ewu Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Przed chwilą, elik napisał: Bardzo Was proszę wykasujcie wszystkie swoje wielgachne posty z wpłatami, bo niepotrzebnie gmatwają sprawę. Ja robię zestawienie wpłat i wypłat po swojemu w excelu, bo inaczej nie jest możliwe prawidłowe rozliczenie. Jeśli Basia uwzględniła wszystkie wpłaty i wypłaty, to saldo na 100% będzie prawidłowe. Elu równocześnie pisałyśmy. Quote
ewu Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Ja wpłaciłam dwa razy po 20 zł Ja to wpisałam rano na Maleństwach, wszystko jest poprawione. Dziękuję:) Quote
ewu Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Dnia 9.01.2020 o 15:39, ewu napisał: Wpłaty ewu: Ewa R. 500 zł Figunia 50zł Niesiowata 40zł POKER 450 zł Marysia R. 50 zł b-b 80 zł Mazowszanka 350 zł Agnieszka 105 15 zł Razem 1535 zł Wpłaty na konto Stowarzyszenia : Niesiowata 30zł agat21 30 zł Mateusz R. 30 zł kiyoshi 300 zł Razem 390 zł W sumie wpłaty : 1925 zł Wydatki: 1500,00 zł 160,00 zł 198,48 zł 87,60zł Razem: 1946,08 zł Saldo na dzień 09.01.2020 -21,08 zł To jest sumaryczne rozliczenie na dzień 09.01.2020 Quote
ewu Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Proszę sprawdźcie jeszcze bo ja nie mam talentu do rozliczeń i mogłam coś pokręcić. Quote
elik Posted January 9, 2020 Author Posted January 9, 2020 1 minutę temu, ewu napisał: Elu równocześnie pisałyśmy. Basiu w poprzednich postach nie było wpłaty od mazowszanki 350 zł. Czyli rozumiem mam dopisać. Na Twoje konto, czy Stow.? Basiu na spokojnie sprawdź na razie czy w moim poście rozliczeniowym na I sztronie są wszystkie wpłaty, a ja będę wpisywać wypłaty. Quote
ewu Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Elu kochana wklej to co zamieściłam poprawione. Dziękuję i przepraszam najmocniej. Quote
ewu Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Przed chwilą, elik napisał: Basiu w poprzednich postach nie było wpłaty od mazowszanki 350 zł. Czyli rozumiem mam dopisać. Na Twoje konto, czy Stow.? Basiu na spokojnie sprawdź na razie czy w moim poście rozliczeniowym na I sztronie są wszystkie wpłaty, a ja będę wpisywać wypłaty. Wpłaty ewu: Ewa R. 500 zł Figunia 50zł Niesiowata 40zł POKER 450 zł Marysia R. 50 zł b-b 80 zł Mazowszanka 350 zł Agnieszka 105 15 zł Razem 1535 zł Wpłaty na konto Stowarzyszenia : Niesiowata 30zł agat21 30 zł Mateusz R. 30 zł kiyoshi 300 zł Razem 390 zł W sumie wpłaty : 1925 zł Wydatki: 1550,00 zł 160,00 zł 198,48 zł 87,60zł Razem: 1996,08 zł Saldo na dzień 09.01.2020 -71,08 zł Quote
ewu Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Będę to krótkie zestawienie uzupełniać bo z tymi rozliczeniami od Jagny robi się potworny bałagań. Quote
ewu Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Proszę zerknijcie czy czyjeś wpłaty nie zgubiłam. Dziękuję :) Quote
elik Posted January 9, 2020 Author Posted January 9, 2020 16 minut temu, ewu napisał: Będę to krótkie zestawienie uzupełniać bo z tymi rozliczeniami od Jagny robi się potworny bałagań. Wpłaty ogarnęłam i zgadza sie z tym, co Ty podsumowałaś. Wypłaty będę wpisywać. Rozliczenie robię na I stronie wątku. Quote
ewu Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 12 minut temu, elik napisał: WEpłaty ogarnęłam i zgadza sie z tym, co Ty podsumowałaś. Wypłaty będę wpisywać. Rozliczenie robię na I stronie wątku. Dziękuję:) Quote
