Radek Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: koniec dzis Jeszcze kilka godzin zostało. Quote
Nadziejka Posted December 20, 2019 Author Posted December 20, 2019 53 minuty temu, beataczl napisał: nr 10, 11 i 8 za cw prosze :) 45 minut temu, Nesiowata napisał: 11 za 5 zł poproszę Iskiereczki Pieknie Ogromnie Dziekuje Bardzo bardzo dziekuje klaniam Quote
Nadziejka Posted December 20, 2019 Author Posted December 20, 2019 kochane serca zaraz będę wklejać prosbe o pomoc o jaki cud.... Quote
Nadziejka Posted December 20, 2019 Author Posted December 20, 2019 14 minut temu, beataczl napisał: Nadziejko, nr 11 jakie ma wymiary? już podaje 24 cm na 24 cm Quote
beataczl Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 Przed chwilą, Nadziejka napisał: już podaje 24 cm na 24 cm dziekuje:) to za 6 zl poprosze nr 11. Quote
Nadziejka Posted December 20, 2019 Author Posted December 20, 2019 15 minut temu, beataczl napisał: dziekuje:) to za 6 zl poprosze nr 11. Dziekuje pięknie Beatko Quote
Nadziejka Posted December 20, 2019 Author Posted December 20, 2019 posłuchajcie poczytajcie prosze w pracy mamy starsza pania Bogunie 70 lat jeździ czasem w swoje rodzinne strony na cmentarz od ok pol roku a może rok sa tam przy tym cmentarzu wielkie i mniejsze psiny bardzo zabiedzone ...podle ludziska przeganiają z checia mordu .. były dwa wielkie zolte psinunie sunia i samczyk tez duzy teraz jak była p Bagunia , to tylko sunia ta wielkuska się poniwiera , bardzo ostra do ludzi , nie podchodzi bliżej pokazuje zebuski odydwa te biedunie o mato jeden ...chop opwoadal na tym cmentarzu ze miała male niedawno ale ...wytruli... p Bogunia nie widziala ale chłopina mowil ze ponoc jeszcze gdzis leza ,,,apoluja na te duza sunie tragedyja ,,,, jest ta duza sunia imaly kundeleczek ..aleale chlop mowil ze maja zamiar od dawna je wszytkie wylikwidowac ... ponoc czasem podchodzą pod ogrodzenie jedenj pani która mieszka blisko i je dokarmia nie moze wziąć bieduniow choćby na swoje podworko boc ma kilka swoich zwierzunkow , razem byłoby tez nieszczęście ponoc nie podchodzą do nikogo bliżej przeganiane kijami wielkimi …kamieniami to jest 14 km za Jedzrejowem miejscowość nazywa się Zegartowice i tam na tym centarzy te nieszczęścia i kolo niego Pani Bogunia nie ma jak pomoc , nie potrafi tez zrobić zdj telefonem nie może tam jechać częściej bo w domku ma chorego b syna i tez ma psisielka ponoc ludziska zglaszaly nieraz do gminy ale nic cisza ... pislalam wczoraj i dzwoniłam do kilku dziewczyn z dogo ze może akurat ktoś ma w tamtych stronach kogos może rodzine ze może jakims cudem udaloby się podjechać zobaczyc zorientować czy cokolwiek można zrobić aby zapobiec kolejnej tragedyji ...to co uslyszallam przez tel od jedenj dogomaniaczki ...nie będę powtarzac szkoda zycia w kazdem razie ja za taka znajomości dziekuje się wypisuje ale ale kochani modle aby może ktoś zrobil jakies wydareznie na fb? ktoś ktoumie może cokolwiek uda Quote
beataczl Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 ja jestem na fejsie ale tylko czytam ,udostepniami i czasami cos napisze w odp. i nic wiecej nie umie... czy to jest w to ,,slynne" Jedrzejewo co fundacja z nimi walczy od lat...tam jest mordownia/ pilskie woj.??? Quote
Nadziejka Posted December 20, 2019 Author Posted December 20, 2019 1 godzinę temu, beataczl napisał: ja jestem na fejsie ale tylko czytam ,udostepniami i czasami cos napisze w odp. i nic wiecej nie umie... czy to jest w to ,,slynne" Jedrzejewo co fundacja z nimi walczy od lat...tam jest mordownia/ pilskie woj.??? Beacku to swietokrzyskie Quote
