Tyśka) Posted November 15, 2019 Author Posted November 15, 2019 Już dzisiaj na konto przyfrunęły pierwsze pieniążki Od: Jo37 - 5zł; Anula - 10zł, kropka73 - 76zł - dziękuję Quote
Tyśka) Posted November 15, 2019 Author Posted November 15, 2019 24 minuty temu, Istar19 napisał: Konika chciałam za wywoławcza :) ale w sumie...daj KT, będzie kilka złotych więcej dla psiaków . Coś może za tydzień napiszę na swoim wątku ;) u nas dużo się dzieje...stado zwierząt i dziecko = sajgon :p Przepraszam, dzisiaj jestem bez kawy i nie zrozumiałam postu... jeżeli jednak podtrzymujesz ofertę KT to dziękuję - za chwilkę prześlę Ci numer konta :) To czekam z niecierpliwością, niepokoiłam się już ciszą z Twojej strony. Quote
Tyśka) Posted November 15, 2019 Author Posted November 15, 2019 Dołożyłam dla dodania powagi sytuacji, bo zabawkowy bazarek nie każdemu podpasuje :D Wybaczcie za jakość zdjęć, wieczorem światło jes tragiczne (w dzień ostatnimi czasy też: ciemno), jutro się spróbuję poprawić. Miałam dodać jeszcze jedną książkę, ale stwierdziłam, że niech jeszcze połówek ją przeczyta... taka o nawykach :D :))) Quote
Tyśka) Posted November 15, 2019 Author Posted November 15, 2019 Właśnie rozesłałam zaproszenia do 90ciu osób, ciekawe czy ktoś zajrzy... podrzuci? Kaska chłopakom potrzebna, Szaguś w niedzielę ma lekarza, więc musi uzbierać pieniążki na niego... a i za transport Murkowy będzie trzeba mieć z czego zapłacić. Quote
Tyśka) Posted November 15, 2019 Author Posted November 15, 2019 1 minutę temu, tatankas napisał: nr 20 za 45zł-sorry Livka Dziękuję :D Radośnie zapisuję! Quote
Poker Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Tysiu, Filipki nie uszyły ubranek dla laleczek tylko wydziergały szydełkiem. Są śliczne. Quote
Tyśka) Posted November 15, 2019 Author Posted November 15, 2019 24 minuty temu, Poker napisał: Tysiu, Filipki nie uszyły ubranek dla laleczek tylko wydziergały szydełkiem. Są śliczne. Widać, że się nie znam, bo ja nie widzę różnicy - dziękuję za poprawienie, lecę zmodyfikować opisy. Quote
Tyśka) Posted November 15, 2019 Author Posted November 15, 2019 Dobrej nocy życzę wszystkim zaglądającym Quote
Radek Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 Dziękuję za zaproszenie, poproszę 5 piw i dane do przelewu:) Quote
Nadziejka Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 10 godzin temu, tatankas napisał: nr 20 za 45zł-sorry Livka Quote
Livka Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 11 godzin temu, tatankas napisał: nr 20 za 45zł-sorry Livka Nie ma za co ;) nr 20 za 50 zł poproszę :) 1 Quote
omi Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Witam serdecznie. Bardzo dziękuję za zaproszenie :) Poproszę 5 dla psiaczka, miseczkę karmy i z przyjemnością stawiam piwko św. Mikołajowi. Quote
Tyśka) Posted November 16, 2019 Author Posted November 16, 2019 13 godzin temu, Radek napisał: Dziękuję za zaproszenie, poproszę 5 piw i dane do przelewu:) No! Wiedziałam, że można na Ciebie liczyć! Mężczyzna zawsze mężczyznę zrozumie! Pięć piw już zapisuję, a nr konta za chwilę wyślę. Dziękuję! 11 godzin temu, mila-ada napisał: Poproszę 15 b i 16 A w KT Dziękuję, zapisuję i wysyłam numer konta 4 godziny temu, Livka napisał: Nie ma za co ;) nr 20 za 50 zł poproszę :) Dziękuję, zapisuję z ogromną radością i nutką ekscytacji! :) 3 godziny temu, omi napisał: Witam serdecznie. Bardzo dziękuję za zaproszenie :) Poproszę 5 dla psiaczka, miseczkę karmy i z przyjemnością stawiam piwko św. Mikołajowi. Dzień dobry, dziękuję za zajrzenie :) Rozumiem, że piesek za 5zł (cegiełka)? :) Już zapisuję, w tym roku i Mikołaj będzie miał święto! Quote
Tyśka) Posted November 16, 2019 Author Posted November 16, 2019 12 godzin temu, maarit napisał: Podrzucamy :-) 12 godzin temu, tatankas napisał: hoooooooooooop przed snem ;) 4 godziny temu, Nadziejka napisał: 1 godzinę temu, anica napisał: Dziękuję za pilnowanie bazarku, obecność i podrzucanie :) Dzisiaj Mikołaj delektuje się piwem kupionym przez Dogomaniaków, więc i Wam życzę odpoczynku w sobotnie popołudnie :) Quote
Tyśka) Posted November 16, 2019 Author Posted November 16, 2019 Szaguś właśnie ruszył do Moli@, szczęśliwej drogi psinku! Quote
Radek Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 47 minut temu, Tyś(ka) napisał: Mężczyzna zawsze mężczyznę zrozumie! Pięć piw już zapisuję Niech Mikołajowi na zdrowie idzie:) Quote
Radek Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Może ktoś jeszcze postawi piwo Mikołajowi. Zawsze większa szansa na prezenty;) Quote
Tyśka) Posted November 16, 2019 Author Posted November 16, 2019 3 godziny temu, Radek napisał: Niech Mikołajowi na zdrowie idzie:) 16 minut temu, Radek napisał: Może ktoś jeszcze postawi piwo Mikołajowi. Zawsze większa szansa na prezenty;) I to takie z pomysłem powiedziałabym ;) 11 minut temu, elficzkowa napisał: To ja dwa piwka poproszę :) Ooo, ciocia elficzkowa zawitała na bazarku, cieszę się mocno! :) Mikołajowi szykują się śpiewające święta Już zapisuję, numer konta mój znasz - po skońćzeniu bazarku rozdzielę i przeleję komu trzeba. Quote
elficzkowa Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Ooo, ciocia elficzkowa zawitała na bazarku, cieszę się mocno! Jak Szagi dotrze na miejsce to się chyba razem z Mikołajem napiję :) 1 Quote
Recommended Posts