Jump to content
Dogomania

Zakończony, rozliczany. Już otwarte. Góra fantówe czeka na właścicieli :) 18-31.12.2019 r.

Recommended Posts

Posted
Dnia 22.01.2020 o 10:05, agusiazet napisał:

Przepraszam za opóźnienia, ale nie było mnie w kraju i dopiero teraz przelałam pieniądze za zakupione rzeczy!

Dziękuję za wiadomość :)  Żeby móc ostatecznie rozliczyć finansowo bazarek musiałam skasować Twoje licytacje i wycofać naliczoną należność. 
Na konto bazarku wpłynęła od Ciebie kwota 60,00 zł przywracam więc  ważność licytacji i po ustaleniu kwoty za przesłanie, resztę podzielę pomiędzy Balbinkę i suczki ewu. Nie ma sensu dzielić takiej kwoty na 5 psów, gdyż żaden z nich nie poczuje przypływu gotówki.
Czy nie chciałabyś odebrać przesyłki w kiosku RUCH-u?

Posted
7 godzin temu, Aska7 napisał:

Wszystko mam i całą furę gratisów, dziękuję : )

Bardzo dziękuje za wiadomość  i jeszcze raz przepraszam Was obie za kłopoty   kwiatki-8.jpg

Posted
Przed chwilą, UlaFeta napisał:

dzięki za info:)

Wczoraj wyjęłam ze skrzynki powtorne awizo:)Ale tam bur**l mają:)))))))

Ale swoją przesyłkę już odebrałaś?

Posted
2 minuty temu, UlaFeta napisał:

Którą?

Buty. Pisałaś wcześniej, że tak. Pytam, bo teraz piszesz,że dostałaś awizo  :)

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Buty. Pisałaś wcześniej, że tak. Pytam, bo teraz piszesz,że dostałaś awizo  :)

Awizo dostałam,na te paczke,ktora omyłkowo wyslalas do mnie a nie do Aska7,a która odebrałam w niedziele i przeslalam dalej

.Oczekuje od Ciebie zwrotu za wysylke w kwocie 18 zl.

Amen.

Posted
19 godzin temu, elik napisał:

Na konto bazarku wpłynęła od Ciebie kwota 60,00 zł przywracam więc  ważność licytacji i po ustaleniu kwoty za przesłanie, resztę podzielę pomiędzy Balbinkę i suczki ewu. Nie ma sensu dzielić takiej kwoty na 5 psów, gdyż żaden z nich nie poczuje przypływu gotówki.

Opłata pocztowa wyniosła 15,00 zł. Dla piesków pozostało 45,00 zł.  Dołożę 5,00 zł i psiaki dostaną po 25,00 zł

Posted
Dnia 22.01.2020 o 20:49, elik napisał:

Dziękuję za wiadomość :)  Żeby móc ostatecznie rozliczyć finansowo bazarek musiałam skasować Twoje licytacje i wycofać naliczoną należność. 
Czy nie chciałabyś odebrać przesyłki w kiosku RUCH-u?

Nie, mieszkam na wsi, tu nie ma kiosków ruchu!

Posted
2 minuty temu, agusiazet napisał:

Nie, mieszkam na wsi, tu nie ma kiosków ruchu!

To już nieaktualne  :)  Wysłałam przez P.P.   Przy czym jeśli pracujesz w miejscowości, gdzie są kioski, to w przyszłości można byłoby skorzystać z RUCH-U. Przy dużych paczkach jest znacznie taniej  -  od 8,49 do 9,99 zł.

Posted
Dnia 26.01.2020 o 19:24, elik napisał:

To już nieaktualne  :)  Wysłałam przez P.P.   Przy czym jeśli pracujesz w miejscowości, gdzie są kioski, to w przyszłości można byłoby skorzystać z RUCH-U. Przy dużych paczkach jest znacznie taniej  -  od 8,49 do 9,99 zł.

Paczkę otrzymałam, dziękuję:)