Nesiowata Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 1 godzinę temu, beataczl napisał: ja jestem na fejsie ale tylko czytam ,udostepniami i czasami cos napisze w odp. i nic wiecej nie umie... czy to jest w to ,,slynne" Jedrzejewo co fundacja z nimi walczy od lat...tam jest mordownia/ pilskie woj.??? To chodzi o Jędrzejów Quote
Radek Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 2 godziny temu, Nadziejka napisał: aby może ktoś zrobil jakies wydareznie na fb? ktoś ktoumie może cokolwiek uda Nie poruszam się dobrze na FB. Właściwie to tylko poczytuję. Quote
Nadziejka Posted December 21, 2019 Author Posted December 21, 2019 Witajcie golabeczki wklejam posylam boc może akurat wiecie może ktoś kiedyś z nadzieja ze skończy się caly holocaust ….tych bezbronnych nie możemy pojechać naszym samochodem boc troszkę już siada i na dalsze trasy nie damy rady Quote
Olena84 Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 Straszne to co sie dzieję, nie wiem kto moze pomóc? Może ta pani spróbowała by psiaki z kimś zwabić do klatek łapek z tą panią co dokarmia i jakimś wolontariuszem, tylko co potem? Quote
cancer43 Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Dnia 23.12.2019 o 11:18, Olena84 napisał: Straszne to co sie dzieję, nie wiem kto moze pomóc? Może ta pani spróbowała by psiaki z kimś zwabić do klatek łapek z tą panią co dokarmia i jakimś wolontariuszem, tylko co potem? Jest osoba,która była tam na miejscu,może dać DT za koszt wyżywienia (50 zł miesięcznie)+ koszty weterynaryjne. Do psa można podejść nie bliżej niz 50 metrów .Jest klatka-łapka,potrzebny ktoś do przypilnowania żeby nie ukradli 1 Quote
Nadziejka Posted January 4, 2020 Author Posted January 4, 2020 rozliczonko poslane pw przed Swietami Aneta yucca mam na koncie 9 zl dziekuje Ciocia Nesiowata Cegielenka 10 zl mam na koncie dziekuje beataczl czekam na wplatenki Quote
Nadziejka Posted January 4, 2020 Author Posted January 4, 2020 Dnia 20.12.2019 o 17:27, beataczl napisał: nr 10, 11 i 8 za cw prosze :) Dnia 20.12.2019 o 19:00, beataczl napisał: dziekuje:) to za 6 zl poprosze nr 11. Beacku to będę czekac az wrócisz i wtedy posle wszystko z dwóch bazarkow Quote
Nadziejka Posted January 7, 2020 Author Posted January 7, 2020 Mam na koncie ! Nesiowata Ciocia Cegelka Zycia 10 zl fantuski Aneta yucca num 9 kup teraz ksiazka ,,Podroz do krainy umarłych,, 9 zl beataczl czekam na wplatenke fantuski jeszcze nie wyslane num 8 ksiazka ,,Randki sa extra,, za wywol 1 zl num 10 zestaw sloodkosci za wywol 8 zl num 11 brytfanka do wypiekow kwadratowa beataczl przebija na 6 zl Quote
Nadziejka Posted January 8, 2020 Author Posted January 8, 2020 Dnia 07.01.2020 o 18:32, Nadziejka napisał: Mam na koncie ! Nesiowata Ciocia Cegelka Zycia 10 zl fantuski Aneta yucca num 9 kup teraz ksiazka ,,Podroz do krainy umarłych,, 9 zl beataczl czekam na wplatenke fantuski jeszcze nie wyslane num 8 ksiazka ,,Randki sa extra,, za wywol 1 zl num 10 zestaw sloodkosci za wywol 8 zl num 11 brytfanka do wypiekow kwadratowa beataczl przebija na 6 zl beataczl poczekam az wrócisz a na dziś zakładam 15 zl za fantuski i posylam Olence fantuski jeszcze nie wyslane num 8 ksiazka ,,Randki sa extra,, za wywol 1 zl num 10 zestaw sloodkosci za wywol 8 zl num 11 brytfanka do wypiekow kwadratowa beataczl przebija na 6 zl razem beatka 15 zlociszkow Olenko posylam ku Tobie 34 zl to sobie podzielisz dziecko na dwóch przystojniaczków Quote
Olena84 Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Misio i Grześ dziękują za 17zł każdy z bazarku! Quote
Recommended Posts