18 mm z możliwością większego dopasowania przez themagda. Perła jest raczej niebiesko fioletowa w zależności od oświetlenia. Bransoletka -obwód 17,5 cm i luz pomiędzy końcami 2 cm. Można ją w pewnych granicach zwężać lub poszerzać, bo polimer jest na drutach. Quote
uxmal Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 21 godzin temu, themagda napisał: jak juz wyzdrowieje to będzie miała usmiech jak na pierwszym zdjeciu teraz jej sie kaciki ust tak nie podnoszą a czasem opadają . byle do wtorku bo ja w gorszym stanie psychicznym niz Pimpeta tak się denerwuję tą operacją. Ale widziałam cenę tej operacji pieska Elik gdzie tak tamnieo robią w Warszawie to zjadaja człowieka żywcem operacja 500 juz wydałam 120 na badania i Usg 2 razy plus wizyta a po operacji 2 wizyty z lekami i zdjecie szwów na razie wet jest na tyle ludzki ze robi na krechę i znów bedzę miała dług. ale co tam byle Pimpeta była zdrowa. Praga jest trochę tańsza. Chodzisz na Białobrzeską? Quote
themagda Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Na Białobrzeską mnie nie stać chodzę na Prosta do Czuja no on przyjmuje na krechę właśnie jestem goła i ta operacja we wtorek to na krechę , na Białobrzeskiej to na kreche niewyobrażalne. Jak pracowałam to tam chodziłam jak umierała Pusia to w ten miesiac wydałam 4000 codzienne kroplwki badania itp ale na emeryturze to musze mieć weta co mi kredytuje , oddam pomalutku a Pimpeta bedzie zdrowa a o to chodzi. Quote
uxmal Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 1 minutę temu, themagda napisał: Na Białobrzeską mnie nie stać chodzę na Prosta do Czuja no on przyjmuje na krechę właśnie jestem goła i ta operacja we wtorek to na krechę , na Białobrzeskiej to na kreche niewyobrażalne. Jak pracowałam to tam chodziłam jak umierała Pusia to w ten miesiac wydałam 4000 codzienne kroplwki badania itp ale na emeryturze to musze mieć weta co mi kredytuje , oddam pomalutku a Pimpeta bedzie zdrowa a o to chodzi. Bialobrzeska nawet vetoryl drożej sprzedawała niż wszędzie. I to dużo drożej. Quote
elik Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 8 godzin temu, kropka73 napisał: Witam Paczuszkę odebrałam - bardzo dziękuję. pozdrawiam Witam i serdecznie dziękuję za wiadomość :) Miłego dnia. Quote
rozi Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 39 minut temu, elik napisał: Pierścionek 16-18 mm z możliwością większego dopasowania przez themagda. Perła jest raczej niebiesko fioletowa w zależności od oświetlenia. Bransoletka -obwód 17,5 cm i luz pomiędzy końcami 2 cm. Można ją w pewnych granicach zwężać lub poszerzać, bo polimer jest na drutach. Poproszę obydwa biżu w KT. Odbiorę osobiście, jeśli można, to się resztę wymiarów/możliwości zobaczy. Quote
elik Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 Uwaga, uwaga dodajemy nowe fanty 4 A. Bransoletka miedziana szerokość 2 cm możliwość dopasowania obwodu. CW – 6,00 zł 5 A. Bransoletka z ręcznie robionymi elementami. Można dopasować wielkość. CW – 7,00 zł Quote
elik Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 3 minuty temu, rozi napisał: Poproszę obydwa biżu w KT. Odbiorę osobiście, jeśli można, to się resztę wymiarów/możliwości zobaczy. Dzięki wielkie Odbiór osobisty jak najbardziej moźliwy. Lece zanotować Quote
Radek Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 6 godzin temu, elik napisał: Są niejednokrotnie wyższe niż ceny za leczenie ludzi. Wiem coś o tym. Gajulka co miesiąc ma badanie ogólne i rozszerzony profil, a do tego leki. Teraz nas czeka jeszcze usunięcie gruczolaka z powieki. 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: nareszcie po swietach Mi tam zawsze smutno gdy wynoszę choinkę. 59 minut temu, elik napisał: A Twoja? Masz może lepszy słuch ;) Choinka zaraz wychodzi. Balkon też bez ozdób. I jeszcze bombki do piwnicy powędrują. 50 minut temu, elik napisał: Radeczku kochany, to nie dotyczy oczywiście Ciebie. Wyjątki potwierdzają regułę :) Słuch może mam lepszy, ale jak czegoś nie zapiszę, to zdarza się zapomnieć:) Quote
Recommended Posts