Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY. ROZLICZONY Znowunowy bazarek dla bardzo potrzebujących psiaków. <PIMPETA po operacji> 24.01. - 9.02.2020 r. godz. 21:00

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Dodany nowy fant

33 A. Wisiorek - bucik z koralików na miedzianym drucie.

CW - 15,00 zł

bucik1.jpg      bucik2.jpg

16 minut temu, beataczl napisał:

prosze w cw :)

Pięknie dziękuję i lecę zanotować     biegne.gif

Posted
1 godzinę temu, Babcia Ania napisał:

Poproszę jeszcze:

13 A. Lniany żakiet. - za KT

17. Sweter brązowo-wiśniowy. - za KT

21. Sweter miły w dotyku w pistacjowym kolorze, - za KT

Ojjjj bardzo lubię takie powroty  :) 

Biegnę zanotować     biegnie.jpg

Posted

Część fantów  nr od 1do 51, których nazwa zaznaczona jest na czerwono, znajduje się u themagda.  
Jest możliwy odbiór tych fantów osobiście u themagda, która mieszka w Warszawie koło Hali Mirowskiej. Zainteresowanym odbiorem fantów u themagda podam na PW nr Jej telefonu celem uzyskania dokładnego adresu i uzgodnienia terminu odbioru.

Prosimy do poniedziałku do godz. 19-tej, tu na wątku zgłosić kto chce odebrać fanty osobiście u themagda. Pozostałe fanty we wtorek zostaną wysłane na mój adres. Kto nie zgłosi odbioru osobistego otrzyma fanty w przesyłce pocztowej. 

Należność za fanty, bez względu na sposób ich otrzymania proszę przelać na konto, które podam wraz z rozliczeniem bazarku na PW. Postaram się zrobić to jeszcze dzisiaj, najpóźniej jutro.

Posted

Dziewczyny napiszcie kto odbierze osobiscie w Warszawie bo nie wiem kto jest z Warszawy i by sobie tu zabrał na miejscu a co wysyłać do elik, . Pimeta zle mi ooddycha rzęzi przeziębiła mi sie a dzis znów ja wziełam na spacery . Jutro będzie siedzieć w domu , niech sie wygrzeje biedulka. 

Posted

Ogłaszam wszem i wobec, że bazarek uznaje się za zakończony !

Dziękuję wszystkim i każdemu z osobna

za udział w bazarku,

a tym samym

pomoc

bezdomniakom

dziekuj-serdecznie.png

• Upvote 1
Posted
55 minut temu, themagda napisał:

Pimeta zle mi ooddycha rzęzi przeziębiła mi sie a dzis znów ja wziełam na spacery . Jutro będzie siedzieć w domu , niech sie wygrzeje biedulka. 

Dużo zdrowia dla Pimpety. Niech nie straszy dolegliwościami.

Wygląda na to, że wygrałem słoniki, hurra:)

Posted
23 minuty temu, AlfaLS napisał:

Elik, ja i maga56 poprosimy o wspólne rozliczenie, będzie jeden przelew i jedna paczka a to zawsze mniej pracy :-).

Oczywiście :) Rozliczę Was razem :)

Proszę adres na PW

Posted

Jak zwykle proszę też o przysyłanie, choćby już, adresów do wysyłki.

Polecam wysyłkę za pośrednictwem kiosków RUCH-u. Obecnie najtańszy sposób przesyłania.

Posted

Część fantów  nr od 1do 51, których nazwa zaznaczona jest na czerwono, znajduje się u themagda.  
Jest możliwy odbiór tych fantów osobiście u themagda, która mieszka w Warszawie koło Hali Mirowskiej. Zainteresowanym odbiorem fantów u themagda podam na PW nr Jej telefonu celem uzyskania dokładnego adresu i uzgodnienia terminu odbioru.

Prosimy do poniedziałku do godz. 19-tej, tu na wątku zgłosić kto chce odebrać fanty osobiście u themagda. Pozostałe fanty we wtorek zostaną wysłane na mój adres. Kto nie zgłosi odbioru osobistego otrzyma fanty w przesyłce pocztowej. 

Należność za fanty, bez względu na sposób ich otrzymania proszę przelać na konto, które podam wraz z rozliczeniem bazarku na PW. Postaram się zrobić to jeszcze dzisiaj, najpóźniej jutro.

Posted

Zgodnie z regulaminem bazarku, fanty wysyłam listem poleconym lub w paczce za pośrednictwem P.P.

Jeśli ktoś chce inną formę przesłania, proszę wyrazić to na wątku.

Do wysyłki przez kiosk RUCH-u potrzeba:

adres kiosku, w którym będzie odbiór paczki  -  w razie potrzeby  znajdę
adres e-mail
nr telefonu
imię i nazwisko
adres zamieszkania

Na adres e-mail przyjdzie zawiadomienie, że paczuszka już jest w wybranym kiosku i będzie tam czekać na odbiór przez 5 dni.

Na telefon przyjdzie SMS z numerem kodu, który upoważni do odbioru paczuszki.
Dotychczas nigdy nie musiałam pokazać tego kodu, wystarczyło, gdy powiedziałam go z pani z kiosku.  Może więc ktoś znajomy odebrać paczkę.

Posted
7 godzin temu, elik napisał:

Odbiorę osobiście od themagdy  fanty.

• Like 1
Posted
2 godziny temu, Aska7 napisał:

Moje fanty wychodzą mi za 90.00 a nie 80.00

2 godziny temu, Aska7 napisał:

Jeszcze 34A za 10.00

przepraszam2.jpg  

Po północy zdarza się zmęczenie materiału  :)   Mózg już odmawia posłuszeństwa  :)  Dopisałam oczywiście.