vladek Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Witam! Natknąłem się na to ogłoszenie jednakże nie mogę nigdzie znaleźć informacji na temat tej hodowli, która jest niby wpisana do ZKwP/FCI. Zarówno ojca jak i matkę szybko znalazłem w internecie ale nic poza tym. Oddziały ZKwP w Łodzi jak i Częstochowie nie znajdują informacji na temat tej hodowli w swoich bazach, w poniedziałek będę dzwonił do głównej siedziby bo nie wiemy tak naprawdę do którego oddziału terenowego owa hodowla należy. Może ktoś z Was się spotkał z tą hodowlą i ma jakieś informacje na ten temat? Nie chcę nadziać się na pseudohodowlę. Z góry dziękuję! Quote
bou Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Dnia 29.11.2019 o 17:48, vladek napisał: Witam! nie wiemy tak naprawdę do którego oddziału terenowego owa hodowla należy. Może ktoś z Was się spotkał z tą hodowlą i ma jakieś informacje na ten temat? Nie chcę nadziać się na pseudohodowlę. Z góry dziękuję! A pytałeś hodowcę?Jeśli nie ma nic do ukrycia,to Cię poinformuje.Jakoś nie wydaje mi się (też poszperałam,z ciekawości),żeby to była hodowla ZKwP...W linku wykaz hodowli samojedów zrzeszonych w ZKwP. Za nic nie ma tam tej, której nazwę podałeś...Uważaj więc i nie daj się nabrać., http://e-samoyed.pl/hodowle Quote
Recommended Posts