Radek Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 1 godzinę temu, jola&tina napisał: hop hop hop :) 32 minuty temu, TZmestudio napisał: hop! Te hop to już nawet po kolacji. 1 Quote
Radek Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 Jeszcze raz do góry, bo dziś ostatnia szansa na zakupy. Quote
Radek Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 6 godzin temu, jola&tina napisał: Dzisiaj finał - zapraszamy! 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: koniec bliski Szybkie decyzje zakupowe wysoce wskazane. 1 Quote
beataczl Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 nr 1, 5a i b, 12,14 za wywol. poprosze :) 1 Quote
Nadziejka Posted December 20, 2019 Author Posted December 20, 2019 1 godzinę temu, beataczl napisał: nr 1, 5a i b, 12,14 za wywol. poprosze :) Beatko Witaj witaj Cudnie dziekuje za wielkie zakupy na dwóch bazareczkach Dziekuje Dziekuje Dziekuje Quote
Nadziejka Posted December 20, 2019 Author Posted December 20, 2019 1 godzinę temu, beataczl napisał: nr 1, 5a i b, 12,14 za wywol. poprosze :) Quote
Nadziejka Posted December 20, 2019 Author Posted December 20, 2019 wkleje i tutaj posłuchajcie poczytajcie prosze w pracy mamy starsza pania Bogunie 70 lat jeździ czasem w swoje rodzinne strony na cmentarz od ok pol roku a może rok sa tam przy tym cmentarzu wielkie i mniejsze psiny bardzo zabiedzone ...podle ludziska przeganiają z checia mordu .. były dwa wielkie zolte psinunie sunia i samczyk tez duzy teraz jak była p Bagunia , to tylko sunia ta wielkuska się poniwiera , bardzo ostra do ludzi , nie podchodzi bliżej pokazuje zebuski odydwa te biedunie o mato jeden ...chop opwoadal na tym cmentarzu ze miała male niedawno ale ...wytruli... p Bogunia nie widziala ale chłopina mowil ze ponoc jeszcze gdzis leza ,,,apoluja na te duza sunie tragedyja ,,,, jest ta duza sunia imaly kundeleczek ..aleale chlop mowil ze maja zamiar od dawna je wszytkie wylikwidowac ... ponoc czasem podchodzą pod ogrodzenie jedenj pani która mieszka blisko i je dokarmia nie moze wziąć bieduniow choćby na swoje podworko boc ma kilka swoich zwierzunkow , razem byłoby tez nieszczęście ponoc nie podchodzą do nikogo bliżej przeganiane kijami wielkimi …kamieniami to jest 14 km za Jedzrejowem miejscowość nazywa się Zegartowice i tam na tym centarzy te nieszczęścia i kolo niego Pani Bogunia nie ma jak pomoc , nie potrafi tez zrobić zdj telefonem nie może tam jechać częściej bo w domku ma chorego b syna i tez ma psisielka ponoc ludziska zglaszaly nieraz do gminy ale nic cisza ... pislalam wczoraj i dzwoniłam do kilku dziewczyn z dogo ze może akurat ktoś ma w tamtych stronach kogos może rodzine ze może jakims cudem udaloby się podjechać zobaczyc zorientować czy cokolwiek można zrobić aby zapobiec kolejnej tragedyji ale ale kochani modle aby może ktoś zrobil jakies wydareznie na fb? ktoś ktoumie może cokolwiek uda Quote
Radek Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 Na płacz się zbiera. Nie mam jak pomóc. 1 Quote
Nadziejka Posted December 21, 2019 Author Posted December 21, 2019 9 godzin temu, Radek napisał: Na płacz się zbiera. Nie mam jak pomóc. tak wujenku tak i wszystko w człowieku tonie … Quote
cancer43 Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 Dnia 20.12.2019 o 19:41, Nadziejka napisał: wkleje i tutaj posłuchajcie poczytajcie prosze w pracy mamy starsza pania Bogunie 70 lat jeździ czasem w swoje rodzinne strony na cmentarz od ok pol roku a może rok sa tam przy tym cmentarzu wielkie i mniejsze psiny bardzo zabiedzone ...podle ludziska przeganiają z checia mordu .. były dwa wielkie zolte psinunie sunia i samczyk tez duzy teraz jak była p Bagunia , to tylko sunia ta wielkuska się poniwiera , bardzo ostra do ludzi , nie podchodzi bliżej pokazuje zebuski odydwa te biedunie o mato jeden ...chop opwoadal na tym cmentarzu ze miała male niedawno ale ...wytruli... p Bogunia nie widziala ale chłopina mowil ze ponoc jeszcze gdzis leza ,,,apoluja na te duza sunie tragedyja ,,,, jest ta duza sunia imaly kundeleczek ..aleale chlop mowil ze maja zamiar od dawna je wszytkie wylikwidowac ... ponoc czasem podchodzą pod ogrodzenie jedenj pani która mieszka blisko i je dokarmia nie