Marysia R. Posted December 16, 2019 Author Posted December 16, 2019 Wpłaty od kakadu i Jo37 już u mnie, dziękuję :) Quote
Marysia R. Posted December 16, 2019 Author Posted December 16, 2019 W sumie z bazarku udało się uzyskać 39zł, zaokrągliłam tą kwotę do 50zł i już przelałam na konto ewu :) Quote
ewu Posted December 17, 2019 Posted December 17, 2019 21 godzin temu, Marysia R. napisał: W sumie z bazarku udało się uzyskać 39zł, zaokrągliłam tą kwotę do 50zł i już przelałam na konto ewu :) Dziękuję z całego serca. 50 zł na koncie psiaczków:) Quote
Marysia R. Posted December 18, 2019 Author Posted December 18, 2019 11 godzin temu, ewu napisał: Dziękuję z całego serca. 50 zł na koncie psiaczków:) Bardzo dziękuję za potwierdzenie :) Quote
Nadziejka Posted December 20, 2019 Posted December 20, 2019 Marysiu pozwol ze wkleje i tutaj posłuchajcie poczytajcie prosze w pracy mamy starsza pania Bogunie 70 lat jeździ czasem w swoje rodzinne strony na cmentarz od ok pol roku a może rok sa tam przy tym cmentarzu wielkie i mniejsze psiny bardzo zabiedzone ...podle ludziska przeganiają z checia mordu .. były dwa wielkie zolte psinunie sunia i samczyk tez duzy teraz jak była p Bagunia , to tylko sunia ta wielkuska się poniwiera , bardzo ostra do ludzi , nie podchodzi bliżej pokazuje zebuski odydwa te biedunie o mato jeden ...chop opwoadal na tym cmentarzu ze miała male niedawno ale ...wytruli... p Bogunia nie widziala ale chłopina mowil ze ponoc jeszcze gdzis leza ,,,apoluja na te duza sunie tragedyja ,,,, jest ta duza sunia imaly kundeleczek ..aleale chlop mowil ze maja zamiar od dawna je wszytkie wylikwidowac ... ponoc czasem podchodzą pod ogrodzenie jedenj pani która mieszka blisko i je dokarmia nie moze wziąć bieduniow choćby na swoje podworko boc ma kilka swoich zwierzunkow , razem byłoby tez nieszczęście ponoc nie podchodzą do nikogo bliżej przeganiane kijami wielkimi …kamieniami to jest 14 km za Jedzrejowem miejscowość nazywa się Zegartowice i tam na tym centarzy te nieszczęścia i kolo niego Pani Bogunia nie ma jak pomoc , nie potrafi tez zrobić zdj telefonem nie może tam jechać częściej bo w domku ma chorego b syna i tez ma psisielka ponoc ludziska zglaszaly nieraz do gminy ale nic cisza ... pislalam wczoraj i dzwoniłam do kilku dziewczyn z dogo ze może akurat ktoś ma w tamtych stronach kogos może rodzine ze może jakims cudem udaloby się podjechać zobaczyc zorientować czy cokolwiek można zrobić aby zapobiec kolejnej tragedyji ale ale kochani modle aby może ktoś zrobil jakies wydareznie na fb? ktoś ktoumie może cokolwiek uda Quote
Marysia R. Posted December 22, 2019 Author Posted December 22, 2019 Trudna sprawa Nadziejko, szczególnie jeśli tak jak piszesz, psy są agresywne w stosunku do ludzi... To jest gdzieś w województwie małopolskim, tak? Quote
Recommended Posts