Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 12.04.2022 o 17:44, mdk8 napisał:

chwilowo nie ma - coś innego zamówić czy czekamy ?

Czekamy..., Szaguś zdecydowanie woli z jagnięcinę z prosem 🙂

Posted
Dnia 12.04.2022 o 17:56, Moli@ napisał:

Czekamy..., Szaguś zdecydowanie woli z jagnięcinę z prosem 🙂

ok. Będę sprawdzać i jak tylko się pojawi to zamówię .

Posted

Doczytałam , że Rocco zmienia szatę graficzną swoich produktów więc nie wiadomo kiedy będą nowe dostawy. Zamówiłam tą samą karmę  tylko  24 x 400g.

Posted
Dnia 20.04.2022 o 17:53, mdk8 napisał:

Doczytałam , że Rocco zmienia szatę graficzną swoich produktów więc nie wiadomo kiedy będą nowe dostawy. Zamówiłam tą samą karmę  tylko  24 x 400g.

OK, dzięki

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Moli@, dziękuję Ci, że Szaguś mógł spędzić u Ciebie te ostatnie lata. Dla niego to był  najpiękniejszy czas. Pomimo ułomności był szczęśliwy a przede wszystkim kochany.

Do zobaczenia Szagusiu, bo wierzę, że na pewno się spotkamy gdzieś tam za Tęczowym Mostem... 

• Like 1
Posted

Bardzo pokochałyśmy tego dzielnego chłopczyka. Mimo swoich ułomności tak bardzo chciał żyć. Wiem że skróciłyśmy mu czas cierpienia a jednak to tak bardzo boli. Ciągle jeszcze czuję jego ciężar i ciepło kiedy leżał na moich kolanach w samochodzie w swojej ostatniej podróży. Biegaj kochany za tęczowym mostem już bez cierpienia i ograniczeń

Posted

Przed kolacją..., w trakcie siusiania ;(

Lekko ruszał główką...,  bezwładny tył, przednie łapki - jedna wyprostowana bez możliwości zgięcia w drugiej stopka podkurczona. W czterech stopkach brak czucia.

W domu płakał..., uspokoił się w samochodzie - na kolanach joim. W lecznicy płakusiał.

Podjęłyśmy decyzję wspólnie z wetką.

Posted

Bardzo mi przykro, znałam Szagusia tylko z Waszego wątku, a tak bardzo mi żal że umarł, wyobrażam sobie jak Wam jest ciężko .... 😞  Śmierć psa jest zawsze straszna, nawet gdy się jej spodziewamy, i nawet gdy podejmujemy tę decyzję by oszczędzić psu cierpień. Trzymajcie się ...

Śpij spokojnie Szagusiu....

Posted

Od dawna było wiadomo co  się wydarzy... ;( Mam nadzieję, że było mu przez ostatnie dwa i pół roku dobrze z nami...

Szaguś był kochanym mądrym pieskiem... ❤️

• Like 1
Posted

Wiadomość od pani Marzenki:

"Bardzo mi przykro i smutno. 😒na starość miał bardzo dobre życie i super opiekę. Dziękuje. Biegaj Szaguś za tęczowym mostem."

Ja też dziękuję.... ♡