Nadziejka Posted December 8, 2019 Author Posted December 8, 2019 10 godzin temu, jola&tina napisał: Niedzielnie zapraszamy :) 7 godzin temu, Kamila Proc napisał: mozna, choc formalnie nie handlowa 4 godziny temu, TZmestudio napisał: Dobry wieczór :) 6 godzin temu, Radek napisał: Na szczęście tu można kupować i sprzedawać bezkarnie. zapraszam serca na nowy kolejny kramik Quote
Nadziejka Posted December 8, 2019 Author Posted December 8, 2019 3 minuty temu, Radek napisał: Już biegnę na nowy bazarek. Wujcio zajrzyj serce do Krabeuszka na watus zapraszam Cudne cudne zycie ma ten najcudowniejszy pisnun tuptun po latach tułaczki ma swój tylko dla siebie domus milosci pelen najpiekniejszej ze mowe odbiera ze wzruszenia Quote
Nadziejka Posted December 9, 2019 Author Posted December 9, 2019 9 minut temu, Kamila Proc napisał: milego tygodnia Kamilko zapraszam serduchem na nowy kramik odwiedz nas odwiedz iskierko Quote
Kamila Proc Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 ale gdzie ten kramik? moze jakis adresik? 1 Quote
Nadziejka Posted December 9, 2019 Author Posted December 9, 2019 1 minutę temu, Kamila Proc napisał: ale gdzie ten kramik? moze jakis adresik? mam ja w podpisie Kamilko Quote
jola&tina Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: widze tylko adres tego bazarku Ja też nie widzę linku :( Trafiłam okrężną drogą :), mam nadzieję, że dobrze trafiłam https://www.dogomania.com/forum/topic/351002-nadziejkowo-roznosci-i-slodkosci-dla-lapeczek-u-mestudio-oraz-dla-lenki-i-misi-od-iwny-sercem-do-20-grudnia/ 1 Quote
Radek Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: witom Coś późno dzisiaj;) Quote
TZmestudio Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 Podrzucę przed ostatnim dzisiaj obchodem z psiakami. Koty już tam na nas czekają :) Quote
Recommended Posts