Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam! 

Natknąłem się na to  ogłoszenie jednakże nie mogę nigdzie znaleźć informacji na temat tej hodowli, która jest niby wpisana do ZKwP/FCI. Zarówno ojca jak i matkę szybko znalazłem w internecie ale nic poza tym. Oddziały ZKwP w Łodzi jak i Częstochowie nie znajdują informacji na temat tej hodowli w swoich bazach, w poniedziałek będę dzwonił do głównej siedziby bo nie wiemy tak naprawdę do którego oddziału terenowego owa hodowla należy. Może ktoś z Was się spotkał z tą hodowlą i ma jakieś informacje na ten temat? Nie chcę nadziać się na pseudohodowlę. 

Z góry dziękuję! 

Posted
Dnia 29.11.2019 o 17:48, vladek napisał:

Witam! 

nie wiemy tak naprawdę do którego oddziału terenowego owa hodowla należy. Może ktoś z Was się spotkał z tą hodowlą i ma jakieś informacje na ten temat? Nie chcę nadziać się na pseudohodowlę. 

Z góry dziękuję! 

A pytałeś hodowcę?Jeśli nie ma nic do ukrycia,to Cię poinformuje.Jakoś nie wydaje mi się (też poszperałam,z ciekawości),żeby to była hodowla ZKwP...W linku wykaz hodowli samojedów zrzeszonych w ZKwP. Za nic nie ma tam tej, której nazwę podałeś...Uważaj więc i nie daj się nabrać.,

http://e-samoyed.pl/hodowle