beataczl Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 2 godziny temu, elik napisał: Dodany nowy fant 33 A. Wisiorek - bucik z koralików na miedzianym drucie. CW - 15,00 zł prosze w cw :) Quote
themagda Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 jakiej długości chcesz mieć sznureczek i czy czerwony ok Quote
elik Posted February 9, 2020 Author Posted February 9, 2020 2 godziny temu, elik napisał: Dodany nowy fant 33 A. Wisiorek - bucik z koralików na miedzianym drucie. CW - 15,00 zł 16 minut temu, beataczl napisał: prosze w cw :) Pięknie dziękuję i lecę zanotować Quote
Babcia Ania Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Poproszę jeszcze: 13 A. Lniany żakiet. - za KT 17. Sweter brązowo-wiśniowy. - za KT 21. Sweter miły w dotyku w pistacjowym kolorze, - za KT 1 Quote
elik Posted February 9, 2020 Author Posted February 9, 2020 1 godzinę temu, Babcia Ania napisał: Poproszę jeszcze: 13 A. Lniany żakiet. - za KT 17. Sweter brązowo-wiśniowy. - za KT 21. Sweter miły w dotyku w pistacjowym kolorze, - za KT Ojjjj bardzo lubię takie powroty :) Biegnę zanotować Quote
elik Posted February 9, 2020 Author Posted February 9, 2020 Część fantów nr od 1do 51, których nazwa zaznaczona jest na czerwono, znajduje się u themagda. Jest możliwy odbiór tych fantów osobiście u themagda, która mieszka w Warszawie koło Hali Mirowskiej. Zainteresowanym odbiorem fantów u themagda podam na PW nr Jej telefonu celem uzyskania dokładnego adresu i uzgodnienia terminu odbioru. Prosimy do poniedziałku do godz. 19-tej, tu na wątku zgłosić kto chce odebrać fanty osobiście u themagda. Pozostałe fanty we wtorek zostaną wysłane na mój adres. Kto nie zgłosi odbioru osobistego otrzyma fanty w przesyłce pocztowej. Należność za fanty, bez względu na sposób ich otrzymania proszę przelać na konto, które podam wraz z rozliczeniem bazarku na PW. Postaram się zrobić to jeszcze dzisiaj, najpóźniej jutro. Quote
themagda Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Dziewczyny napiszcie kto odbierze osobiscie w Warszawie bo nie wiem kto jest z Warszawy i by sobie tu zabrał na miejscu a co wysyłać do elik, . Pimeta zle mi ooddycha rzęzi przeziębiła mi sie a dzis znów ja wziełam na spacery . Jutro będzie siedzieć w domu , niech sie wygrzeje biedulka. Quote
elik Posted February 9, 2020 Author Posted February 9, 2020 Ogłaszam wszem i wobec, że bazarek uznaje się za zakończony ! Dziękuję wszystkim i każdemu z osobna za udział w bazarku, a tym samym pomoc bezdomniakom 1 Quote
Radek Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 55 minut temu, themagda napisał: Pimeta zle mi ooddycha rzęzi przeziębiła mi sie a dzis znów ja wziełam na spacery . Jutro będzie siedzieć w domu , niech sie wygrzeje biedulka. Dużo zdrowia dla Pimpety. Niech nie straszy dolegliwościami. Wygląda na to, że wygrałem słoniki, hurra:) Quote
AlfaLS Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Elik, ja i maga56 poprosimy o wspólne rozliczenie, będzie jeden przelew i jedna paczka a to zawsze mniej pracy :-). Quote
elik Posted February 9, 2020 Author Posted February 9, 2020 23 minuty temu, AlfaLS napisał: Elik, ja i maga56 poprosimy o wspólne rozliczenie, będzie jeden przelew i jedna paczka a to zawsze mniej pracy :-). Oczywiście :) Rozliczę Was razem :) Proszę adres na PW Quote
elik Posted February 9, 2020 Author Posted February 9, 2020 Jak zwykle proszę też o przysyłanie, choćby już, adresów do wysyłki. Polecam wysyłkę za pośrednictwem kiosków RUCH-u. Obecnie najtańszy sposób przesyłania. Quote
elik Posted February 9, 2020 Author Posted February 9, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Wygląda na to, że wygrałem słoniki, hurra:) Na to wygląda :) Gratuluję! 1 Quote
