Jo37 Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Zapraszam na bazarek - dla Leosia jest 20% https://www.dogomania.com/forum/topic/350886-różności-dla-klary-bubu-leosia-i-nugata-do-0812-do-2100/ Quote
Gabi79 Posted December 3, 2019 Author Posted December 3, 2019 Wczoraj pisałam posta i wywaliło nie z internetu. Leoś, jak wracam z pracy cieszy się i daje mi buziaki. Jutro na okoliczność pójścia do weta wzięłam sobie wolne. Na konto Leosia wpłynęło 20,- od b-b, Bogduniu bardzo serdecznie dziękuję Quote
Gabi79 Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 Byliśmy u weta na pobraniu krwi, na widok mojego taty Leoś się ucieszył i merdał ogonkiem, jak weszliśmy do gabinetu też nieśmiało zamerdał widząc wetkę. Bardzo lamentował podczas pobierania krwi i obcinania pazurków. Wyniki jutro i wtedy okaże się, czy Leoś ma brać nadal leki czy już nie. Leosiowi bardzo smakuje ten przysmak z kaczki, który dostał od Fundacji razem z puszkową karmą. Dzisiaj zapłaciłam 265,- dostałam zwrot z Fundacji ZEA za 2 wizyty na kwotę 610,70 Bardzo dziękuję. Quote
jaguska Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 Z bazarku na forum Oaza na zmniejszenie długu Leosia poleci 100zł . Gabi, podaj proszę namiary na przelew, a jak dojdzie, to proszę o potwierdzenie tu na wątku. 1 Quote
Gabi79 Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 2 minuty temu, jaguska napisał: Z bazarku na forum Oaza na zmniejszenie długu Leosia poleci 100zł . Gabi, podaj proszę namiary na przelew, a jak dojdzie, to proszę o potwierdzenie tu na wątku. Ale niespodzianka, Jagusko, z całego serca dziękuję. Podziękuj proszę wszystkim uczestnikom bazarku Quote
Jolanta08 Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Zaglądam do Leosia i zaciskam kciuki za dobre wyniki Quote
Gabi79 Posted December 5, 2019 Author Posted December 5, 2019 Dnia 4.12.2019 o 17:00, jaguska napisał: Z bazarku na forum Oaza na zmniejszenie długu Leosia poleci 100zł . Gabi, podaj proszę namiary na przelew, a jak dojdzie, to proszę o potwierdzenie tu na wątku. 100,- już na koncie Leosia, z całego serca dziękuję. 1 Quote
Gabi79 Posted December 5, 2019 Author Posted December 5, 2019 Dnia 4.12.2019 o 17:40, b-b napisał: Trzymam kciuki za dobre wyniki! 12 godzin temu, Jolanta08 napisał: Zaglądam do Leosia i zaciskam kciuki za dobre wyniki Dzwoniła wetka, krwi pod kątem babeszjozy nie zbadali, gdyż skrzepła (chyba jaja sobie robią...) Mocznik i nerki ok, wątroba dwukrotnie przekroczona norma. Wetka mówi, że to pewnie od leków. W przyszłym tyg. trzeba będzie powtórzyć badanie. Ogólnie Leoś ma się bardzo dobrze, apetyt ma wilczy, lubi spacerki, daje buziaki. Dzisiaj nie sikał rano, chociaż dość długo spacerowaliśmy. Zrobił dwupak pod szafą, a jak byliśmy na spacerku po moim powrocie z pracy tylko kupkę. Jak wracałam z pracy poszłam do sąsiadów z naprzeciwka po paczkę z zooplusa. Psiaki mnie wyczuły i Leoś dał super koncert. Acha i Leoś to pies stróżujący, jak tylko usłyszy jakieś odgłosy na klatce schodowej ujada na całego. Oczywiście wszyscy myślą, że Leoś jest szczeniaczkiem Nie wiem, czemu pierwsze zdjęcie wstawia mi się takie małe Quote
Jolanta08 Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 Leosiu , niech Mikołaj przyniesie ci worek pełen zdrowia. 2 Quote
