Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam na bazarku dla mikroskopijnego Leosia, który nie dość że stracił dom i znalazł się w schronisku to jeszcze zachorował na babeszjozę - na szczęście jest juz w BDT u Gabi ale koszty leczenia to

już ponad 1500zł a walka o wyzdrowienie maluszka jeszcze się nie zakończyła dlatego bardzo proszę o pomoc dla Leosia bo sam dt nie da sobie rady.

Przedmiotem bazarku jest woda perfumowana Michaela Korsa Wonderlust 30 ml - bez tekturowego pudełka, kilka razy psiknięta, podarowana przez moją znajomą Anetkę, której bardzo dziękuję;

oraz cegiełki - koniczynki four-leaf-clover_1f340.png na dowolną kwotę.

wątek malutkiego Leosia chorego na babeszjozę w bdt u Gabi

3362cc39c49e899dmed.jpg&key=5d72b2f648bab68dd65812632e4emed.jpg&key=b9b24e287e88

Bazarek potrwa do 5 grudnia 2019 do godz. 20.00

Bardzo proszę o pomoc dla Leosia.

• Like 1
Posted

1. Wonderlust  - woda perfumowana Michaela Korsa - 30ml

Woda perfumowana Michaela Korsa Wonderlust to mieszanka luksusowych kwiatów, która komponuje się z nutami orientalnej i kwiatowej rodziny zapachów Gourmand. Wonderlust rozpoczyna się świeżością włoskiej bergamotki i kuszącym dodatkiem różowego pieprzu. Łagodzi go subtelna nuta mleka migdałowego. Zniewalająca woń kwiatów to sygnatura tego zapachu. Została ona pogłębiona aromatem goździka oraz zwiewnym, waniliowym akcentem heliotropu. Egzotyczna i kremowa nuta, w której znajdziemy styraks, drzewo sandałowe i kaszmirowe, stanowi dopełnienie tego magicznego zapachu.

Nuty głowy:  mleko migdałowe, różowy pieprz, bergamotka

Nuty serca:  heliotrop, jaśmin wielkolistny, goździk

Nuty bazy:   benzoes, drzewo sandałowe, drzewo kaszmirowe.        

cw 90zł

dotta1311 za wyw :)

f-michael-kors-wonderlust-woda-perfumowa

Posted
53 minuty temu, Kamila Proc napisał:

dziekuje za zaproszenie

21 minut temu, jankamałpa napisał:

Dziękuję za zaproszenie.

Witamy na leosiowym bazarku :).

Posted
Dnia 24.11.2019 o 13:43, Aska7 napisał:

Dziękuję za zaproszenie

5 godzin temu, Aska7 napisał:

Dzień dobry : )

Fajnie, że zaglądasz, dziękuję :).

Posted

Ja to się nie mogę nadziwić takim gabarytom. No takie mikro to jak przerośnięta mysz, a myszy u mnie w lesie dorodne. Moja najmniejsza sucz to 42 kg. Wszystkie cztery to ponad 200kg, a tu piesiątko w garstce. No nie mogę. Bąbelek ważyła 16kg jak ją przywiozłam, a miała 2 mce : ). 

• Like 1
Posted
22 godziny temu, Sisi44 napisał:

Witam, dziękuję za zaproszenie

18 godzin temu, Jo37 napisał:

Zapraszamy.....

18 godzin temu, NikaEla napisał:

Zaglądam z zaproszenia

16 godzin temu, Radek napisał:

Cudne są takie malizny. Dziękuję za zaproszenie, a pomyślę jutro. 

1 godzinę temu, Olena84 napisał:

Zapraszamy

Miło mi, że zaglądacie :).

Posted
21 godzin temu, Aska7 napisał:

Ja to się nie mogę nadziwić takim gabarytom. No takie mikro to jak przerośnięta mysz, a myszy u mnie w lesie dorodne. Moja najmniejsza sucz to 42 kg. Wszystkie cztery to ponad 200kg, a tu piesiątko w garstce. No nie mogę. Bąbelek ważyła 16kg jak ją przywiozłam, a miała 2 mce : ). 

Mój staruszek waży 50kg a moja druga suczka, była tymczaska, która została z nami na stałe, to waga piórkowa - 6,5kg - też się nie mogę nadziwić wciąż takim maleństwom :).