Jump to content
Dogomania

Jestem malutki Feluś, brat Leosia od Gabi. Mnie też runął cały świat po śmierci właścicielki, też oddali mnie do schroniska. ZACZYNAM WSZYSTKO OD NOWA U IWONY W SOSNOWCU:)

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Anula napisał:

Ja też się ogromnie cieszę.Jestem już spokojna.Feluś ma wspaniały dogomaniacki dom.Cudny prezent mikołajkowy dla nas wszystkich.

Dostał dom na Mikołajki!!! 

Musiał być bardzo, bardzo grzeczny:)))

• Like 2
Posted

Wspaniała wiadomość! :) Feluś miał farta jak mało kto :) Chyba czas zmienić tytuł wątku bo to,że cały świat mu runął,jest na szczęście tylko przeszłością...:)

• Like 2
Posted
8 minut temu, Poker napisał:

Już się świat odbudował a domku u malti :)

Felek mieszka w mieszkaniu moich rodziców. Ja mieszkam w bloku obok z moimi dwoma psami. Psiaki na razie poznawały się tylko na dworze. 15 letnie Beria przywitała się z Felkiem bez problemu , natomiast mój drugi pies też 8 letni ( Jak feluś) ale ponad 20 kg Karol na razie obserwuje Felka tylko z odległości.

• Like 1
Posted

Feluś lepiej nie mógł trafić, wielki z niego szczęściarz :)

O Felusia miałam parę dni temu zapytanie z Krakowa, dzwonił pan w imieniu swoich znajomych (oboje po 70).

Ponieważ widziałam zdjęcia mega szczęśliwego Felusia i po rozmowach z Iwoną którymś zmysłem czułam, ze coś się szykuje, po wspólnych rozmowach zaproponowałam małżeństwu inne male starsze pieski, ale już się nie odezwali.

• Like 1
Posted

Wspaniale, tez bardzo sie ciesze z takiego obrotu sprawy!

W sumie, co tu sie dziwic..., wszak w madrych ksiegach pisze:  Feliks: po łacinie felix znaczy szczęśliwy.

• Like 2
  • Upvote 2
Posted

Feluś w dalszym ciągu prowadzi bardzo leniwy tryb życia.  Na początek praktycznie nie szczekał ...teraz poznał siłę swego głos i czasem jak wyjdzie na dwór to obszczekuje wszystko dookoła.

na pewno musimy się też rozejrzeć za jakimś zimowym ubraniem dla Felunia

• Like 2