elik Posted January 9, 2020 Author Posted January 9, 2020 Basiu kwota wpłat jest taka sama u Ciebie i u mnie - 1.925,00 zł. Jakiegoś wydatku w kwocie 50,00 zł brakuje w moim rozliczeniu wydatków. Popatrz proszę i powiedz czego nie ma. Rozliczenie wydatków z Excela. a u Ciebie brakuje 71,08 zł. Quote
elik Posted January 9, 2020 Author Posted January 9, 2020 Ja Was przepraszam za mój może niepotrzebny post, ale zaczęłam się gubić w ilości tych wielkich postów. Nie widzę różnic pomiędzy nimi i wybranie właściwego stało się łamigłówką, a chciałam zrobić jak najszybciej prawidłowe rozliczenie. Quote
Ewa Marta Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 3 godziny temu, elik napisał: Ja Was przepraszam za mój może niepotrzebny post, ale zaczęłam się gubić w ilości tych wielkich postów. Nie widzę różnic pomiędzy nimi i wybranie właściwego stało się łamigłówką, a chciałam zrobić jak najszybciej prawidłowe rozliczenie. To jasne, skasowalam swój Quote
elik Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 4 godziny temu, Ewa Marta napisał: To jasne, skasowalam swój Ewuniu, bardzo dziękuję Quote
ewu Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 18 godzin temu, elik napisał: Basiu kwota wpłat jest taka sama u Ciebie i u mnie - 1.925,00 zł. Jakiegoś wydatku w kwocie 50,00 zł brakuje w moim rozliczeniu wydatków. Popatrz proszę i powiedz czego nie ma. Rozliczenie wydatków z Excela. a u Ciebie brakuje 71,08 zł. Elu muszę sprawdzić. ja mogłam coś pokręcić. Quote
elik Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 4 minuty temu, ewu napisał: Elu muszę sprawdzić. ja mogłam coś pokręcić. Ok. Bez pośpiechu :) Quote
Jaaga Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Zadzwoniłam o wyniki Marty, niestety nie może być sterylizowana. Jej stan jeszcze nie pozwala. Przez miesiąc musi brać probiotyk, ma leukocytozę, wysokie eozynofile. Kupa kolejny raz musi iść do badania, zamówiony Advocate. Ma dostawać odżywczą karmę, więc dam jej tą od Marty i Bajki. Powinna dostać gastro Intestinal, ale nie ma niestety pieniędzy na tak drogą karmę, a szczeniakowa jest już kupiona. Ma zniszczony organizm pasożytami. Quote
Poker Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Biedna sunia. Wpłacę 100 zł na karmę dla niej. Na czyje konto ? Quote
Ewa Marta Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 1 godzinę temu, Jaaga napisał: Zadzwoniłam o wyniki Marty, niestety nie może być sterylizowana. Jej stan jeszcze nie pozwala. Przez miesiąc musi brać probiotyk, ma leukocytozę, wysokie eozynofile. Kupa kolejny raz musi iść do badania, zamówiony Advocate. Ma dostawać odżywczą karmę, więc dam jej tą od Marty i Bajki. Powinna dostać gastro Intestinal, ale nie ma niestety pieniędzy na tak drogą karmę, a szczeniakowa jest już kupiona. Ma zniszczony organizm pasożytami. Którą gastro intestinal powinna jeść? Royal Canin Veterinary Diet - Gastro Intestinal GI 25 Royal Canin Intestinal to specjalistyczna karma dla dorosłych psów cierpiących na zaburzenia żołądkowo - jelitowe Royal Canin Veterinary Diet - Gastro Intestinal Low Fat LF22 Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat to całościowa karma ze zredukowaną zawartością tłuszczu dla dorosłych psów cierpiących na przewlekłą lub ostrą biegunkę oraz inne problemy trawienne Quote
