Jump to content
Dogomania

Jestem malutki Feluś, brat Leosia od Gabi. Mnie też runął cały świat po śmierci właścicielki, też oddali mnie do schroniska. ZACZYNAM WSZYSTKO OD NOWA U IWONY W SOSNOWCU:)

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Feluś był dzis na małym przeglądzie u weta. Wyłysienie na szyji ładnie się wygoiło. Felus miał dziś obcinane pazurki- było przy tym troszkę histerii. W najbliższym czasie będziemy my robić badania krwi- w związku z małym wyŁysieniem na łapach wet doradził sprawdzanie tarczycy. 

• Like 2
Posted
3 godziny temu, malti napisał:

Feluś był dzis na małym przeglądzie u weta. Wyłysienie na szyji ładnie się wygoiło. Felus miał dziś obcinane pazurki- było przy tym troszkę histerii. W najbliższym czasie będziemy my robić badania krwi- w związku z małym wyŁysieniem na łapach wet doradził sprawdzanie tarczycy. 

To trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze!

• Upvote 1
Posted

Feluś ma też ostatnio duże lęki przy zostawianiu go rano w domu- bardzo histeryzuje, piszczy. Dostał od weta kapsułki z tauryną. Zobaczymy czy pomogą.

Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

Czy nie jestem najsłodszy?

bacce8e35f39d552med.jpg

e1eafc96a74040c0med.jpg

1284dc226db6c652med.jpg

Znam takiego jednego maluszka, który jest równie słodki. Głaski i buziaki dla Felusia!!! 

• Like 2
Posted
Dnia 29.02.2020 o 21:32, malti napisał:

Feluś ma też ostatnio duże lęki przy zostawianiu go rano w domu- bardzo histeryzuje, piszczy. Dostał od weta kapsułki z tauryną. Zobaczymy czy pomogą.

I co? pomogły?

17 godzin temu, Dusia-Duszka napisał:

Jejuniu on ma piegowate uszy! :)))

Faktycznie, bardzo urocze.

Posted
18 godzin temu, Gabi79 napisał:

Znam takiego jednego maluszka, który jest równie słodki. Głaski i buziaki dla Felusia!!! 

One wszystkie są najsłosłodsze te nasze psie skarby:)

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 3.03.2020 o 15:24, Poker napisał:

I co? pomogły?

Faktycznie, bardzo urocze.

Na razie nieznaczna poprawa ale dopiero 4 tabletki wzięte

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...