koja Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 Dziękuję za zaproszenie. Ponieważ z postanowieniami u mnie kiepsko to poproszę 6 miseczek z karmą :) Quote
Radek Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 Takie fajne psie postanowienia, a mi lajki wyszły:/ Quote
Livka Posted January 5, 2020 Author Posted January 5, 2020 Dzień dobry :) Miłej i spokojnej niedzieli dla wszystkich :) Wietrznie u nas ... 12 godzin temu, jola&tina napisał: Pieniążki poleciały! Zapraszamy! Dziękuję :) 11 godzin temu, koja napisał: Dziękuję za zaproszenie. Ponieważ z postanowieniami u mnie kiepsko to poproszę 6 miseczek z karmą :) Serdecznie dziękuję - jaka niespodzianka :) Quote
Livka Posted January 5, 2020 Author Posted January 5, 2020 Fajnie, że u Was świeci :) bo u nas wieje straszliwie ... Quote
Kamila Proc Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 3 minuty temu, Jolanta08 napisał: Dla mnie jedno życzenie , jakiekolwiek proponuje - bede bardziej zdecydowana 1 Quote
Jolanta08 Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 2 minuty temu, Kamila Proc napisał: proponuje - bede bardziej zdecydowana :)) Quote
Livka Posted January 5, 2020 Author Posted January 5, 2020 6 minut temu, Jolanta08 napisał: Dla mnie jedno życzenie , jakiekolwiek Dziękuję :) Może to żebyś się nie zamartwiała będzie dobre :) Tego Ci życzę :) 3 minuty temu, Kamila Proc napisał: proponuje - bede bardziej zdecydowana Ha ha :) Quote
Livka Posted January 5, 2020 Author Posted January 5, 2020 To tak jak w życiu - jedni się śmieją , a inni płaczą. Życzę wszystkim aby mieli więcej powodów do radości niż do smutku. 3 Quote
guccio Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Dwie miseczki karmy od nas.Przelew po niedzieli.Proszę o nr konta. 1 Quote
Recommended Posts