Jaaga Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 2 godziny temu, Poker napisał: Biedna sunia. Wpłacę 100 zł na karmę dla niej. Na czyje konto ? Na Basi konto, prowadzi rozliczenia. 1 godzinę temu, Ewa Marta napisał: Którą gastro intestinal powinna jeść? Znalazłam w zooplusie 3 rodzaje. Ten trzeci odpada, bo jest dla psów z nadwagą, ale która z pozostałych dwóch? Royal Canin Veterinary Diet - Gastro Intestinal GI 25 Royal Canin Intestinal to specjalistyczna karma dla dorosłych psów cierpiących na zaburzenia żołądkowo - jelitowe Royal Canin Veterinary Diet - Gastro Intestinal Low Fat LF22 Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat to całościowa karma ze zredukowaną zawartością tłuszczu dla dorosłych psów cierpiących na przewlekłą lub ostrą biegunkę oraz inne problemy trawienne Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie Veterinary Gastro Intestinal Moderate Calorie to dietetyczna karma kompletna dla kotów chorujących i ze skłonnościami do nadwagi, polecana przy chronicznych i ostrych biegunkach czy zapaleniu jelit Ta pierwsza, łatwo wchłanialna, wysokoenergetyczna. Quote
Ewa Marta Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Po konsultacji z Jaagą zamaówiłam dla Marty pierwszą karmę. Sfinansuję ją z pieniędzy otrzymanych od moich dobrych Duszków Małgosi i Rafała. Mogę to zrobić między innymi dzięki temu, że elik uwzględniła Bezę w swoim bazarku i potrzebuję mniej pieniędzy na jej utrzymanie w styczniu:) Jeśli okaże się, że mam jeszcze w domu puszki Intestinala (a prawdopodobnie mam), to wyślę je dla Marty. Poker kochana, gdybyś Ty mogła swoją stówę przeznaczyć na opłacenie badań Marty, byłoby cudownie. Twój numer zamówienia: 156553002 Sposoby płatności Opłata z góry Artykuł Suma z VAT Royal Canin Veterinary Diet - Gastro Intestinal GI 25 - 14 kg 1 x 249,80 zł 249,80 zł 3% zniżki-7,48 zł Standardowa dostawa gratis Cena razem z VAT242,32 zł Quote
Dusia-Duszka Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Dołożę się do leczenia suni 50,-. Poproszę nr konta na pw. Quote
elik Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 2 godziny temu, Ewa Marta napisał: Po konsultacji z Jaagą zamawówiłam dla Marty pierwszą karmę. Sfinansuję ją z pieniędzy otrzymanych od moich dobrych Duszków Małgosi i Rafała. Mogę to zrobić między innymi dzięki temu, że elik uwzględniła Bezę w swoim bazarku i potrzebuję mniej pieniędzy na jej utrzymanie w styczniu:) Jeśli okaże się, że mam jeszcze w domu puszki Intestinala (a prawdopodobnie mam), to wyślę je dla Marty. Tym razem z bazarku nie będzie zbyt wiele kasy, bo wiadomo - święta. Bla Bezuni, po uwzględnieniu nadpłat, będzie około 120,00 zł. Jak zwykle zabrakło lajków, gdy są potrzebne :( Z bazarku ma być dla mojego seniora Odiego 40 % z części fantów, ale Odi nie jest w tak tragicznej sytuacji jak Martusia. Część przypadającą na mojego Odiego przekaże dla Marty. Czekam jeszcze na kilka wpłat i zrobię przelew. Chyba, że sytuacja wymaga aby już to zrobić, to przeleję część, a resztę po wpły7nięciu na konto wszystkich wpłat za fanty. Quote
Recommended Posts