elik Posted February 9, 2020 Author Posted February 9, 2020 Część fantów nr od 1do 51, których nazwa zaznaczona jest na czerwono, znajduje się u themagda. Jest możliwy odbiór tych fantów osobiście u themagda, która mieszka w Warszawie koło Hali Mirowskiej. Zainteresowanym odbiorem fantów u themagda podam na PW nr Jej telefonu celem uzyskania dokładnego adresu i uzgodnienia terminu odbioru. Prosimy do poniedziałku do godz. 19-tej, tu na wątku zgłosić kto chce odebrać fanty osobiście u themagda. Pozostałe fanty we wtorek zostaną wysłane na mój adres. Kto nie zgłosi odbioru osobistego otrzyma fanty w przesyłce pocztowej. Należność za fanty, bez względu na sposób ich otrzymania proszę przelać na konto, które podam wraz z rozliczeniem bazarku na PW. Postaram się zrobić to jeszcze dzisiaj, najpóźniej jutro. Quote
elik Posted February 9, 2020 Author Posted February 9, 2020 Zgodnie z regulaminem bazarku, fanty wysyłam listem poleconym lub w paczce za pośrednictwem P.P. Jeśli ktoś chce inną formę przesłania, proszę wyrazić to na wątku. Do wysyłki przez kiosk RUCH-u potrzeba: adres kiosku, w którym będzie odbiór paczki - w razie potrzeby znajdę adres e-mail nr telefonu imię i nazwisko adres zamieszkania Na adres e-mail przyjdzie zawiadomienie, że paczuszka już jest w wybranym kiosku i będzie tam czekać na odbiór przez 5 dni. Na telefon przyjdzie SMS z numerem kodu, który upoważni do odbioru paczuszki. Dotychczas nigdy nie musiałam pokazać tego kodu, wystarczyło, gdy powiedziałam go z pani z kiosku. Może więc ktoś znajomy odebrać paczkę. Quote
Aska7 Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Moje fanty wychodzą mi za 90.00 a nie 80.00 Quote
uxmal Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 7 godzin temu, elik napisał: Część fantów nr od 1do 51, których nazwa zaznaczona jest na czerwono, znajduje się u themagda. Jest możliwy odbiór tych fantów osobiście u themagda, która mieszka w Warszawie koło Hali Mirowskiej. Zainteresowanym odbiorem fantów u themagda podam na PW nr Jej telefonu celem uzyskania dokładnego adresu i uzgodnienia terminu odbioru. Prosimy do poniedziałku do godz. 19-tej, tu na wątku zgłosić kto chce odebrać fanty osobiście u themagda. Pozostałe fanty we wtorek zostaną wysłane na mój adres. Kto nie zgłosi odbioru osobistego otrzyma fanty w przesyłce pocztowej. Należność za fanty, bez względu na sposób ich otrzymania proszę przelać na konto, które podam wraz z rozliczeniem bazarku na PW. Postaram się zrobić to jeszcze dzisiaj, najpóźniej jutro. Odbiorę osobiście od themagdy fanty. 1 Quote
elik Posted February 10, 2020 Author Posted February 10, 2020 2 godziny temu, Aska7 napisał: Moje fanty wychodzą mi za 90.00 a nie 80.00 2 godziny temu, Aska7 napisał: Jeszcze 34A za 10.00 Po północy zdarza się zmęczenie materiału :) Mózg już odmawia posłuszeństwa :) Dopisałam oczywiście. Quote
beataczl Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 15 godzin temu, themagda napisał: jakiej długości chcesz mieć sznureczek i czy czerwony ok czerwony,, 40 cm ...dziekuje :) Quote
elik Posted February 10, 2020 Author Posted February 10, 2020 2 godziny temu, uxmal napisał: Odbiorę osobiście od themagdy fanty. Bardzo dziękuję :) Quote
elik Posted February 10, 2020 Author Posted February 10, 2020 2 minuty temu, beataczl napisał: czerwony,, 40 cm ...dziekuje :) Dziękuję przekazałam themagda. Quote
elik Posted February 10, 2020 Author Posted February 10, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Dziękuję za PW. Radeczku, adres poproszę w nowej wiadomości PW :) Quote
elik Posted February 10, 2020 Author Posted February 10, 2020 Dnia 8.02.2020 o 15:06, Kamila Proc napisał: ona wraca, ale nie ma kasy Dlatego powstał ten bazarek :) Quote
Recommended Posts