Jump to content
Dogomania

ROZLICZONY,ZAKOŃCZONY.ŚLICZNOŚCI.Pluszaki,zabawki dla milusińskich.23.11.19 - 30.11.19.

Recommended Posts

Posted
11 godzin temu, Nesiowata napisał:

54, 63 i 69 za CW

Bardzo dziękuję za zakupy,zaraz zapiszę.

11 godzin temu, Bogusik napisał:

Anulko czy możesz podać wymiary nr 2-wózeczek+nosidełko?

Już zmierzone i podane w opisie.

Posted
2 godziny temu, alma591 napisał:

Poproszę pieska nr 22 CW.

Ślicznie dziękuję za zakup pieska.Zaraz zapiszę.

26 minut temu, Nadziejka napisał:

d6a639f52946cc1bae0cf2aef5417de2.jpg

22 minuty temu, Nesiowata napisał:

Czas wieczorem do góry.

Także dziękuję za podnoszenie bazarku.

Posted
1 godzinę temu, b-b napisał:

Podrzucam

Aż szkoda,że nie mam wnuczek :((

No właśnie,bo moje wnuczęta też wyrosły z tych zabawek dlatego oddały jako fanty na bazarek dla psiaków.Wszystko jest cudne tylko brak kupujących ale nie ma zmartwienia otrzyma je rodzina z piątką dzieci.

Posted
18 godzin temu, Olena84 napisał:

proszę 21 kt i wysyłkę wspólnie z bazarkiem Bogusik i razem z Aldrumką (może ktoś dołączy jeszcze)

Bardzo dziękuję za zakupy.Już sobie zapisałam wysyłkę wspólną i raczej będzie do Aldrumki czy do Ciebie?

13 godzin temu, Besia11 napisał:

Poproszę nr  2,4,16,35 za cw myślę o lalce, ale nie wiem na którą się zdecydować.

Bardzo dziękuję za licytację.Wszystkie laleczki są ładne i mieszczą się do wózka i nosidełka.

Posted
2 godziny temu, plastelina napisał:

Poproszę nr 2 za 30 zł. Nr 6 za wyw. I nr 35 za 14 zł 

Czy jest szansa żeby paczka była wysłana już 2 grudnia? Mam nadzieję że dojdzie przed 6 grudnia:)

Bardzo dziękuję za licytację.Już zapisałam.Wszystkie paczki będą wysłane rano 02.12.19.Powinny dojść.

Kto nic nie kupił na bazarku Bogusik i nie będzie kupował już na tym bazarku to mogę wysłać w tym tygodniu paczkę.

• Like 1
Posted

UWAGA! PACZKA Z FANTAMI BĘDZIE U ANULI DZISIAJ.JEŻELI KTOŚ JUŻ NIE PLANUJE WIĘCEJ ZAKUPÓW NA OBU BAZARKACH,PROSZĘ O ZGŁASZANIE NA WĄTKU I ANULA MOŻE JUŻ WYSŁAĆ  FANTY JUTRO :)