Marysia R. Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Witam serdecznie na szybkim, przedświątecznym bazarku z biżuterią, z którego dochód zostanie przekazany na potrzeby dwóch psich rodzin, znajdujących się u Jaaga pod opieką Ewu: Bajka i dwie małe "pandy": https://www.dogomania.com/forum/topic/350965-urodzi%C5%82y-si%C4%99-niechciane/ oraz Marta i jej szóstka maluchów: https://www.dogomania.com/forum/topic/350990-suczka-marta-i-jej-6-cioro-dzieci-w-wielkiej-potrzebie/ Zasady bazarku: 1. bazarek ma formę licytacji i KT 2. zakup w opcji KT możliwy w przypadku zaoferowania ceny 2x wyższej od ceny wyw. lub aktualnej ceny, za którą przedmiot jest licytowany 3. bazarek potrwa do 11.12 do godziny 22.00 (ostatni ważny post 21.59) 4. koszty wysyłki PaczkawRUCHu (8,49zł) pokrywa kupujący 5. po uzgodnieniu możliwa przesyłka PP lub do Paczkomatu 6. możliwy odbiór osobisty w ok. Nowego Dworu Maz. lub w Wa-wie po wcześniejszym uzgodnieniu 7. pieniądze będą zbierane na moje konto i potem zostaną przekazane na konto docelowe Zapraszam serdecznie do oglądania i zakupów :) 1 Quote
Marysia R. Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 Rozliczenie: kakadu - nr 1 za 5zł + nr 11 za 10zł + nr 20 za 4zł = 19zł - zapłacone, Jo37 - nr 10 za 10zł + nr 16 za 10zł = 20zł - odebrane, zapłacone. Razem: 39zł Wpłacone: 39zł, zaokrąglam do 50zł Quote
Marysia R. Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 1. Bransoletka - zegarek na skórzanym paseczku do owinięcia wokół nadgarstka z niebieską zawieszką z drzewkiem; używany; długość całkowita paseczka 120cm; UWAGA: zegareczek nie działa, prawdopodobnie ma wyczerpaną baterię i można będzie ją wymienić, ale nie mam pewności. Cena wywoławcza: 5zł Licytuje: kakadu za wyw. 2. Filcowe kolczyki wiszące serduszka; z jednej strony ciemniejsza zieleń z drugiej jaśniejsza; handmade mojego autorstwa; długość z biglem ok. 6cm. Cena wywoławcza: 5zł 3. Metalowe kolczyki wiszące niebieskie pieski; długość z biglem ok. 2cm. Cena wywoławcza: 5zł 4. Modelinowe kolczyki wiszące pieski w czapkach Mikołaja; długość z biglem 3,5cm. Cena wywoławcza: 5zł Quote
Marysia R. Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 5. "Góralska", wiązana bransoletka z drewnianych koralików; obwód ok. 27cm. Cena wywoławcza: 10zł 6. Naszyjnik z drewnianych koralików i kawałków bursztynu na sznureczku; długość 41cm. Cena wywoławcza: 7zł 7. Zestaw dwóch drewnianych bransoletek pomalowanych na kremowo; UWAGA na bransoletce w kropeczki zabrudzenia widoczne na drugim zdjęciu; obwód wew. 19,5cm. Cena wywoławcza za komplet: 5zł 8. Bursztynowa zawieszka; niewielka, ok. 2,5cm. Cena wywoławcza: 10zł Quote
Marysia R. Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 9. Bransoletka "sprężynka" z zielonych, drewnianych koralików; pasuje na każdy obwód nadgarstka. Cena wywoławcza: 10zł 10. Bardzo kolorowa bransoletka złożona z przeróżnych elementów i koralików; dosyć duża i ciężka, do zawinięcia dwa razy; rękodzieło; długość całości: 53cm. Cena wywoławcza: 10zł Licytuje: Jo37 za wyw. 11. Kolczyki wiszące sówki, złożone z metalowej główki i naturalnych piórek; długość z biglami 4,5cm. Cena wywoławcza: 5zł Kupiła kakadu za 10zł 12. Broszka fioletowy, filcowy jamnik :) handmade mojej roboty; długość od nosa do końca ogonka 9cm. Cena wywoławcza: 15zł 13. Filcowe korale w różnych odcieniach fioletu i bordo; rękodzieło; długość 59cm. Cena wywoławcza: 15zł Quote
Marysia R. Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 14. Cieniutka sznurkowa bransoletka z winogronami; regulowana, maksymalny obwód 23cm. Cena wywoławcza: 2zł 15. Pierścionek z bursztynem; regulowany, maksymalna średnica 2cm. Cena wywoławcza: 5zł 16. Cieniutka bransoletka z bursztynem; regulowana, maksymalny obwód 24cm. Cena wywoławcza: 10zł Licytuje: Jo37 za wyw. 17. Kolczyki wiszące z tworzywa sztucznego i drewnianych koralików; długość z biglami ok. 7cm. Cena wywoławcza: 5zł 18. Kolczyki sztyfty kotki; nieduże. Cena wywoławcza: 2zł Quote
Marysia R. Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 19. Kolczyki sztyfty zebry; z silikonowymi zakrętkami; malutkie. Cena wywoławcza: 2zł 20. Kolczyki sztyfty koty; z silikonowymi zakrętkami; malutkie. Cena wywoławcza: 2zł Kupiła kakadu za 4zł 21. Kolczyki sztyfty wisienki; malutkie. Cena wywoławcza: 2zł 22. Satynowy, różowy woreczek na biżuterię; 14 x 10,5cm. Cena wywoławcza: 2zł Quote
Marysia R. Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 23. Zimowy zestaw pięciu par kolczyków sztyftów - pingwiny, bałwanki, gwiazdki, rękawiczki i czerwone kryształki, w ozdobnym pudełeczku Avon; nowy, dostałam kiedyś w prezencie i nigdy ich nie nosiłam, przeleżał dłuższy czas w szufladzie. Cena wywoławcza kompletu: 10zł 24. Bransoletka sznurkowa w odcieniach żółci i szarego; rękodzieło; maksymalna długość 24cm. Cena wywoławcza: 15zł 25. Korale z kotami; filcowe i gliniane kuleczki z dwoma włóczkowymi kotkami; rękodzieło; długość: 102cm. Cena wywoławcza: 15zł Quote
Marysia R. Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 Gotowy, zapraszam serdecznie :) Może komuś jakiś drobiazg wpadnie w oko :) Quote
elik Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Hop, hop!! Mamy z dzieciaczkami czekają na kasę! Quote
Jo37 Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Pokaż Isadorze broszkę z jamnikiem. A ja poproszę 16 za CW Quote
Marysia R. Posted December 5, 2019 Author Posted December 5, 2019 11 godzin temu, Jo37 napisał: Pokaż Isadorze broszkę z jamnikiem. A ja poproszę 16 za CW Bardzo dziękuję, już zapisałam :) I zapraszam od rana :) Quote
Marysia R. Posted December 5, 2019 Author Posted December 5, 2019 I jeszcze raz podrzucę przed snem :) Quote
Marysia R. Posted December 6, 2019 Author Posted December 6, 2019 Może jednak komuś się jeszcze coś spodoba? :) Quote
Marysia R. Posted December 6, 2019 Author Posted December 6, 2019 4 godziny temu, Jo37 napisał: Poproszę 10 za wywoławczą. Bardzo dziękuję Jo :) Zapisuję :) Quote
Recommended Posts