Gabi79 Posted December 7, 2019 Author Posted December 7, 2019 Na koncie Leosia 128,- z bazarku: 4 pory roku - ciuszki na potrzeby dwóch schorowanych staruszków - Gacunia i Fido. Do 10.11.2019r. Godz.20.00 Quote
teresaa118 Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 w styczniu wspomoge Leosia, poprosze o konto Quote
Gabi79 Posted December 7, 2019 Author Posted December 7, 2019 2 minuty temu, teresaa118 napisał: w styczniu wspomoge Leosia, poprosze o konto Teresko, bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
Gabi79 Posted December 7, 2019 Author Posted December 7, 2019 Dzisiaj szliśmy sobie z Leosiem i taka jedna baba ode mnie z bloku zadała mi 3 pytania jednym tchem: 1. Czy to chichuachua ? 2. Ile za niego zapłaciłam? 3. Ile ma miesięcy? bez komentarza...... 1 Quote
Jo37 Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 Gabi - trzeba było odpowiedzieć. 1 . chihuahua poleski - bardzo rzadki 2. ponieważ jest bardzo rzadki to kosztował kilka tysięcy 3. szczeniaków jeszcze nikt nie sprzedaje a Tobie udało się zdobyć dorosłego. Quote
Gabi79 Posted December 7, 2019 Author Posted December 7, 2019 1 godzinę temu, Jo37 napisał: Gabi - trzeba było odpowiedzieć. 1 . chihuahua poleski - bardzo rzadki 2. ponieważ jest bardzo rzadki to kosztował kilka tysięcy 3. szczeniaków jeszcze nikt nie sprzedaje a Tobie udało się zdobyć dorosłego. O widzisz i mam odp. na "zaś". Pieski małe dwa: Tzn. jeden mały i drugi nieco większy 3 1 Quote
Poker Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Leosiu , nie zapomniałam o tobie. Czekam jeszcze na wpłaty z bazarku. 1 Quote
Tola Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 A ja proszę o udostępnianie zbiorki, może jeszcze ktoś wpłaci Zbiórka Leosia Quote
Gabi79 Posted December 9, 2019 Author Posted December 9, 2019 Dnia 8.12.2019 o 17:38, Tola napisał: A ja proszę o udostępnianie zbiorki, może jeszcze ktoś wpłaci Zbiórka Leosia Dzięki zbiórce 3 wizyty na kwotę ponad 700 zł zostały opłacone, za co jestem ogromnie wdzięczna. U Leosia wszystko ok. W sobotę idziemy na badanie krwi i oddam też kał do badania. W tygodniu niestety nie ma kto z nim rano jechać. U mnie gorzej, szefowa coś szykuje i nie jest to prezent świąteczny........ Quote
Figunia Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Podwojne kciuki! Za Leosia i jego wspaniala Opiekunke. Zdrowia i spokoju! 1 Quote
Jolanta08 Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 Zaglądam do Leosia i wierzę że u słodziaka coraz lepiej ze zdrówkiem. Gabi ,mam nadzieję że Twojej szefowej też ktoś szykuje prezent taki jak ona Tobie 1 Quote
Gabi79 Posted December 10, 2019 Author Posted December 10, 2019 1 godzinę temu, Jolanta08 napisał: Zaglądam do Leosia i wierzę że u słodziaka coraz lepiej ze zdrówkiem. Gabi ,mam nadzieję że Twojej szefowej też ktoś szykuje prezent taki jak ona Tobie Zwalnia mnie za porozumieniem stron i w styczniu zatrudni w nowej firmie, tzn. tej samej, ale pod inną nazwą. "Poszłam" na to, bo nie mam innej alternatywy na ten moment. A u Leosia wszystko ok. Muszę mu kupić inne ubranko, bo to które ma na rzepy ciągle mu się odpina. Quote
Poker Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 Ile ma długości od łopatek do nasady ogonka? Może mam jakieś ubranko . Quote
Recommended Posts