Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY - Fantastyczne oryginalne perfumy firmy BOHOBOCO SÓL MORSKA I KARMEL nietestowane na zwierzętach dla Szanty i Treka do 15 XII g.22.00 - ZAPRASZAM :))

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj serdecznie zapraszam do licytacji oryginalnych niszowych perfum firmy BOHOBOCO - SEA SALT CARAMEL o pojemności 100 ml. Tak można je opisać:

Ta słono-słodka kompozycja to harmonijny, przenikliwy, zdecydowany podmuch orzeźwiającej bryzy przełamany kilkoma kroplami gęstego karmelu. Morskie minerały i różowy pieprz w połączeniu z kokieteryjną słodyczą, przywołują na myśl pełne beztroski chwile.
AKORDY:
świeży, mineralny – cytryna, sól, algi morskie
słodki – karmel, brązowy cukier

shopping?q=tbn:ANd9GcQ8gjT5ley1NipPWw0yy

Perfumy dostałam w prezencie, użyłam parę razy, buteleczka jest prawie pełna

79278039_843637499421452_816774504058454

Perfumy są dostępne w Douglasie, cena 399 zł, jak są promocje można je kupić bliżej 300 zł. Ja proponuję cenę wywoławczą 150 zł. Można kupić w opcji KT dodając 50% do aktualnej licytowanej ceny.

Bazarek potrwa do 15 grudnia do godz. 22.00

Serdecznie zapraszam. Pomożecie utrzymać mi Szantę, która ma 20 zł deklaracji oraz Treka. Oba psiaki w hotelu czekają na domy.

MOŻNA RÓWNIEŻ NABYĆ CEGIEŁKI o wartości 5 zł.

Za każdą serdecznie dziękuję :)

Posted

Licytuje:

Anica za wywoławczą :) ♡ I WYGRYWA :))))

Cegiełki:

Konfirm 4 sztuki - 20 zł ♡ - wpłacone

Nesiowata 2 sztuki - 10 zł ♡ - wpłacone

Livka 4 sztuki - 20 zł ♡ - wpłacone

Posted
21 minut temu, konfirm31 napisał:

Też zaglądam i podrzucam. I proszę o opcję cegiełkową :). Cegiełkę chętnie kupię :).

Dzięki serdeczne :) No dobrze, dorzucam cegiełki :)

Posted
Dzień dobry :)
christmas-clip-art-tea.jpg... to ja poproszę ,na poprawę humoru, perfumki za CW :)
Agatko jeśli jeszcze nie wysłałaś poprzedniej paczuszki to może poczekaj chwilkę, może jeszcze te perfumki trafią do mnie?
Posted

Łał, właśnie paczkę wysłałam :((( Wzięłam 2 godzinki urlopu w pracy, żeby trochę to ogarnąć i wracam do biura. :( Oj, żebyś napisała rano, to jeszcze bym się wstrzymała. 

Ale cudnie dziękuję za licytację! Już myślałam, ze nikt.. Dzięki! ♡♡♡♡♡