Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY ROZLICZONY! Lalki, misie, piwo dla Mikołaja! Zajrzyj do mikołajowego wora i wspomóż Szagusia i Oriona - do 27.11.2019

Recommended Posts

Posted
Dnia 17.11.2019 o 14:12, plastelina napisał:

Poproszę 4 laleczki evi za wywoławczą. Dwie dowolne blondynki i dwie dowolne brunetki.

Dziękuję i zapisuje :)

Dnia 17.11.2019 o 17:26, omi napisał:

Tak. Piesek 5 zł cegielka+ miseczka +piwko. 

I dodatkowo nr konta do wpłaty poproszę :) 

Dziękuję, za chwilkę wyślę, przepraszam za opóźnienie. 

Dnia 17.11.2019 o 21:38, Poker napisał:

To poproszę to pachnidełko  Woda perfumowana Issey Miyake L'Eau d'Issey za CW.

Dziękuję, już zapisuje :)

9 godzin temu, iwna5702 napisał:

Dzień dobry, to ja poproszę cegiełkę +miseczkę+piwko  :)

Dziękuję!!! Czyli miska karmy dla psiaka, psiak i piwko? :)

8 godzin temu, Poker napisał:

czyżby kolokwium zassało Tyśkę na amen ?

Technika mnie pokonała :( 

5 godzin temu, tatankas napisał:

Męskiego joopa uwielbiam,tego jeszcze nie znam,ale nr 20 za 55zł jeszcze policytuję ;)

Pięknie!! Dziękuję :) Myślę, że nie pożałujesz.

Jaki tu piękny ruch :) Dziękuję. U mnie tydzień wariata jest, w poniedziałek trzy kolokwia (z tego niespodziewanego nie mam jeszcze wynikówo) i jeszcze wczoraj zepsuł mi się telefon, a akurat dwie adopcje mi się szykują... Dzisiaj z kolei w południe umarł mi na wieki laptop. Rano jeszcze na nim pracowałam i działał,  o 13 jak chciałam tutaj ponadrabiac to już się nie uruchomił.... Jestem bez niczego: ani telefonu, ani komputera, w centrum burzy sesyjnej, w erze egzaminów online i projektów internetowych. Kolejny online egzamin mam w czwartek a jutro tylko kartkówka :) Dzisiaj dorwalam tylko na chwile zastępczy telefon ale go boję się dotykać (służy mi tylko za modem do internetu, nie ma obudowy i wiele stron na nim nie działa), chcąc nie chcąc muszę kupić nowego laptopa... Obecnie tak oszczędzam mocno, wiec bardzo mi smutno dzisiaj się zrobiło :( Proszę mi wybaczyć nieobecność. Wpłaty również odnotuje na wątku dopiero jak będę mieć dostęp. :( Przepraszam.  

Dzisiaj paczka poszła do kropka73, byłam również nadać dwie paczki przez Ruch (a obecnie mam kawałek do kiosku, jest to wyprawa 40min w jedna stronę), a tu niespodzianka, jakiś błąd systemu, pani nie mogła mi nadać, na darmo się wymarzłam :( nie Dlatego przepraszam za poślizg, pani kazała mi przyjść jutro, a ze jutro od 6 do 21 mnie nie ma to dopiero wyślę w czwartek :( Aach, człowiek chce dobrze to nie może.

Posted
29 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Dziękuję i zapisuje :)

Dziękuję, za chwilkę wyślę, przepraszam za opóźnienie. 

Dziękuję, już zapisuje :)

Dziękuję!!! Czyli miska karmy dla psiaka, psiak i piwko? :)

Technika mnie pokonała :( 

Pięknie!! Dziękuję :) Myślę, że nie pożałujesz.

Jaki tu piękny ruch :) Dziękuję. U mnie tydzień wariata jest, w poniedziałek trzy kolokwia (z tego niespodziewanego nie mam jeszcze wynikówo) i jeszcze wczoraj zepsuł mi się telefon, a akurat dwie adopcje mi się szykują... Dzisiaj z kolei w południe umarł mi na wieki laptop. Rano jeszcze na nim pracowałam i działał,  o 13 jak chciałam tutaj ponadrabiac to już się nie uruchomił.... Jestem bez niczego: ani telefonu, ani komputera, w centrum burzy sesyjnej, w erze egzaminów online i projektów internetowych. Kolejny online egzamin mam w czwartek a jutro tylko kartkówka :) Dzisiaj dorwalam tylko na chwile zastępczy telefon ale go boję się dotykać (służy mi tylko za modem do internetu, nie ma obudowy i wiele stron na nim nie działa), chcąc nie chcąc muszę kupić nowego laptopa... Obecnie tak oszczędzam mocno, wiec bardzo mi smutno dzisiaj się zrobiło :( Proszę mi wybaczyć nieobecność. Wpłaty również odnotuje na wątku dopiero jak będę mieć dostęp. :( Przepraszam.  

Dzisiaj paczka poszła do kropka73, byłam również nadać dwie paczki przez Ruch (a obecnie mam kawałek do kiosku, jest to wyprawa 40min w jedna stronę), a tu niespodzianka, jakiś błąd systemu, pani nie mogła mi nadać, na darmo się wymarzłam :( nie Dlatego przepraszam za poślizg, pani kazała mi przyjść jutro, a ze jutro od 6 do 21 mnie nie ma to dopiero wyślę w czwartek :( Aach, człowiek chce dobrze to nie może.

Wyrazy współczucia :( Ja miałąm coś w typie - ale znacznie lżej - mianowicie zainfekował mi się w weekend telefon i do tej pory mam dziwne powiadomienia, kiedy właczam telefonowy internet :(