moze wziąć bieduniow choćby na swoje podworko boc ma kilka swoich zwierzunkow , razem byłoby tez nieszczęście ponoc nie podchodzą do nikogo bliżej przeganiane kijami wielkimi …kamieniami to jest 14 km za Jedzrejowem miejscowość nazywa się Zegartowice i tam na tym centarzy te nieszczęścia i kolo niego Pani Bogunia nie ma jak pomoc , nie potrafi tez zrobić zdj telefonem nie może tam jechać częściej bo w domku ma chorego b syna i tez ma psisielka ponoc ludziska zglaszaly nieraz do gminy ale nic cisza ... pislalam wczoraj i dzwoniłam do kilku dziewczyn z dogo ze może akurat ktoś ma w tamtych stronach kogos może rodzine ze może jakims cudem udaloby się podjechać zobaczyc zorientować czy cokolwiek można zrobić aby zapobiec kolejnej tragedyji ale ale kochani modle aby może ktoś zrobil jakies wydareznie na fb? ktoś ktoumie może cokolwiek uda Kochana,masz zapchaną skrzynkę3,więc piszę tutaj Witaj,stokrotko,nie mogę3 się do Ciebie dodzwonić.Znalazła się osoba,oferująca pomoc .Była tam na miejscu,zrobiła zdjęcia,wysłała do Jo37 (przekazała Ci ?). Ta osoba nie jest w stanie sama złapać psiuna,ale ma klatkę-łapkę,potrzebny jest ktos,kto przypilnuje klatki i pomoże przewieźć .Ta osoba (jeżeli uda się złapać) da DT za koszt wyżywienia (50zł miesięcznie) i koszty weterynaryjne. Sterylka byłaby darmowa. 1 Quote
Nadziejka Posted January 4, 2020 Author Posted January 4, 2020 Dnia 27.12.2019 o 13:19, cancer43 napisał: Kochana,masz zapchaną skrzynkę3,więc piszę tutaj Witaj,stokrotko,nie mogę3 się do Ciebie dodzwonić.Znalazła się osoba,oferująca pomoc .Była tam na miejscu,zrobiła zdjęcia,wysłała do Jo37 (przekazała Ci ?). Ta osoba nie jest w stanie sama złapać psiuna,ale ma klatkę-łapkę,potrzebny jest ktos,kto przypilnuje klatki i pomoże przewieźć .Ta osoba (jeżeli uda się złapać) da DT za koszt wyżywienia (50zł miesięcznie) i koszty weterynaryjne. Sterylka byłaby darmowa. Ciociu już odetkalam ciociunia dziekuje dziekuje ale podobno psiaki obydwa biedunki sa już bezpieczne u Izy Mortes z bialogonkowa watek bialogonkow został gdzies przeniesiony pisaly mi dziewczyny w smsie i pw ze psinunie sa bezpieczne wiec teraz będzie trzeba pomoc bialogonkom jeśli ktoś ma num tel mortes niechaj dzwoni się upewnic Quote
Nadziejka Posted January 4, 2020 Author Posted January 4, 2020 5 minut temu, Jo37 napisał: Czy mogę poprosić PW z rozliczeniem? rozsyłam z kilku bazarkow do kilku osob zaraz nadleci Quote
Nadziejka Posted January 5, 2020 Author Posted January 5, 2020 Dnia 20.12.2019 o 17:10, beataczl napisał: nr 1, 5a i b, 12,14 za wywol. poprosze :) Beacku poczekam z wysyleczka do Twojego powrotu pozdrawiam serdecznie pozdrawiam pieniazki zaloze bo jeszcze nie wplynely a potem za jakiś czas się rozliczymy Quote
Nadziejka Posted January 5, 2020 Author Posted January 5, 2020 2 godziny temu, Jo37 napisał: Czy mogę poprosić PW z rozliczeniem? Czy tylko tataj zakupy? pisz proszę jaka wysylka szkoda pieniędzy poczcie placic bo fantow mało może sprobowac listem zwykłym? Quote
Nadziejka Posted January 7, 2020 Author Posted January 7, 2020 Dnia 11.12.2019 o 04:48, Nesiowata napisał: 11 za KT poproszę. Ciociu dziekuje pięknie za kocys 5 zl czekam jeszcze na wplaty od dziewczyn Quote
Nadziejka Posted January 8, 2020 Author Posted January 8, 2020 Dnia 04.01.2020 o 22:50, Jo37 napisał: Czy mogę poprosić PW z rozliczeniem? proszę o wplate Quote
Nadziejka Posted January 13, 2020 Author Posted January 13, 2020 Num 1 podusia nowa pomaranczowa kwadratowa za wywol beataczl 7 zl Num 5 a i 5 b reniuski dwa za wywol beataczl 4 zl Num 12 zestaw uroczy pierscioneczkow za wywol beataczl 1 zl Num 14 lampion bialy duzy jak nowy za wywol beataczl 12 zl Num 11 kocyk mięciutki brązowy pieskowy kup teraz Ciocia Nesiowata 5 zl mam na koncie dziekuje Num 10 10 par czarne rękawiczki kup teraz Jo37 4 zl Num 16 350 gram kroweczki mleczne kup teraz Jo37 7 zl mam na koncie 11 zl Num 2 poszewka zielona shaggi kup teraz Koki99 5 zl Num 13 zestaw slodkosci 2 budynki, 30 dkg galaretka w czekoladzie kup teraz Koki99 8 zl Num 15 krowki mleczne 200 gram kup teraz Koki99 6 zl Mam na koncie dziekuje pięknie! posylam paczke z kilku bazarkow 12 grudnia Quote
Recommended Posts