Jump to content
Dogomania

Jestem malutki Feluś, brat Leosia od Gabi. Mnie też runął cały świat po śmierci właścicielki, też oddali mnie do schroniska. ZACZYNAM WSZYSTKO OD NOWA U IWONY W SOSNOWCU:)

Recommended Posts

Posted
8 godzin temu, malti napisał:

Feluś dalej prowadzi bardzo leniwe życie. Spacery dłuższe niż 5 minut go zupełnie nie interesują- zdecydowanie jest fanem szybkich wyjść za potrzebą. Za to kocha spać i leżeć na kanapie.

Bardzo podobnie zachowuje się Fioneczka u szafirki,  delektuje się ciepłem domu jakby obawiała się, że znowu ktoś pozostawi ją na zewnątrz.

A może Feluś jest po prostu domatorem:)

8 godzin temu, seramarias napisał:

Z moją babcią Ptysią by się nadał, sofę by symetrycznie wyleżeli ;) Może on nie lubi zimna .Babcia Ptysia miga się od dłuższych spacerów jak się tylko  zimno robi,  w ciepłe dni lubi połazikować dużej.

Staruszki chyba tak mają; moja babinka Zulka jak tylko załatwi swoje potrzeby na spacerku, to odwraca się  i ciągnie do domu.

Posted

Zaglądam do Felusia i bardzo się cieszę,  że wszystko u niego super.

Leoś od kiedy doszedł do siebie lubi spacerki.

Czy z Felusia też jest żebraczek o lidzie jedzonko?

Posted
50 minut temu, Gabi79 napisał:

Zaglądam do Felusia i bardzo się cieszę,  że wszystko u niego super.

Leoś od kiedy doszedł do siebie lubi spacerki.

Czy z Felusia też jest żebraczek o lidzie jedzonko?

Raczej nie. Żebrał tylko jak jadłam kabanosy

Posted

Cudny maluch. Moje bez podszerstka też jak zimno to szybko wracają do domu. Ale płaszczyki będę zakładac jak będzie zimniej i mokro, na razie niech się hartują.

• Like 1
Posted

Feluś na szczęście nie wie, że padają tu trudne pytania, na które trudno na razie odpowiadać;)

Maluch dostał dzisiaj  od swoich tymczasowych opiekunek nowe posłanko i miseczkę, ale w główce mu się jeszcze nie przewróciło;).

Chociaż jest jakby trochę poważniejszy;)

2048c15fb38b0f60med.jpg

• Like 3
  • Upvote 2
Posted
Przed chwilą, malti napisał:

Felek zostaje na stałe u nas 

HUURAAAAA, czułam , że tak się stanie.

Gratuluję Felusiowi najcudowniejszego domku ,a domkowi wspaniałego przyjaciela i maskotki.

• Like 2
  • Upvote 1