jola&tina Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 6 minut temu, Nadziejka napisał: Ajj nie jezdem ci ja kobieta slonska .. w biedrach szeroka a w barach wonska …. idem się ogolic coby moje wonsy mnie nie wywrocilly boc z tej roboty nima nic sily Brawo!!!! Quote
jola&tina Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 8 minut temu, Nadziejka napisał: hihi ...ciociun ja przecie nie slazaczka jeno zaglebianka...i hrabianka ...w dodatku po tatku ... a to sobie tak na szybciutebko wymslilam haha No właśnie, przecież Ty z Zagłębia. Skomplikowana jest ta nasza historia, ale najważniejsze, że fajni ludzie tam mieszkają :) 1 Quote
Nadziejka Posted December 14, 2019 Author Posted December 14, 2019 1 minutę temu, jola&tina napisał: Brawo!!!! ciocia ... zem samiuckom najprawdziwszom prawde napisalla zawarla 1 Quote
Nadziejka Posted December 14, 2019 Author Posted December 14, 2019 Ciociu u nas wszędzie zbieranina i ze wsi rozliastych tez ,,,,nienawidzą wszystkiego zycia trzeba uwazac dzień i noc na kazdenkim kroku melionery ...zwyrodnialce w blokowiskach wszędzie pelno podlosci popaprancow bez sumienia bez serca tak podly i gorszy coraz mamy swiat Quote
Nadziejka Posted December 14, 2019 Author Posted December 14, 2019 Wyczarowalam malenki dla lapeniek Olenki,do 20 grudnia wstawie nowy maluni z zapeoszooonkiem serdecznym Quote
Radek Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: i slusznie Zaraz będę zaglądał. Quote
TZmestudio Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 6 godzin temu, Radek napisał: Na pewno zajrzę na nowy bazarek. 1 godzinę temu, Radek napisał: Zaraz będę zaglądał. To teraz jeszcze brakuje statusów: - już właśnie zaglądam - już obejrzałem - zaraz powrócę .... :-D Quote
Radek Posted December 15, 2019 Posted December 15, 2019 5 godzin temu, TZmestudio napisał: To teraz jeszcze brakuje statusów: - już właśnie zaglądam - już obejrzałem - zaraz powrócę .... :-D Już obejrzałem :D Quote
Radek Posted December 16, 2019 Posted December 16, 2019 6 godzin temu, Kamila Proc napisał: ale cicho tu Może nocna zmiana zrobi trochę hałasu? 1 Quote
Nadziejka Posted December 16, 2019 Author Posted December 16, 2019 Dziekuje pięknie za odwiedzinka zapraszmy nocka Quote
Recommended Posts