Tyśka) Posted November 16, 2019 Author Posted November 16, 2019 2 minuty temu, elficzkowa napisał: Jak Szagi dotrze na miejsce to się chyba razem z Mikołajem napiję :) Zasłużyłaś na to! :) Dla Szagusia jesteś Wybawicielką! Quote
sue Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Zacznę 21 za CW Strasznie fajny bazarek, gdybym miała stado dzieci zamiast stada kotów, skusiłabym się na te śliczne laleczki :( 1 Quote
Tyśka) Posted November 16, 2019 Author Posted November 16, 2019 43 minuty temu, sue napisał: Zacznę 21 za CW Strasznie fajny bazarek, gdybym miała stado dzieci zamiast stada kotów, skusiłabym się na te śliczne laleczki :( Dziękuję Już zapisuję! :( U mnie też brak dzieci w rodzinie, aby się obkupić... w domu rodzinnym mam jeszcze książeczki dla dzieci, śliczne, praktycznie nieużywane (wyglądają jak nowe), ale nie wiem czy kiedyś robić z nich bazarek, czy ktoś w ogóle będzie zainteresowany? Quote
Tyśka) Posted November 16, 2019 Author Posted November 16, 2019 Szaguś ma Aniołów wokół siebie. Onaa podarowała od swojej koleżanki Anetki wodę perfumowaną Issey Miyake L'Eau d'Issey kupioną w Douglasie. :) To OGROMNY prezent, za który mocno DZIĘKUJĘ, Onaa i Jej koleżance Anetce :) Perfumy są nowe. Dodałam go do fantów na pierwszej stronie... może ktoś się skusi? Quote
Tyśka) Posted November 16, 2019 Author Posted November 16, 2019 2 godziny temu, Nadziejka napisał: 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: To dalej w górę! Dziękuję za podnoszenie :) Szaguś już dojechał: Teraz śpi. To ja też mogę iść spać, dobrej nocy Quote
Radek Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 5 minut temu, Kamila Proc napisał: dziekuje za zaproszenie Będziesz pilnować? Quote
Kamila Proc Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 32 minuty temu, Radek napisał: Będziesz pilnować? tak Quote
plastelina Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Poproszę 4 laleczki evi za wywoławczą. Dwie dowolne blondynki i dwie dowolne brunetki. 1 Quote
Radek Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: tak I tutaj pilnowanie pomogło:) Quote
omi Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Dnia 16.11.2019 o 12:47, Tyś(ka) napisał: No! Wiedziałam, że można na Ciebie liczyć! Mężczyzna zawsze mężczyznę zrozumie! Pięć piw już zapisuję, a nr konta za chwilę wyślę. Dziękuję! Dziękuję, zapisuję i wysyłam numer konta Dziękuję, zapisuję z ogromną radością i nutką ekscytacji! :) Dzień dobry, dziękuję za zajrzenie :) Rozumiem, że piesek za 5zł (cegiełka)? :) Już zapisuję, w tym roku i Mikołaj będzie miał święto! Tak. Piesek 5 zł cegielka+ miseczka +piwko. I dodatkowo nr konta do wpłaty poproszę :) Quote
Poker Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Czy . Woda perfumowana Issey Miyake L'Eau d'Issey była używana ? Quote
iwna5702 Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Dobry WIeczór :) pewnie coś póżniej zalicytuję :) Quote
Recommended Posts