elik Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: jeśli sie prognoza sprawdzi to po 23 mozna sie spodziewać nawet 4 stopnie, To: po 23 można się spodziewać nawet 4 stopnie, dotyczy godziny 23-ciej, bo ja sądziłam, że to data :) Quote
themagda Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Jestem juz po spacerzePimpeta pięknie szła alepo pewnym czasie chciała do nosidełka i niosłam pogoda super jest chyba z 5 stopnie na plusie i słoneczko jak na wiosnę..Na moje odczucejest 5 z + a wedłóg interii +6 nie chce mi się isć na balkon sprawdzać jak jest ale ciepło i słonecznie https://pogoda.interia.pl/prognoza-szczegolowa-warszawa,cId,36917 Quote
themagda Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Kupcie jeszcze coś dla Pimpety na jej dług to już ostatni dzień został . OSTATNI !!!!!!!! Quote
Kamila Proc Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 kto wspomoze Pimpete, sliczna mala kaszaneczke? Quote
Radek Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 2 godziny temu, elik napisał: U nas było -7 stopni Brrrr To taka zimowa temperatura. Rzadkość tej zimy. 1 godzinę temu, themagda napisał: Pimpeta lata po mieszkaniu rusza sie cały czas nawet za duzo Czyli wraca do zdrowia:) Quote
elik Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 Licytujcie, kupujcie mili Ludkowie na Pimpety dług, coby się nie tłukł :) Quote
uxmal Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Poproszę za cw.Widzialam go w realu. Jest piękny 34. Srebrny wisiorek z czarnymi onyksami. Srebro próby 999. Wymiary 6 x 3,7cm. CW - 60,00 zł 1 Quote
themagda Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Dziekuje ze mnie wspomagacie jeszcze zrobię wisiorki jak juz sie odkuję i kupię srebra , na razie bede robić miedziane . Uxmal jakiej długości chcesz zawieszkę Radek na pewno wraca do zdroia bo na spacerze napadła na obcego psa wielkości duzego haskiego , czyli siły jej wracają najgorzej że dużo je , karmiłam je a ona potem biegiem do miski z suchym na poprawkę wiec michę usunęłam bo ona już bardzo pulchna . chirurg co ją operował powiedział ze ma w brzuszku bardzo dużo tłuszczu Quote
uxmal Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 2 minuty temu, themagda napisał: Dziekuje ze mnie wspomagacie jeszcze zrobię wisiorki jak juz sie odkuję i kupię srebra , na razie bede robić miedziane . Uxmal jakiej długości chcesz zawieszkę Yyyyy nie wiem. Zmierzę swoją ulubioną długość i dam znać. Quote
Plaster1 Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Dnia 7.02.2020 o 09:33, elik napisał: Cytuję, bo posty zniknęły na poprzedniej stronie i pewnie ich nie zauważyłaś. Tak dokładnie te buciki. Proszę jeszcze dodać pozycję 90- kubraczek za kup teraz;) Quote
elik Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 30 minut temu, uxmal napisał: Poproszę za cw.Widzialam go w realu. Jest piękny 34. Srebrny wisiorek z czarnymi onyksami. Srebro próby 999. Wymiary 6 x 3,7cm. CW - 60,00 zł Uxmalku kochany dzięki wielkie. Wyściskałabym Cię za ten zakup, ale tylko całuska wirtualnego mogę wysłać :) Lece zanotować z ogromna radością Quote
elik Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 1 godzinę temu, Plaster1 napisał: Tak dokładnie te buciki. Proszę jeszcze dodać pozycję 90- kubraczek za kup teraz;) Witam ponownie i dziękuję za dodatkowy zakup. Przykro mi, ale niestety nie mam fantu nr 106 Nie zauważyłam, że ostatni został wylicytowany na poprzednim bazarku. Bardzo Cię przepraszam. W zamian mogę zaproponować w tej samej cenie, a większy obrus fant nr 105 Quote
themagda Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 przed chwilą wycałowałam Pimpetę i patrze na ten pysk a ona znów ma wielki uśmiech czyli będzie ok. Quote
Aska7 Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Dnia 4.02.2020 o 18:33, themagda napisał: Nawlekanie maleńkich koralików jest tak uspokajające jak patrzenie na pływajace rybki w akwarium , całe nerwy mi już przeszły Przypomnę się z pytaniem za ile te kolczyki ? Quote
themagda Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 one nie sa ładne za duże . no za 10 tylko elik musiała by je wstawić Quote
elik Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 1 minutę temu, themagda napisał: one nie sa ładne za duże . no za 10 tylko elik musiała by je wstawić Bardzo chętnie :) Quote
Aska7 Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 A wisiorek taki jak kolczyki zrobisz mi do nich ? Quote
Jo37 Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Poproszę o wysyłkę zwykłym listem chyba, że zrobimy wspólną wysyłkę osób z Warszawy. Quote
elik Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 10 minut temu, Jo37 napisał: Poproszę o wysyłkę zwykłym listem chyba, że zrobimy wspólną wysyłkę osób z Warszawy. Bardzo dobry pomysł :) Jestem za, a nawet przeciw :) :) Wysyłka listem zwykłym dotyczy torebki, natomiast kurtkę p/deszczową odbierzesz osobiście od themagda, tak? Quote
themagda Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Mogę zrobić też wisiorek ale nie mam teraz nerwów, będzie mi chyba źle szło bez nerwów Quote
Gabi79 Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 Eluniu, udało Ci się zmierzyć dżinsy nr 127? Quote
Radek Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 3 godziny temu, themagda napisał: Radek na pewno wraca do zdroia bo na spacerze napadła na obcego psa wielkości duzego haskiego , czyli siły jej wracają najgorzej że dużo je Zupełnie jak nasz Gajulec:) Jak Gajka jest za spokojna na spacerach zaczynam się niepokoić. Quote
elik Posted February 8, 2020 Author Posted February 8, 2020 19 minut temu, Gabi79 napisał: Eluniu, udało Ci się zmierzyć dżinsy nr 127? Gabryniu kochana, wybacz, jeszcze ich nie naszłam. Choinka nadal stoi na 2-ch pudłach pod pięknistym bordowym obrusem. Poniedziałek lub wtorek pożegnamy choinkę i jest nadzieja, że w którymś pudle są te porcięta :) Jeśli są to je spomiaruję i zapodam wymiary. Jeśli będą dobre, to są Twoje, bo jak na razie nikt się nimi, oprócz Ciebie, nie interesował. Quote
Recommended Posts