Onaa Posted November 24, 2019 Posted November 24, 2019 Witam na bazarku dla mikroskopijnego Leosia, który nie dość że stracił dom i znalazł się w schronisku to jeszcze zachorował na babeszjozę - na szczęście jest juz w BDT u Gabi ale koszty leczenia to już ponad 1500zł a walka o wyzdrowienie maluszka jeszcze się nie zakończyła dlatego bardzo proszę o pomoc dla Leosia bo sam dt nie da sobie rady. Przedmiotem bazarku jest woda perfumowana Michaela Korsa Wonderlust 30 ml - bez tekturowego pudełka, kilka razy psiknięta, podarowana przez moją znajomą Anetkę, której bardzo dziękuję; oraz cegiełki - koniczynki na dowolną kwotę. wątek malutkiego Leosia chorego na babeszjozę w bdt u Gabi Bazarek potrwa do 5 grudnia 2019 do godz. 20.00 Bardzo proszę o pomoc dla Leosia. 1 Quote
Onaa Posted November 24, 2019 Author Posted November 24, 2019 1. Wonderlust - woda perfumowana Michaela Korsa - 30ml Woda perfumowana Michaela Korsa Wonderlust to mieszanka luksusowych kwiatów, która komponuje się z nutami orientalnej i kwiatowej rodziny zapachów Gourmand. Wonderlust rozpoczyna się świeżością włoskiej bergamotki i kuszącym dodatkiem różowego pieprzu. Łagodzi go subtelna nuta mleka migdałowego. Zniewalająca woń kwiatów to sygnatura tego zapachu. Została ona pogłębiona aromatem goździka oraz zwiewnym, waniliowym akcentem heliotropu. Egzotyczna i kremowa nuta, w której znajdziemy styraks, drzewo sandałowe i kaszmirowe, stanowi dopełnienie tego magicznego zapachu. Nuty głowy: mleko migdałowe, różowy pieprz, bergamotka Nuty serca: heliotrop, jaśmin wielkolistny, goździk Nuty bazy: benzoes, drzewo sandałowe, drzewo kaszmirowe. cw 90zł dotta1311 za wyw :) Quote
Onaa Posted November 24, 2019 Author Posted November 24, 2019 2. Cegiełki . Rozliczenie: koja - 20zł Agnieszka 103 - 10zł Nesiowata - 10zł Radek - 10zł Aga76 - 10zł Quote
Onaa Posted November 24, 2019 Author Posted November 24, 2019 53 minuty temu, Kamila Proc napisał: dziekuje za zaproszenie 21 minut temu, jankamałpa napisał: Dziękuję za zaproszenie. Witamy na leosiowym bazarku :). Quote
Onaa Posted November 25, 2019 Author Posted November 25, 2019 Dnia 24.11.2019 o 13:43, Aska7 napisał: Dziękuję za zaproszenie 5 godzin temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) Fajnie, że zaglądasz, dziękuję :). Quote
Aska7 Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Ja to się nie mogę nadziwić takim gabarytom. No takie mikro to jak przerośnięta mysz, a myszy u mnie w lesie dorodne. Moja najmniejsza sucz to 42 kg. Wszystkie cztery to ponad 200kg, a tu piesiątko w garstce. No nie mogę. Bąbelek ważyła 16kg jak ją przywiozłam, a miała 2 mce : ). 1 Quote
Radek Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 Cudne są takie malizny. Dziękuję za zaproszenie, a pomyślę jutro. Quote
Onaa Posted November 26, 2019 Author Posted November 26, 2019 22 godziny temu, Sisi44 napisał: Witam, dziękuję za zaproszenie 18 godzin temu, Jo37 napisał: Zapraszamy..... 18 godzin temu, NikaEla napisał: Zaglądam z zaproszenia 16 godzin temu, Radek napisał: Cudne są takie malizny. Dziękuję za zaproszenie, a pomyślę jutro. 1 godzinę temu, Olena84 napisał: Zapraszamy Miło mi, że zaglądacie :). Quote
Onaa Posted November 26, 2019 Author Posted November 26, 2019 21 godzin temu, Aska7 napisał: Ja to się nie mogę nadziwić takim gabarytom. No takie mikro to jak przerośnięta mysz, a myszy u mnie w lesie dorodne. Moja najmniejsza sucz to 42 kg. Wszystkie cztery to ponad 200kg, a tu piesiątko w garstce. No nie mogę. Bąbelek ważyła 16kg jak ją przywiozłam, a miała 2 mce : ). Mój staruszek waży 50kg a moja druga suczka, była tymczaska, która została z nami na stałe, to waga piórkowa - 6,5kg - też się nie mogę nadziwić wciąż takim maleństwom :). Quote
Radek Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 Podrzucę na razie, bo na cegiełki muszę poczekać do wypłaty. Quote
koja Posted November 26, 2019 Posted November 26, 2019 Dziękuje za zaproszenie :) Poproszę cegiełkę za 20 zł. 1 Quote
Recommended Posts