Poker Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 9 minut temu, ewu napisał: Wszystkie zdjęcia z wątku wcięło:( Faktycznie. Ciekawe dlaczego . Ja tez wstawiam przy pomocy postimage i strach mnie obleciał , że z moimi będzie to samo. Quote
Jaaga Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 Chciałam potwierdzic, że dotarła do mnie wpłata za luty za Martę i Bajkę. Quote
elik Posted March 16, 2020 Author Posted March 16, 2020 Dnia 10.03.2020 o 19:59, ewu napisał: Wszystkie zdjęcia z wątku wcięło:( Dnia 10.03.2020 o 20:10, Poker napisał: Faktycznie. Ciekawe dlaczego . Ja tez wstawiam przy pomocy postimage i strach mnie obleciał , że z moimi będzie to samo. Podejrzewam czemu tak się stało. Znowu znikają z wątków zdjęcia, które zostały usunięte z serwera, z którego zostały wklejone na wątek. Tak było dawno, potem jakiś czas dogo udostępniało swój serwer i zdjęcia wklejone na wątek były przechowywane na serwerze dogo i można je było wykasować z serwera macierzystego, a na wątku pozostawały. Teraz po tych zmianach, dogo najwyraźniej nie udostępnia swojego serwera dla zdjęć użytkowników dogo i gdy skasuje się zdjęcie z serwera macierzystego, znikają z dogo. Z jakiegoś powodu zniknęło mi sporo zdjęć z serwera Postimage, z którego wklejałam zdjęcia na wątki. Myślałam, że to z powodu dużej ilości zdjęć, jakie tam zamieściłam, że jest ograniczona pojemność udostępniana poszczególnym użytkownikom. Żeby nie zniknęły mi zdjęcia, których potrzebuję i żeby zwolnić miejsce dla nowych zdjęć, wykasowałam część zdjęć, które kiedyś wklejałam na wątki. To jest chyba przyczyną tego, że zdjęcia zniknęły z wątków. Mi też poznikały zdjęcia z wątków bazarkowych :( Kiedyś już tak było, że nie można był;o kasować z serwera zdjęć, które wkleiło sie na wątek, bo znikały z wątku. Długi czas można było kasować na serwerze, a na wątku pozostawały. Ale to sie jak widać skończyło i to se ne wrati :( Jeśli masz Basiu zdjęcia Marty i Bajki to podeślij proszę, wkleję ponownie. Niestety będę musiała ograniczyć wklejanie nie swoich zdjęć, bo będzie to ograniczać przestrzeń na dysku dla moich potrzeb. Chyba muszę kupić dysk zewnętrzny i na nim archiwizować zdjęcia. Quote
elik Posted March 16, 2020 Author Posted March 16, 2020 40 minut temu, Ewa Marta napisał: To może czas na zmianę tytułu wątku? Cytuję, żeby nie zniknęło po moim długaśnym wywodzie :) Quote
ewu Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 Dnia 16.03.2020 o 12:00, elik napisał: Cytuję, żeby nie zniknęło po moim długaśnym wywodzie :) Dzięki Elu:) Quote
elik Posted March 20, 2020 Author Posted March 20, 2020 Przed chwilą, ewu napisał: Trzeba zmienić tytuł:) Czekam na Twoją decyzję Basiu, bo to Twój wątek, ja go tylko założyłam :) Jaki dać teraz tytuł? I może Basiu uaktualnijmy sytuację finansową, bo były jakieś ruchy finansowe, ale nie wiem dokładnie co i ile. Quote
ewu Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 Przepraszam ,że tak z doskoku ale ma, pod opieką psiaka z którym nie mogę mieszkać w domu.Z telefonu ciężko mi wiele rzeczy zrobić. Wypłaty za Martę i Bajkę to 477 zł za hotelik w lutym 91 zł za Martę za hotelowanie w marcu. Quote
ewu Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 Marta i jej dzieci w swoich kochających domach:) 1 Quote
elik Posted March 20, 2020 Author Posted March 20, 2020 Przed chwilą, ewu napisał: Przepraszam ,że tak z doskoku ale ma, pod opieką psiaka z którym nie mogę mieszkać w domu.Z telefonu ciężko mi wiele rzeczy zrobić. Wypłaty za Martę i Bajkę to 477 zł za hotelik w lutym 91 zł za Martę za hotelowanie w marcu. Dzięki Basiu, już zapisuję. Quote
elik Posted March 20, 2020 Author Posted March 20, 2020 11 minut temu, ewu napisał: Przepraszam ,że tak z doskoku ale ma, pod opieką psiaka z którym nie mogę mieszkać w domu.Z telefonu ciężko mi wiele rzeczy zrobić. Wypłaty za Martę i Bajkę to 477 zł za hotelik w lutym 91 zł za Martę za hotelowanie w marcu. Saldo: . 3.737,00 zł. .--. 3.752,24zł = = = = = = = = = = = = .--. 15,24 Quote
elik Posted March 27, 2020 Author Posted March 27, 2020 Dzisiaj (27.03.) przelałam z bazarku dla Marty i Bajki kwotę 127,00 zł. Po pojawieniu się tej kwoty na koncie bardzo proszę Basiu o potwierdzenie jej otrzymania na bazarku. <Bazarek> 1 Quote
Recommended Posts